Skip to content

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Περιφέρεια Αττικής στις Εκλογές 2023

Το σύνολο του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Αττικής με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιάννη Πρωτoύλη απαρτίζεται από 214 υποψήφιους και υποψήφιες περιφερειακούς συμβούλους, φτάνοντας το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο.

Η σύνθεση του ψηφοδελτίου στην μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας επιβεβαιώνει τα περιθώρια μαζικής στήριξης των συνδυασμών της ”Λαϊκής Συσπείρωσης”, παντού. Σε αυτό συμμετέχουν εργαζόμενοι και συνδικαλιστές από πολλούς κλάδους, βιοπαλαιστές των λαϊκών στρωμάτων, αγωνιστές από τις γειτονιές της Αττικής, επιστήμονες, άνθρωποι του πολιτισμού και του αθλητισμού, νέοι και νέες. Επίσης κατά 42% αποτελείται από γυναίκες.

Αγγελίδης Νίκος

Αγγελίδης Νίκος

Δηµοσιογράφος, εργάζεται στην ΕΡΤ από το 2001. Σπούδασε και εργάστηκε ως δηµοσιογράφος στις ΗΠΑ. Έχει παρουσιάσει επί σειρά ετών ενηµερωτικές εκποµπές, δελτία ειδήσεων στα ελληνικά και στα αγγλικά, και πολεµικές ανταποκρίσεις. Έχει διατελέσει αρχισυντάκτης σε εκποµπές και δελτία ειδήσεων και επικεφαλής της Δορυφορικής ΕΡΤ (ERT World). Πρωτοστάτησε στον αγώνα για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ. Έχει εκδώσει δύο βιβλία, «ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» και «ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ - Το ηµερολόγιο του αγώνα κόντρα στο µαύρο της ΕΡΤ». Έχει τρία παιδιά.

Αναγνώστου Γιάννης

Αναγνώστου Γιάννης

Πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόµων και Εργαζοµένων στα Δοµικά Υλικά και τις Κατασκευές Αττικής, αντιπρόεδρος της Οµοσπονδία Οικοδόµων Ελλάδας. Ζει µόνιµα στην περιοχή του Ζωγράφου εδώ και 30 χρόνια. Είναι απόφοιτος του εσπερινού Τ.Ε.Ε. Ζωγράφου και από µικρή ηλικία εργάζεται στην οικοδοµή. Υπήρξε µέλος του Διοικητικού Συµβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Εργατικού Κέντρου Αθήνας από το 2018 έως και το τελευταίο συνέδριό του, τον Φλεβάρη του 2023.

Αντωνίου Βαγγέλης

Αντωνίου Βαγγέλης

Γεννήθηκε το 1963. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στη Χαλκίδα όπου γεννήθηκε και αργότερα στις Σέρρες. Φοίτησε Σχολή Αναβρύτων ως οικότροφος μέχρι την Α΄ Λυκείου. Από μικρή ηλικία εντάχθηκε στην ΚΝΕ. Συμμετείχε στους αγώνες του μαθητικού κινήματος, με συνέπεια να αποβληθεί απ’ τη Σχολή. Τελείωσε το Λύκειο στο 18ο Πατησίων και πέρασε στο Οικονομικό της Νομικής Σχολής της Αθήνας.
Το 1981 προσλήφθηκε με διαγωνισμό στην Εμπορική Τράπεζα, όπου ήρθε σε επαφή με το συνδικαλιστικό κίνημα των τραπεζοϋπαλλήλων. Διετέλεσε Αν. Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων της Εμπορικής Τράπεζας. Το 1986 έγινε μέλος του Κ.Κ.Ε. απ’ το οποίο αποχώρησε με τη διάσπαση το 1993, παραδίδοντας ωστόσο και την έδρα στο Διοικητικό .Συμβούλιο του Συλλόγου και τη συνδικαλιστική του απόσπαση.
Διετέλεσε Γραμματέας της Νομαρχιακής Τραπεζών του ΣΥΝ, μέλος του Γραφείου της Νομαρχιακής Α΄ Αθήνας και ιδρυτικό μέλος του Αριστερού Ρεύματος. Η συνειδητοποίηση της ραγδαίας σοσιαλδημοκρατικοποίησης του «εγχειρήματος» του ΣΥΝ τον οδήγησε σε σταδιακή απομάκρυνση απ’ αυτόν, παραμένοντας για χρόνια στο χώρο των «ανένταχτων» της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Επανεντάχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ το καλοκαίρι του 2012 και εκλέχτηκε μέλος της Κεντρικής του Επιτροπής. Υπήρξε μέχρι και το καλοκαίρι του 2016 στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας. Το διάστημα 2017 – 2018 έκανε τη συνειδητή επιλογή αρχικά της συμπόρευσης – σήμερα της απόλυτης συστράτευσης – με το Κ.Κ.Ε.
Μετά από μια πλούσια επαγγελματική σταδιοδρομία στον τραπεζικό και τον κατασκευαστικό κλάδο, σήμερα εργάζεται ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων, με εξειδίκευση τόσο σε τραπεζικά θέματα όσο και σε επενδυτικά προγράμματα και αναπτυξιακούς νόμους. Είναι μέλος της Ένωσης Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής και του Πανελλήνιου Συλλόγου Συνταξιούχων ΔΕΚΟ - Τραπεζών.

Αντωνόπουλος Κώστας

Αντωνόπουλος Κώστας

Γεννήθηκε το 1965 στην Αυστραλία. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1969 και έκτοτε ζει στα Πατήσια. Είναι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού.
Από το 1978 έως το 1988 ήταν αθλητής του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου, αγωνιζόμενος στα 100μ & 4χ100μ. με διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο.

Είναι πτυχιούχος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Φυσικής αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α ), με ειδικότητα στον κλασικό αθλητισμό, στους δρόμους ταχύτητας και στα εμπόδια.
Εργάζεται ως Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ενώ παράλληλα είναι και Προπονητής Στίβου. Προπονεί αθλητές-τριες με διακρίσεις σε Πανελληνιους, Βαλκανικούς και Πανευρωπαϊκούς Αγώνες. Έχει πιστοποίηση κριτή σε αγώνες στίβου. Είναι Γραμματέας του Συνδέσμου Προπονητών Κλασικού Αθλητισμού (ΣΕΠΚΑ).

Ασφής Μπάμπης

Ασφής Μπάμπης

Είναι συνταξιούχος υδραυλικός. Για είκοσι τέσσερα χρόνια ήταν εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Γαλατσίου με τα ψηφοδέλτιο που στήριζε το ΚΚΕ. Σήμερα δραστηριοποιείται στην Επιτροπή Συνταξιούχων Γαλατσίου.

Βαΐου Μπάμπης

Βαΐου Μπάμπης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κυψέλη, Αθήνα. Είναι 43 ετών και πατέρας δύο μικρών παιδιών. Απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Τίτλου Οικονομικής Θεωρίας του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως Λογιστής. Έχει εκλεγεί Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 30ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών και Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της 6ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθήνας. Είναι μέλος της Ένωσης Λογιστών - Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής.

Βακάλη Ελσα

Βακάλη Ελσα

Είναι Ιστορικός, πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακες σπουδές στη Σύγχρονη Ιστορία στο Πανεπιστήμιο «École des Hautes Etudes en Sciences Sociales» του Παρισιού. Είναι μέλος του Συλλόγου Γυναικών Γαλατσίου (μέλος της ΟΓΕ) και του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας.

Βουρνά Μαρία

Βουρνά Μαρία

Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Ζωγράφου. Γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα, κατοικεί στα Ιλίσια και εργάζεται ως σχολική καθαρίστρια στον Δήμο Ζωγράφου. Είναι πτυχιούχος βρεφονηπιαγωγός και έχει εργαστεί ως βρεφονηπιαγωγός. Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Ζωγράφου (μέλος της ΟΓΕ) και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Ζωγράφου.

Βρακά Αλεξάνδρα

Βρακά Αλεξάνδρα

Γεννήθηκε στις Βρυξέλλες Βελγίου από μετανάστες γονείς με καταγωγή από την Θεσπρωτία. Έζησε εκεί τα πρώτα χρόνια της ζωής της. Ο πατέρας της ήταν μεταλλεργάτης στην πόλη Tubize όπου σκοτώθηκε σε νεαρή ηλικία σε εργατικό δυστύχημα. Το 1992 πέρασε στο τμήμα Ραδιολογίας Ακτινολογίας του ΤΕΙ Αθηνών όπου δραστηριοποιήθηκε μέσα από το σύλλογο της ΣΕΥΠ με την ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ Κ. Σ.
Από το 1998 εργάζεται στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, τα τελευταία χρόνια στη Μονάδα Βραχυθεραπείας του Ακτινοθεραπευτικού. Είναι επί χρόνια μέλος, αντιπρόεδρος και τώρα γενική γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου εργαζομένων. Τα τελευταία έξι χρόνια είναι μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου "Αλεξάνδρα". Είναι μητέρα δύο παιδιών, φοιτητών.

Γαλανόπουλος Παναγιώτης

Γαλανόπουλος Παναγιώτης

Είναι συνταξιούχος Βιοτέχνης στον κλάδο του μετάλλου, Πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθηνών και περιχώρων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ (ΠΟΣ ΟΑΕΕ). Γεννήθηκε το 1954 στο χωριό Σμίλα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Κατά τη διάρκεια του επαγγελματικού του βίου ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση και διετέλεσε Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής (ΟΒΣΑ), μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΣΕΒΕ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Βιοτεχνών Μετάλλου Αττικής.

Γαλανοπούλου Βιολέτα

Γαλανοπούλου Βιολέτα

Είναι δασκάλα στο 64ο Δημοτικό Σχολείο και Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ο Παρθενώνας». Είναι μέλος της Διατµηµατικής Επιτροπής της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για τα Δικαιώµατα των Μεταναστών και Προσφύγων.

Γεράκη Κατερίνα

Γεράκη Κατερίνα

Είναι δικηγόρος, απόφοιτη και κάτοχος µεταπτυχιακού διπλώµατος από τη Νοµική Σχολή Αθηνών. Γεννήθηκε και µεγάλωσε στα Άνω Πετράλωνα, με καταγωγή από την Αμοργό. Δραστηριοποιήθηκε στο φοιτητικό κίνηµα και στη συνέχεια, µέχρι και σήµερα, στο συνδικαλιστικό κίνηµα στον χώρο των δικηγόρων. Συµµετέχει στην Επιτροπή του ΠΑΜΕ κατά των Πλειστηριασµών. Είναι αντιπρόεδρος του Ελληνοκουβανικού Συνδέσµου Φιλίας και Αλληλεγγύης. Υπεύθυνη της Διατµηµατικής Επιτροπής της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για τα Δικαιώµατα των Μεταναστών- Προσφύγων και µέλος του Τµήµατός της για την Δικαιοσύνη και τις Λαϊκές Ελευθερίες.

Γκιώνης Δημήτρης

Γκιώνης Δημήτρης

Είναι μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ. Γεννήθηκε το 2000 στην Σπάρτη Λακωνίας, σήμερα μένει στην Καισαριανή και σπουδάζει στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών, ενώ παράλληλα εργάζεται σε οδοντιατρείο. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών και μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών

Γκογκάκη Ντίνα

Γκογκάκη Ντίνα

Πρόεδρος του Συλλόγου Εµποροϋπαλλήλων Αθήνας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πύργο Ηλείας. Σπούδασε στο τµήµα Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων στα πρώην ΤΕΙ Πάτρας. Είναι εκλεγµένη µε το ψηφοδέλτιο της Δηµοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας στη Διοίκηση της ΓΣΕΕ, στην Εκτελεστική Επιτροπή της Οµοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας και στο Διοικητικό Συµβούλιο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας. Επίσης, είναι αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων της 2ης Δηµοτικής Κοινότητας Αθήνας. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κοµµατικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ.

Γκούφα Γεωργία

Γκούφα Γεωργία

Είναι μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ. Είναι 26 χρονών, μεγάλωσε στην Παλλήνη και τώρα κατοικεί στα Κάτω Πατήσια. Απόφοιτη του τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ. Καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών της εργαζόταν στον κλάδο του επισιτισμού. Σήμερα είναι εκπαιδευτικός.

Δριμάλα Θεοδώρα

Δριμάλα Θεοδώρα

Γεννήθηκε στο Σανταμέρι Αχαϊας το 1962, κατοικεί στον Βύρωνα από το 1991, είναι παντρεμένη και μητέρα δίδυμων κοριτσιών. Αποφοίτησε από τη σχολή Ηλεκτρονικών των ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις σπουδές της στην Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης, ολοκληρώνοντάς τες στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι δασκάλα στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα και Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» Για 9 χρόνια (2010- 20019) ήταν μέλος του Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ), εκλεγμένη με την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών. Είναι μέλος του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Βύρωνα (μέλος της ΟΓΕ), ενώ είχε δραστηριοποιηθεί και στο γονεϊκό κίνημα.

Καλογερής Νίκος

Καλογερής Νίκος

Επιµελητής Ενδοκρινολογίας στο Τµήµα Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισµού, Διαβητολογικό Κέντρο του Γενικού Νοσοκοµείου Αθηνών Γ.Ν.Α «Κοργιαλεένειο Μπενάκειο Ε.Ε.Σ». Γεννήθηκε το 1975, μεγάλωσε και ζει στην Ηλιούπολη Αττικής. Είναι παντρεμένος με τέσσερα παιδιά. Το 1998 αποφοίτησε από τη σχολή Ραδιολογίας Ακτινολογίας του ΤΕΙ Αθήνας και το 2004 από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών(ΕΚΠΑ). Είναι µέλος του Διοικητικού Συµβουλίου του Σωµατείου Εργαζοµένων του Ερυθρού Σταυρού.

Καργόπουλος Ανδρέας

Καργόπουλος Ανδρέας

Είναι 46 χρονών και κατοικεί στο Γαλατσι. Χημικός, εκπαιδευτικός στο 15ο Λύκειο Αθηνών και διδάσκων στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Πτυχιούχος του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Χημείας του ΕΚΠΑ και Διδακτορικό από το αντίστοιχο Τμήμα Χημείας του ΑΠΘ, μεταδιδακτορικός ερευνητής στο ΑΠΘ. Είναι Αντιπρόεδρος της ΟΛΜΕ, μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων της Ένωσης Ελλήνων Χημικών.

Κατημερτζής Γιώργος

Κατημερτζής Γιώργος

Γεννήθηκε το 1938 στην ιστορική γειτονιά της Καισαριανής, όπου ανδρώθηκε και εμπνεύστηκε από τους αγώνες των Μικρασιατών κομμουνιστών. Φοίτησε στο νυχτερινό τεχνικό σχολείο «Ο Ήφαιστος». Στα 20 χρόνια του εντάχθηκε στην ΕΔΑ και ασχολήθηκε με το κίνημα της ειρήνης. Το 1959-1966 βρίσκεται στη Δυτική Γερμανία για να αποφύγει τη σύλληψή του. Εκεί σπουδάζει θερμομηχανικός και παράλληλα εργάζεται και δημιουργεί οικογένεια.
Από την επιστροφή του στην Ελλάδα το 1966 ασχολείται εκτός από το επάγγελμα του εργολάβου υδραυλικού και με τα κοινά. Το 1968 εντάχθηκε στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. Δραστηριοποιήθηκε στο συνδικαλιστικό και συνεταιριστικό κίνημα των επαγγελματιών υδραυλικών και στη συνέχεια με την Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας ως πρόεδρος και μετά ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ελλάδας.
Παράλληλα, από το 1979 ασχολείται με τα δημοτικά ως Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Χολαργού. Το 1999-2002 εκλέγεται Δήμαρχος Καισαριανής και μέχρι σήμερα υπηρετεί την τοπική Διοίκηση ως Δημοτικός Σύμβουλος. Δραστηριοποιείται παράλληλα με το κίνημα των απογόνων αντιστασιακών και εκλέγεται πρόεδρος της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, όπου και σήμερα παραμένει αντιπρόεδρος.

Κολιζέρα Σοφία

Κολιζέρα Σοφία

Πτυχιούχος Κοινωνική λειτουργός του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Πάτρας. Ως Κοινωνική λειτουργός έχει εργαστεί στη Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και μετέπειτα στον ΕΟΚΦ-ΠΙΚΠΑ στη Δ/νση Παιδικής Πρόνοιας στο πρόγραμμα Αναδόχων οικογενειών. Σήμερα εργάζεται μόνιμα στην υπηρεσία "Βοήθεια στο Σπίτι" για τις ευπαθείς ομάδες (τρίτη ηλικία και άτομα με αναπηρίες) του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας -Ν.Χαλκηδόνας. Το 2006 εκλέχτηκε Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων "Βοήθεια στο Σπίτι" ν. Αττικής, ιδιότητα που διατηρεί μέχρι σήμερα.

Κολιούσης Σωτήρης

Κολιούσης Σωτήρης

Συνταξιούχος Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ. Γεννήθηκε το 1955 στη Σίδερη Φιλιατών από αντιστασιακούς γονείς. Μεγάλωσε στο κέντρο της Αθήνας. Έλαβε μέρος στην εξέγερση του Πολυτεχνείου ως πρωτοετής φοιτητής. Μέλος της ΚΝΕ από το 1975 και του ΚΚΕ από το 1978. Είναι Γενικός Γραμματέας του ΔΣ της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας και επικεφαλής της ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ. Είναι εκλεγμένος πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου των Συνταξιούχων Μηχανικών (ΕΣΤΑΜΕΔΕ).

Κολοβού Ιωάννα

Κολοβού Ιωάννα

Η Ιωάννα Κολοβού είναι Δημοσιογράφος-Δικηγόρος. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ, έλαβε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Δικηγόρου, αλλά ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, από το 1990, εργάστηκε στις εφημερίδες ΠΡΩΤΗ και ΒΡΑΔΥΝΗ στην οποία διετέλεσε αιρετή εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Μικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ επί 15 συνεχή χρόνια.
Ξεχωρίζει στη δουλειά της τις εκπομπές «Μονόγραμμα», για την ΕΡΤ-2 και «Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική», με την Ηρώ Σγουράκη. Υπήρξε στενή συνεργάτης του Μίκη Θεοδωράκη επί 35 χρόνια, κυρίως ως εκπρόσωπος Τύπου. Έγραψε γι αυτόν την Τριλογία «Που να βρω την ψυχή μου» το 2004 που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ. Επανεκδόθηκε πρόσφατα από τις εκδόσεις ΙΑΝΟΣ.
Εξελέγη αντιπρόσωπος στο 8ο Τακτικό Πανελλαδικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεως Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) με την δημοσιογραφική παραταξη ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
Έχει ένα γιο 26 ετών. Τον μεγάλωσε μόνη της αφού ο πατέρας του, ο σκηνοθέτης Γιώργος Εμιρζάς πέθανε, όταν το παιδί ήταν 3 ετών. Δραματικός σταθμός της ζωής της, ήταν στις 21-11-22 όταν εισήλθε βίαια στο σπίτι της –πρώτη και μοναδική κατοικία-ο δικαστικός επιμελητής σπάζοντας με πριόνι την πόρτα . Η έξωση αποσοβήθηκε όταν πλήθος αλληλέγγυων του ΠΑΜΕ έσπευσε άμεσα προς βοήθεια και συμπαράσταση.

Κότσιφα Ρόζα

Κότσιφα Ρόζα

Είναι 31 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμαλιάδα Ν. Ηλείας. Πτυχιούχος της Νοσηλευτικής Σχολής του ΕΚΠΑ με μεταπτυχιακό τίτλο στη Νοσηλευτική Καρδιαγγειακών Νόσων. Εργάζεται ως συμβασιούχος εργαλειοδότρια στην Οδοντιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ. Είναι εκλεγμένη στο ΔΣ του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού ΕΚΠΑ.

Κουτελιέρης Φραγκίσκος

Κουτελιέρης Φραγκίσκος

Μαθηματικός, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γαλάτσι. Σπούδασε στο μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών και εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών του ίδιου Πανεπιστημίου. Από το 2001 διδάσκει στο ελληνικό πανεπιστήμιο σε διάφορα τμήματα και συνεργάζεται ερευνητικά με ιδρύματα της Ελλάδος και του εξωτερικού. Από το 2008 είναι καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών περιβάλλοντος (το οποίο το 2021 μετονομάστηκε σε Τμήμα Αειφορικής Γεωργίας) του Πανεπιστημίου Πατρών. Η επιστημονική του ειδίκευση αφορά σε θέματα περιβάλλοντος και ειδικότερα σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, στη διαχείριση αστικών αποβλήτων και στην έλεγχο των περιβαλλοντικών επιπτώσεων διαφόρων ανθρωπογενών δραστηριοτήτων. Έχει δημοσιεύσει μεγάλο πλήθος επιστημονικών εργασιών σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά καθώς και αρκετά επιστημονικά και εκπαιδευτικά βιβλία.

Συμπορεύεται με το ΚΚΕ πολλά χρόνια και, όπου υπήρξε ανάγκη συμβολής και στελέχωσης σε ακαδημαϊκό, συνδικαλιστικό και συλλογικό επίπεδο, ήταν παρών (Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος, μέλος της ΔΗΠΑΚ και εκλεγμένο μέλος της ΠΟΣΔΕΠ, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Νέας Χαλκηδόνας). Στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφιος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια Αττικής.

Λαμπούδη Χρύσα

Λαμπούδη Χρύσα

Γεννήθηκε το 1959 στο Ποιμενικό Έβρου. Κατοικεί στην Αθήνα από το 1974. Πτυχιούχος της Χαροκοπείου Σχολής, της Μαρασλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας και του τμήματος Μετεκπαίδευσης. Εργάστηκε σε παιδικούς σταθμούς, ως εμψυχώτρια σε παιδικές κατασκηνώσεις και ως δασκάλα σε δημοτικά σχολεία. Φέτος αποφοίτησε από το τμήμα αισθητικής τέχνης του ΔΙΕΚ Ηλιούπολης.
Συνδικαλίστρια σε όλο τον εργασιακό της βίο. Διετέλεσε Πρόεδρος του σωματείου εκπαιδευτικών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς ΙΒΣΑ και μέλος ΔΣ των εργαζόμενων στο ΙΒΣΑ. Μέλος ΔΣ και στη συνέχεια πρόεδρος του ΣΕΠΕ Ηλιούπολης «Μ.Παπαμαύρος». Μέλος ΕΕ γενικού Συμβουλίου ΑΔΕΔΥ, Αντιπρόεδρος Πολυκέντρου της ΑΔΕΔΥ, μέλος Δ.Σ ΤΕΑΔΥ, Δημοτική Σύμβουλος στο δήμο Ηλιούπολης
Συνταξιοδοτήθηκε από το 5ο δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης και έκτοτε ασχολείται με το συνταξιοδοτικό κίνημα. Διετέλεσε Αναπληρωτής Γραμματέας στην ομοσπονδία Συνταξιούχων ΠΟΠΣ και μέλος στο ΔΣ συνταξιούχων δημοσίου Αθήνας.
Από το 2012, παραμένει αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών FISE και μέλος ΔΣ του νεοϊδρυθέντος συλλόγου Ελληνοσυριακής φιλίας «ΠΑΛΜΥΡΑ» Είναι υπεύθυνη της Θεατρικής Ομάδας ΠΑΜΕ «Θέατρο από Εργάτες για Εργάτες», της Χορωδίας και της παιδικής ραδιοφωνικής εκπομπής «ΑΓΡΙΟΧΗΝΕΣ»

Μάρης Δημήτρης

Μάρης Δημήτρης

Είναι 36 ετών, γεννήθηκε στις Αχαρνές Αττικής και μεγάλωσε στην Άρτα. Εργάζεται ως μισθωτός μηχανικός σε τεχνική εταιρεία και είναι πρόεδρος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών. Απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων του ΤΕΙ Κρήτης (Ηράκλειο), όπου κατά τη διάρκεια των σπουδών του ανέπτυξε πολιτική και συνδικαλιστική δράση, εκλεγμένος παράλληλα στο ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου της ΣΤΕΦ, με την Πανσπουδαστική (ΠΚΣ).

Ματαράγκας Χρήστος

Ματαράγκας Χρήστος

Γεννηθηκε το 1984, μεγάλωσε και ζει στα Πατήσια. Είναι απόφοιτος Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε. του ΑΕΙ Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα. Από το 2009 εργάζεται στις μονάδες παραγωγής στα διυλιστήρια Ασπροπύργου των ΕΛΠΕ. Είναι πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων στην Ενέργεια Αττικής - Βοιωτίας - Εύβοιας - Κορινθίας, γενικός σύμβουλος στο επιχειρησιακό Σωματείο (ΠΣΕΕΠ) και μέλος Διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενέργειας.

Μαυρίκης Παναγιώτης

Μαυρίκης Παναγιώτης

Γεννήθηκε το 1958 στην Αθήνα, μεγάλωσε στον Βύρωνα και δούλεψε στις οικοδομές από το 1972 έως και το 1987. Τώρα είναι αυτοαπασχολούμενος στα ΤΑΞΙ. Είναι εκλεγμένος αντιπρόεδρος του Σωματείου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), μέλος της Διοίκησης στην Ομοσπονδία Αυτοαπασχολουμενων στα ΤΑΞΙ (ΠΟΕΙΑΤΑ). Επίσης είναι μέλος της Διοίκησης της Γενικής Συνομοσπονδία Αυτοκινητιστών ( ΓΕΣΑΕ).

Μαυρομάτη Αντιγόνη

Μαυρομάτη Αντιγόνη

Ξενοδοχοϋπαλληλος, εργαζόμενη στο ξενοδοχείο Saint George Lycabettus. Είναι ταμίας του Συνδικάτου Εργ/λων Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων ν. Αττικής και παράλληλα είναι δραστήριο μέλος του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Καισαριανής (μέλος της ΟΓΕ ).

Μελά Εύα

Μελά Εύα

Ζωγράφος- Χαράκτρια. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1956. Αποφοίτησε από την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας, όπου σπούδασε Χαρακτική, Τυπογραφία & Τέχνη του Βιβλίου. Συνέχισε σπουδές στη Ζωγραφική στο Παρίσι και μετά από διαγωνισμό έλαβε Μεταπτυχιακή Υποτροφία του Ι.Κ.Υ. στην Χαρακτική. Για μεγάλο χρονικό διάστημα διδάχθηκε Χαρακτική κοντά στον Γιώργη Βαρλάμο.
Έχει πραγματοποιήσει είκοσι πέντε Ατομικές Εκθέσεις Ζωγραφικής και Χαρακτικής στην Ελλάδα και τέσσερις ατομικές εκθέσεις στο εξωτερικό. Έχει εικονογραφήσει είκοσι πέντε βιβλία για παιδιά και έχει επιμεληθεί πολλά εξώφυλλα βιβλίων.
Έχει πάρει μέρος σε διαγωνισμούς και έχει διακριθεί για το έργο της στην εικονογράφηση βιβλίων. Έχει λάβει το Κρατικό Βραβείο Εικονογράφησης. Επίσης έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Από τα είκοσι της χρόνια εντάχθηκε στις γραμμές του ΚΚΕ και πάλεψε μέσα στο μαζικό κίνημα από θέσεις ευθύνης. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος. Την περίοδο 2007-2009 ήταν Βουλευτής του ΚΚΕ. Σήμερα είναι μέλος του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του Χώρου Πολιτισμού «Εργαστήρι Γιώργη Βαρλάμου»

Μηλιώνης Γιώργος

Μηλιώνης Γιώργος

Γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1963 και από το 1981 ζει στην Αθήνα. Σπούδασε στο Τμήμα Κοινωνιολογίας της Παντείου Ανώτατης Σχολής Πολιτικών Επιστημών όπου ανέπτυξε δράση στο φοιτητικό κίνημα μέσα από τις γραμμές της «Πανσπουδαστικής».
Σήμερα κατοικεί στη Νέα Σμύρνη με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, και εργάζεται ως δημοσιογράφος στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ). Διατηρεί επίσης τη στήλη του χρονογραφήματος στο περιοδικό της ΕΕΔΥΕ, «Δρόμοι της Ειρήνης».
Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και στο διάστημα 2015-2022 υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, εκλεγμένος με την «Δημοσιογραφική Συνεργασία». Είναι εκπρόσωπος των δημοσιογράφων του ΑΠΕ-ΜΠΕ στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ).
Από πολύ νεαρή ηλικία έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ελληνική και διεθνή λογοτεχνία, το οποίο ανέπτυξε με αρθρογραφία, ραδιοφωνικές παραγωγές, παρουσιάσεις βιβλίων και ομιλίες σε επιστημονικά συνέδρια. Είναι μέλος του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ του ΚΚΕ.
Συμμετείχε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον Δήμο Νέας Σμύρνης στις εκλογές του 2010. Στις εκλογές του Οκτώβρη 2023 συμμετέχει ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Αττική.

Μουσταφά Άχμετ

Μουσταφά Άχμετ

Είναι 38 χρονών. Εργάζεται ως εμποροϋπάλληλος. Γεννήθηκε στην Αθήνα, από Αιγύπτιους μετανάστες γονείς. Έχει φοιτήσει στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας (ΑΣΟΕΕ). Είναι Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας.

Μούσχουρου Αλεξάνδρα

Μούσχουρου Αλεξάνδρα

Είναι 24 ετών, τελειόφοιτη φοιτήτρια της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, μέλος πολύτεκνης οικογένειας και κάτοικος Υμηττού. Έχει αναπτύξει δράση στο φοιτητικό κίνημα, έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Φοιτητικού Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ε.Μ.Π. επί 2 συναπτά έτη. Είναι μέλος του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Δάφνης – Υμηττού  (μέλος της ΟΓΕ). Ασχολείται με τον ερασιτεχνικό γυναικείο αθλητισμό, έχοντας αγωνιστεί στα γυναικεία τμήματα μπάσκετ ομάδων της Αθήνας. Έχει παρακολουθήσει σπουδές κλασικής μουσικής στο Εθνικό Ωδείο, παράρτημα Υμηττού.

Μυλωνάς Μάνος

Μυλωνάς Μάνος

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988. Είναι κάτοικος Κολωνού. Εργάζεται σε εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών στο αεροδρόμιο 'Ελευθέριος Βενιζέλος" της Αθήνας και είναι Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου εργαζομένων Swissport.

Νασιοπούλου Ελπίδα

Νασιοπούλου Ελπίδα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βύρωνα. Είναι μαθηματικός, με μεταπτυχιακή ειδίκευση στη Διδακτική και Μεθοδολογία των Μαθηματικών. Επίσης είναι κάτοχος τίτλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Muay Thai και εκπαιδευτής.
Έχει εκλεγεί πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Αττικής “ο Βύρωνας” και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ. Διετέλεσε αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ). Δραστηριοποιείται ως μέλος εθελοντικής ομάδας δασοπροστασίας του Υμηττού.

Νέζα Έντρι

Νέζα Έντρι

Πρόεδρος του Σωµατείου Εργαζοµένων στο Θέαµα - Ακρόαµα. Μετανάστης αλβανικής καταγωγής, γεννήθηκε το 1990, ήρθε στην Ελλάδα το 1993 και µεγάλωσε στην περιοχή του Κολωνού. Από τα νεανικά του χρόνια συµµετείχε στο µαθητικό και αργότερα στο σπουδαστικό κίνηµα. Αποφοίτησε από τη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του πρώην ΤΕΙ Αθήνας και τώρα εργάζεται ως τεχνικός ήχου.

Νικολάου Σταμάτης

Νικολάου Σταμάτης

Είναι Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός – Μαθηματικός. Γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1953. Από το 1966 ζει στην Αθήνα. Τέλειωσε το 8ο Γυμνάσιο στα Πατήσια και φοίτησε στο Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθήνας. Από το 1974 μέχρι το 1990 υπήρξε μέλος της ΚΝΕ και του ΚΚΕ.
Για 30 σχεδόν χρόνια εργάστηκε στη Δημόσια Εκπαίδευση και πήρε ενεργά μέρος στο συνδικαλιστικό κίνημα των εκπαιδευτικών ως εκλεγμένος σε Διοικητικά Συμβούλια και πρόεδρος ΕΛΜΕ καθώς και ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΛΜΕ.
Από τη συνταξιοδότησή του και μετά συμμετέχει στο κίνημα των συνταξιούχων ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών ( ΠΕΣΕΚ), σήμερα από τη θέση του Γενικού Γραμματέα.

Ντόμπρεφ Νίκος

Ντόμπρεφ Νίκος

Γεννήθηκε το 1978 στη Σόφια Βουλγαρίας και από το 1990 ζει στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Οι γονείς της μητέρας του ήταν πολιτικοί πρόσφυγες αντάρτες του Δημοκρατικού Στρατού.
Μεγάλωσε στο κέντρο της Αθήνας και τελείωσε το 19ο Λύκειο. Σπούδασε στο Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με μεταπτυχιακό στην «Εφαρμοσμένη Οικονομική και Χρηματοοικονομική» στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών του άλλα και μετά την ολοκληρωση τους εργάστηκε σε διάφορες εταιρείες. Από το 2006 εργάζεται στο Υπουργείο Ανάπτυξης, αρχικά στον τομέα των επενδύσεων και κατόπιν στην αδειοδότηση των τεχνικών επαγγελμάτων.
Πάνω από δέκα χρόνια εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου των εργαζομένων του Υπουργείου Ανάπτυξης. Από το 2014 μέχρι και σήμερα έχει εκλεγεί τέσσερις φορές Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων, ενώ το 2022 εκλέχτηκε Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Συλλόγων Εργαζομένων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Συμμετέχει στο κίνημα γονέων ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου

Ντούνη Γιώργος

Ντούνη Γιώργος

Γεννήθηκε το 1986 στην Αλβανία. Το 1991 μετανάστευσε στην Ελλάδα μαζί με τους γονείς του. Μεγάλωσε στην περιοχή του Παγκρατίου. Τώρα μένει στο Νέο Κόσμο. Στα μαθητικά του χρόνια εντάχθηκε στην ΚΝΕ. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ έχει ολοκληρώσει και μεταπτυχιακές σπουδές στα Χρηματοοικονομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάζεται ως μισθωτός λογιστής. Είναι μέλος του Σωματείου Λογιστών και Ελεγκτών της Περιφέρειας Αττικής.

Πάλμος Παναγιώτης

Πάλμος Παναγιώτης

Συνταξιούχος της ΔΕΗ. Γεννήθηκε στο Μεγανήσι Λευκάδας. Διετέλεσε επί δώδεκα συνεχόμενα έτη Δημοτικός Σύμβουλος Βύρωνα, εκλεγμένος με την "Λαϊκή Συσπείρωση". Σήμερα είναι Γενικός Γραμματέας του ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ και της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελλάδας (ΠΟΣΙΚΑ).

Πάνου Θέμης

Πάνου Θέμης

Ηθοποιός και συγγραφέας. Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Είναι απόφοιτος του Τµήµατος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστηµίου Αθηνών και της Δραµατικής Σχολής «Ε. Χατζίκου». Είναι µέλος του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου, του Σωµατείου Ελλήνων Ηθοποιών και της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Ακαδηµίας Κινηµατογράφου. Έχει αναλάβει πρωταγωνιστικούς ρόλους και έχει βραβευτεί για ερµηνείες του στις ταινίες «Νοτιάς» µε το βραβείο Β’ ανδρικού ρόλου της Ελληνικής Ακαδηµίας Κινηµατογράφου, «Miss Violence» του Α. Αβρανά µε το βραβείο Coppa Volpi «Καλύτερου Ηθοποιού» του Φεστιβάλ Βενετίας και Α’ ανδρικού ρόλου της Ελληνικής Ακαδηµίας Κινηµατογράφου, «Μια νύχτα µαζί» της Ε. Αστρινάκη µε τη διάκριση καλύτερης ανδρικής ερµηνείας στο 32ο Φεστιβάλ Δράµας. Δίδαξε υποκριτική στο Τµήµα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστηµίου Αθηνών, στις δραµατικές σχολές του Δήµου Αγίας Βαρβάρας, του Δήµου Πετρούπολης και του Γιώργη Αρµένη. Έχει εκδώσει συλλογές διηγηµάτων και ποιήµατα.

Πανουτσάκου Βέτα

Πανουτσάκου Βέτα

Δημόσιος Υπάλληλος με την ειδικότητα της Επόπτριας Δηµόσιας Υγείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής και της Οµοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας. Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ και της Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Γεννήθηκε στις Κροκεές Λακωνίας και µεγάλωσε στην Λαµπρινή, στην 5η Δηµοτική Κοινότητα της Αθήνας. Διορίστηκε στον Έβρο, στη Διεύθυνση Υγείας του Υπουργείου Υγείας και µετά από 11 χρόνια µετατέθηκε στην Αττική. Μετά από τις αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις στο Δηµόσιο µε τη µεταρρύθµιση του «Καποδίστρια» και τη µεταφορά αρµοδιοτήτων του κεντρικού κράτους στους ΟΤΑ Β’ βαθµού, µετατάχθηκε στη Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Αττικής. Όλα αυτά τα χρόνια δίνει τη μάχη με τις ταξικές δυνάμεις ενάντια στην αντιλαϊκή – αντεργατική πολιτική κυβέρνησης & Περιφερειακών Αρχών.

Είναι μητέρα δύο παιδιών και ταυτόχρονα στηρίζει το σύντροφό της που εδώ και χρόνια είναι ΑΜΕΑ, αντιμετωπίζοντας μαζί τις τεράστιες δυσκολίες που υφίστανται.

Παπαδημητρίου Γιάννα

Παπαδημητρίου Γιάννα

Εργάζεται στην Vodafone και είναι Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Vodafone-360 Connect και Λοιπές Θυγατρικές. Επίσης είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής ν. Αττικής (ΣΕΤΗΠ).
Είναι 36 χρονών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω και κατοικεί στους Αμπελόκηπους. Σπούδασε στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της εργάζεται για πολλά χρόνια στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, ενώ εργάζεται παράλληλα και ως δημοσιογράφος. Είναι μέλος της Ομάδας Γυναικών του 7ου Διαμερίσματος Αθήνας (μέλος της ΟΓΕ).

Περράκης Αλέκος

Περράκης Αλέκος

Πρόεδρος του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Ν. Αττικής (ΣΕΤΗΠ) και µέλος της Γραµµατείας του ΠΑΜΕ. Εργάζεται ως τεχνικός πεδίου στον Όµιλο ΟΤΕ. Είναι εκλεγµένος στην Εκτελεστική Επιτροπή της Οµοσπονδίας Εργαζοµένων ΟΤΕ (ΟΜΕ - ΟΤΕ) και στην Εκτελεστική Επιτροπή του Εργατικού Κέντρου Αθήνας.

Πλα – Καρύδη Δανάη

Πλα – Καρύδη Δανάη

Δρ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, διπλωµατούχος της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ. Μεγάλωσε στον Περισσό και ζει στου Ζωγράφου. Εργάζεται ως µεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» στους τοµείς της Τεχνητής Νοηµοσύνης, των Γράφων Γνώσης και της Ιδιωτικότητας. Είναι πρόεδρος του Σωµατείου Εργαζοµένων στο Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά», µέλος του Διοικητικού Συµβουλίου της Πανελλήνιας Οµοσπονδίας Συλλόγων Εργαζοµένων σε Ερευνητικά Ιδρύµατα Ιδιωτικού Δικαίου και της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιµελητηρίου Ελλάδας.

Πρωτούλης Γιάννης

Πρωτούλης Γιάννης

Επικεφαλής της Λαϊκης Συσπείρωσης Αττικής και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής από το 2014. Μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Υπήρξε Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ (2007–2011), βουλευτής Β΄ Αθήνας (2007–2012). Διετέλεσε μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (2001 — 2006)

Ρογκάκου Έφη

Ρογκάκου Έφη

Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Αιγινητείου Νοσοκομείου. Σπούδασε Μαθηματικός στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και απ’ τα φοιτητικά της χρόνια δραστηριοποιείται στο μαζικό κίνημα. Εργάζεται ως Δημόσιος Υπάλληλος και είναι μητέρα δύο μικρών παιδιών.

Ροδοπούλου Κατερίνα

Ροδοπούλου Κατερίνα

Γεννηθηκε το 1965. Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά. Έχει σπουδάσει στο τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Σήμερα εργάζεται ως καθαρίστρια και είναι μέλος του Συνδικάτου Καθαριστριών- Καθαριστών Ν. Αττικής.
Για είκοσι δύο χρόνια συμμετείχε σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και έχει διατελέσει Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων της 6ης Δημ. Κοινότητας Αθήνας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Γονέων Περιφέρειας Αττικής και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ).
Σήμερα είναι αντιπρόεδρος του Στεκιού Εργαζομένων και Νεολαίας Πατησίων – Κυψέλης “Καίτη Πανοπούλου”. Στη θεατρική ομάδα του στεκιού συμμετέχει σταθερά τα τελευταία δέκα χρόνια.

Ρουτζούνη Ευανθία

Ρουτζούνη Ευανθία

Γεννήθηκε στην Καλαμάτα, μεγάλωσε στο Περιστέρι και ζει στην Καισαριανη. Είναι μητέρα δύο παιδιών.Εργάστηκε στον ΟΤΕ και έδρασε, για τριάντα πέντε χρόνια και μέχρι την πρόσφατη συνταξιοδότησή της, μέσα στις γραμμες του εργατικού - λαϊκού κινήματος.

Ήταν μέλος στο Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων στις Τηλεπικοινωνίες και Πληροφορική Ν.Αττικής ( Σ.Ε.ΤΗ.Π) για σειρά ετών. Επίσης ήταν εκλεγμένη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας εργαζομένων ΟΜΕ-ΟΤΕ και στα πρωτοβάθμια σωματεία ΠΑΣΕ και CTS. Παράλληλα δραστηριοποιήθηκε στο γονεϊκό κίνημα, στην Ένωση Γονέων Καισαριανής. Είναι μέλος της Επιτροπής Υγείας και Ασφάλειας Εργαζομένων του ΠΑΜΕ.

Σαλταπίδας Χρήστος

Σαλταπίδας Χρήστος

Πλοίαρχος ε.α. Γεννήθηκε το 1964 στην Αθήνα µε καταγωγή από την Πάρο. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Το 1986 αποφοίτησε από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίµων ως µάχιµος Σηµαιοφόρος του Πολεµικού Ναυτικού (ΠΝ). Κατά τη διάρκεια της θητείας του υπηρέτησε σε υποβρύχια και σε πολεµικά πλοία επιφανείας ως αξιωµατικός, ύπαρχος και αργότερα ως κυβερνήτης. Υπηρέτησε στο ΓΕΕΘΑ ως επιτελής. Αποστρατεύτηκε το 2010, κατόπιν αιτήσεώς του µε το βαθµό του Πλοιάρχου Εν Αποστρατεία, ενώ υπηρετούσε ως υποδιοικητής στην Διακλαδική Σχολή Πληροφοριών του ΓΕΕΘΑ. Ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την "Λαϊκή Συσπείρωση" Γαλατσίου στις δημοτικές εκλογές το 2019 και υποψήφιος βουλευτής στον Β1 Βόρειο Τομέα Αθηνών στις βουλευτικές εκλογές Μαΐου και Ιουνίου 2023.

Σαμαρτζής Γιώργος

Σαμαρτζής Γιώργος

Είναι λυρικός τραγουδιστής και καθηγητής μονωδίας και προφορικού λόγου στη Δραματική σχολή του Ωδείου Αθηνών. Μέλος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου με έντονη συνδικαλιστική δράση στο Σωματείο Εργαζομένων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Έχει ερμηνεύσει και ηχογραφήσει δεκάδες ρόλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σιώρας Ηλίας

Σιώρας Ηλίας

Περιφερειακός σύµβουλος Αττικής µε τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Συνταξιούχος Καρδιολόγος, υπηρέτησε για 35 χρόνια στον «Ευαγγελισµό» και υπήρξε γραµµατέας της επιστηµονικής επιτροπής του νοσοκοµείου. Όλα αυτά τα χρόνια πρωτοστάτησε στους αγώνες των εργαζοµένων. Για 30 χρόνια υπήρξε µέλος του Διοικητικού Συµβουλίου και γραµµατέας της Ένωσης Ιατρών Νοσοκοµείων Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ). Έχει διατελέσει πρόεδρος του Σωµατείου Εργαζοµένων του «Ευαγγελισµού» και εκλεγµένος εκπρόσωπος των Γιατρών στη Διοίκηση του νοσοκοµείου.

Σοφιανός Ανδρέας

Σοφιανός Ανδρέας

Είναι 32 χρονών, υποψήφιος διδάκτορας ΕΜΠ, ενώ παράλληλα εργάζεται ως καθηγητής φυσικής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Είναι αντιπρόεδρος του εξωραϊστικού, πολιτιστικού και αθλητικού συλλόγου "ο Αρδηττός" και μέλος του ορειβατικού συλλόγου ΕΠΟΣ Φυλής. Μέλος του Τμήματος Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στρατής Χάρης

Στρατής Χάρης

Γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία, σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών και είναι μάχιμος Δικηγόρος Αθηνών κυρίως σε ποινικές και εργατικές υποθέσεις. Ήταν Συνήγορος Πολιτικής Αγωγής στη Δίκη εναντίον της Χρυσής Αυγής στο πλευρό των Κομμουνιστών Συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ.

Τζαντζόγλου Αγγέλα

Τζαντζόγλου Αγγέλα

Γεννήθηκε το 1962 στο Ερατεινό Καβάλας και από το 1972 ζει στην Αθήνα. Τελείωσε το Γυμνάσιο – Λύκειο του Υμηττού και στη συνέχεια σπούδασε στη σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ. Από το 1987 ασκεί το επάγγελμα της Αρχιτέκτονος Μηχανικού ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

Από τα νεανικά και φοιτητικά της χρόνια έχει πλούσια πολιτική και συνδικαλιστική δράση. Είναι μέλος της αντιπροσωπείας του Πανελλήνιου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ) και του Διοικητικού Συμβουλίου του Τμήματος Αττικής του ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ. Μέλος του Τμήματος Περιβάλλοντος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ

Χουρδάκης Χάρης

Χουρδάκης Χάρης

Επικεφαλής της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων. Είναι συνταξιούχος του Δηµοσίου, απόφοιτος της σχολής Δηµόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστηµίου. Δραστηριοποιηθηκε από µικρή ηλικία στο µαθητικό κίνηµα και ως και σήµερα στο αναπηρικό. Έχει διατελέσει µέλος του Διοικητικού Συµβουλίου του Πανελλήνιου Συνδέσµου Τυφλών, Πρόεδρος του Σωµατείου Συµβασιούχων Νοσηλευτικών Ιδρυµάτων Ελλάδας και του Σωµατείου Εργαζοµένων του Νοσοκοµείου Αγία Όλγα.

Γιαννά Λία

Γιαννά Λία

Γεννήθηκε το 1965 στον Βόλο. Κατοικεί στο Ίλιον, είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Σπούδασε στο Τμήμα Νεοελληνικών και Βυζαντινών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και παράλληλα στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών. Από το 1996 εργάστηκε ως φιλόλογος στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση σε σχολεία του Δήμου Περιστερίου. Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Α ́ Δυτικής Αττικής.

Γκαραλίακος Βασίλης

Γκαραλίακος Βασίλης

Είναι 54 ετών, κατοικεί στο Περιστερι και εργαζεται στα Τρόλεϊ από το 2000. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.

Γκούσκου  Αγγελική

Γκούσκου Αγγελική

Γεννήθηκε το 1976, είναι παντρεμένη με δύο παιδιά και κατοικεί στο Χαϊδάρι. Σπούδασε στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής Αθηνών και είναι νηπιαγωγός, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Έρευνας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Είναι Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Χαϊδαρίου.

Δημάκος Δημήτρης

Δημάκος Δημήτρης

Είναι 42 ετών. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Σπούδασε φυσικός εφαρμογών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και εργάζεται ως καθηγητής φυσικής στην ιδιωτική εκπαίδευση. Από τα φοιτητικά του χρόνια ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση, αρχικά σε παράταξη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και στην συνέχεια με την Πανσπουδαστική. Από το 2002 έχει ενεργό συμμετοχή στα κοινά και έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος του τέως Δήμου Καματερού (2007-2010), Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής (2014 – 2019) και Δημοτικός Σύμβουλος Αγίων Αναργύρων – Καματερού (2019 έως σήμερα).

Ζορμπάς Αχιλλέας

Ζορμπάς Αχιλλέας

Γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στο Ίλιον. Ζει στην Πετρούπολη. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Είναι δάσκαλος με μεταπτυχιακό στη Διδακτική των Μαθηματικών και των Φυσικών Επιστημών. Ανέπτυξε δράση από τα μαθητικά του χρόνια συμμετέχοντας ενεργά στα μαθητικά συμβούλια ιδιαίτερα την περίοδο 1998-99 (νόμος «Αρσένη»). Δραστηριοποιείται στο χώρο του συνδικαλιστικού κινήματος των Εκπαιδευτικών και έχει διατελέσει μέλος στα Διοικητικά Συμβούλια διαφόρων Συλλόγων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Δ.Ο.Ε. το 2011-2013. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και Ειδικός Γραμματέας της Δ.Ο.Ε.

Ζουμπουρλής Βασίλης

Ζουμπουρλής Βασίλης

Γεννήθηκε το 1959 στο Αετοχώρι Καρδίτσας, είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο. Eίναι Διευθυντής Ερευνών στο Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, στον τομέα της Μοριακής Βιολογίας του καρκίνου και των βλαστικών κυττάρων. Απέκτησε το βασικό του πτυχίο το 1987 στη Μοριακή Βιολογία και Γενετική από το Πανεπιστήμιο J Ε Purkyne του Μπρνο, στη τότε Τσεχοσλοβάκικη Σοσιαλιστική Δημοκρατία. Η διδακτορική του διατριβή αφορούσε το AIDS και το δίπλωμα το έλαβε από την Ιατρική Σχολή της Κρήτης το 1993. Έχει ασκήσει έρευνα σε κορυφαία Ιδρύματα στην Ευρώπη και στο San Francisco των ΗΠΑ με υποτροφία Fulbright. Έχει επιβλέψει 27 διδακτορικές διατριβές. Διδάσκει σε 7 διαφορετικά μεταπτυχιακά. Έχει δημοσιεύσει 128 εργασίες σε ξενόγλωσσα περιοδικά με κριτές που έχουν λάβει πάνω από 7500 αναφορές και 25 δημοσιεύσεις στα Ελληνικά. Έχει συμμετάσχει σε 195 Ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Είναι συγγραφέας του πρόσφατα εκδοθέντος βιβλίου με τίτλο: «Η Πανδημία Covid-19 ως επιστημονική και κοινωνική πρόκληση τον 21ο αιώνα» και συμμετείχε στη συλλογική συγγραφή του βιβλίου του τμήματος υγείας και πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ με τίτλο: «ΠΑΝΔΗΜΙΑ Covid-19: Ο καπιταλισμός στη δύση του». Ήταν εκπρόσωπος των ερευνητών στο ΔΣ του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών για πάνω από 3.5 χρόνια, ενώ ταυτόχρονα είναι και πρόεδρος του Συλλόγου Προσωπικού του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών για τέταρτη θητεία. Είναι μαραθωνοδρόμος και ορειβάτης.

Θεοδωρόπουλος Θανάσης

Θεοδωρόπουλος Θανάσης

Είναι 23 χρονών, έχει μεγαλώσει στο Καματερό και σπουδάζει στο τμήμα των Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Εδώ και δύο χρόνια είναι εκλεγμένος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φοιτητικού Συλλόγου της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Θεοδωροπούλου Γωγώ

Θεοδωροπούλου Γωγώ

Μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, επικεφαλής της Επιτροπής του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ για τις νέες γυναίκες και τα νέα ζευγάρια. Είναι 29 ετών, ιδιωτικός υπάλληλος, κάτοικος Αγίας Βαρβάρας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Καλαμιά Αιγιαλείας. Φοίτησε στο τμήμα Τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε για εννιά χρόνια σε μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιών και είχε εκλεγεί στη Διοίκηση του Επιχειρησιακού Σωματείου. Είναι μέλος του Συλλόγου Γυναικών Αγίας Βαρβάρας (μέλος της ΟΓΕ).

Καμαρινοπούλου Ελένη

Καμαρινοπούλου Ελένη

Είναι 49 ετων και εργάζεται ως νοσηλεύτρια στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού. Είναι Πρόεδρος στο Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού και Γενική Γραμματέας του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής. Στο παρελθόν έχει αναπτύξει πλούσια δράση στο γονεϊκό κίνημα, διατελώντας Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 3ου ΓΕΛ Αγίων Αναργύρων και Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου - Λυκείου Περιστερίου.

Καρανάσιου Ελένη

Καρανάσιου Ελένη

Είναι δηµοτική σύµβουλος µε την «Λαϊκή Συσπείρωση» στον Δήµο Αγίας Βαρβάρας. Σπούδασε στο Δηµόσιο ΙΕΚ Αιγάλεω µε ειδικότητα Σχεδιάστρια Δοµικών Έργων. Από το 2006 εργάζεται στον Οργανισµό Σχολικών Κτιρίων, µετέπειτα ΚΤΥΠ ΑΕ, όπου έχει διατελέσει µέλος του Διοικητικού Συµβουλίου του Σωµατείου των Εργαζοµένων.

Κουρέα Μαρία

Κουρέα Μαρία

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984, εργάζεται ως εμποροϋπάλληλος σε αποθήκη πολυκαταστήματος του κέντρου της Αθήνας. Από το 2007 εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του επιχειρησιακού σωματείου και του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Αιγάλεω (μέλος της ΟΓΕ).

Κρητικός Γιώργος

Κρητικός Γιώργος

Γεννήθηκε το 1972 και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι. Σπούδασε στην Πάντειο, στο τμήμα της Δημόσιας Διοίκησης. Είναι εργαζόμενος στο Υπουργείο Πολιτισμού. Το 1998 εκλέχθηκε στο Συμβούλιο των Αντιπροσώπων του Οικονομικού επιμελητηρίου. Δραστηριοποιήθηκε στο γονεϊκό κίνημα, στο Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και του τμήματός της για την εργατική - συνδικαλιστική δουλειά.

Κυριαζής Χρύσανθος

Κυριαζής Χρύσανθος

Είναι 52 χρονών, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και εργάζεται στο Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Πετρούπολης. Είναι Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Πετρούπολης και μέλος της Διοίκησης του Συνδικάτου ΟΤΑ Νομού Αττικής. Είναι μέλος της Διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης.

Μποφίλιος Νίκος

Μποφίλιος Νίκος

Γεννήθηκε το 1956 στους Αγίους Αναργύρους. Είναι ιδρυτικό μέλος του μουσικού συνόλου "Ρωμιοσύνη". Συνεχίζει να ζει στους Άγιους Ανάργυρους με την οικογένειά του που είναι στενά συνδεδεμένη με το ΚΚΕ μέσω του πολιτισμού.

Πάκου Βούλα

Πάκου Βούλα

Γεννήθηκε στα Γιάννενα το 1969 και κατοικεί στο Περιστέρι. Είναι Κοινωνικός Λειτουργός και εργάζεται στο Νοσοκομείο ΚΑΤ. Έχει εκλεγεί Πρόεδρος Σωματείου Εργαζόμενων Νοσοκομείου ΚΑΤ και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Α κοινό Υπηρεσιακό Συμβούλιο της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής.

Παναγή Σπυρέτα

Παναγή Σπυρέτα

Είναι ιδιωτική υπάλληλος και μένει στο Καματερό. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων Αγίων Αναργύρων - Καματερού και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων 6ου Νηπιαγωγείου Αγίων Αναργύρων.

Παπαζαχαρίας Χρήστος

Παπαζαχαρίας Χρήστος

Γιατρός, γενικός χειρουργός, διευθυντής ΕΣΥ Γενικής Χειρουργικής στο νοσοκομείο ΚΑΤ ως την πρόσφατη συνταξιοδοτηση του, με μεγάλη και ακούραστη προσφορά σε όσους χρειάστηκαν τη βοήθεια του.

Παπαμιχαήλ Φιλιώ

Παπαμιχαήλ Φιλιώ

Εργαζόμενη στα ΕΛΤΑ από το 2002, είναι πρόεδρος του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Ταχυδρομείων - Ταχυμεταφορών Ν. Αττικής (Σ.Ε.Τ.Τ.Α.) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 5ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω.

Πετρόπουλος Βασίλης

Πετρόπουλος Βασίλης

Εργάζεται στο Δήµο Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας στο Τµήµα Πρασίνου. Είναι αντιπρόεδρος στο Σωµατείο Εργαζοµένων του Δήµου του και επί σειρά ετών εκλεγµένος στο Γενικό Συµβούλιο και στην Εκτελεστική Επιτροπή (Γενικός Γραµµατέας από το 2015-2022) της Πανελλήνιας Οµοσπονδίας Εργαζοµένων στους ΟΤΑ (ΠΟΕ – ΟΤΑ) καθώς και αντιπρόεδρος του Γενικού Συµβουλίου της ΑΔΕΔΥ. Μέλος της Γραµµατείας του ΠΑΜΕ.

Σαμούρη Αγγελική

Σαμούρη Αγγελική

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ίλιον. Είναι 64 ετών. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάστηκε ως λογίστρια στον ιδιωτικό τομέα. Σήμερα είναι συνταξιούχος. Είναι μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων και του Συλλόγου Γυναικών της ΟΓΕ στο Ίλιον. Τα 15 τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο αντιπολεμικό αντιιμπεριαλιστικό κίνημα μέσω της Επιτροπής Ειρήνης Ιλίου και της Γραμματείας του Εθνικού Συμβουλίου της Ελληνικής Επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ).

Στεφανάκης Γιώργος

Στεφανάκης Γιώργος

Είναι μάγειρας - διανομέας, Πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Ν. Αττικής, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ και μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ. Είναι μέλος του Γραφείου Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής.

Σχοινάς Γιάννης

Σχοινάς Γιάννης

Γεννήθηκε στους Αγίους Αναργύρους το 1970. Αποφοίτησε από το 1ο Τεχνικό Λύκειο Αγίων Αναργύρων με την ειδικότητα του μηχανολόγου. Δούλεψε για πολλά χρόνια ως οικοδόμος, τεχνίτης- βοηθός. Από το 2001 ως και σήμερα είναι εργάτης σε βιομηχανία τροφίμων. Είναι Πρόεδρος του Συνδικάτου Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Αττικής και Νήσων, Πρόεδρος του Επιχειρησιακου Σωματείου Εργαζομένων της PEPSICO HELLAS και Ταμίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών.

Τασιούλας Γιάννης

Τασιούλας Γιάννης

Οικοδομος, Προεδρος της Ομοσπονδιας Οικοδομων Ελλαδας, μελος της Γραμματειας του ΠΑΜΕ και μελος της Εκτελεστικης Επιτροπης της Διοικησης της ΓΣΕΕ. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Τημπλαλέξης Γρηγόριος

Τημπλαλέξης Γρηγόριος

Γεννήθηκε το 1965 στη Λιβαδειά Βοιωτίας. Τελειόφοιτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας και της Νομικής σχολής με  μεταπτυχιακό στην εγκληματολογία. Είναι δικηγόρος και καθηγητής  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Εχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού σχολείου Περιστερίου, του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Γυμνασίου Περιστερίου και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων  και Κηδεμόνων του 10ου Λυκείου Περιστερίου(Χωραφά). Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και της ΕΛΜΕ Περιστερίου. Εκλέγοταν Δημοτικος σύμβουλος Περιστερίου από το 1994 έως το 2019. Σήμερα είναι  Περιφερειακός σύμβουλος, εκλεγμένος με τη "Λαϊκή Συσπείρωση". Υπήρξε υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου το 2010 και το 2014.

Τριανταφύλλου Νικόλαος

Τριανταφύλλου Νικόλαος

Γεννήθηκε στον Oξύλιθο της Εύβοιας το 1952 και διαμένει στο Ίλιον από το 1964. Είναι συνταξιούχος του ΤΣΜΕΔΕ. Έχει διατελέσει για 32 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ιλίου και έχει αναδειχθεί σε διάφορα όργανα της Τοπικής Διοίκησης. Υπήρξε Υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Ιλίου και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στη Β Αθηνών. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974 ( ΣΦΕΑ) του οποίου υπήρξε Πρόεδρος και Γενικός. Γραμματεας επί σειρά ετών.Δραστηριοποιείται στο κίνημα των συνταξιούχων του ΤΣΜΕΔΕ και σε άλλα κοινωνικά κινήματα.

Φιλανταράκη Μαρία

Φιλανταράκη Μαρία

Γεννήθηκε το 1964 στο Ίλιον. Είναι παντρεμένη με δύο παιδιά και δύο εγγόνια. Είναι δασοπόνος και εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας. Απο το 2006 συμμετέχει στο ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημα μέσα από τον Σύλλογο Γυναικών Ιλίου (μέλος της ΟΓΕ), ως πρόεδρος και γραμματέας του διοικητικού του Συμβουλίου. Σήμερα είναι Γενική Γραμματέας της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ).

Χρονοπούλου Νίκη

Χρονοπούλου Νίκη

Γεννήθηκε το 1978. Μεγάλωσε και ζει στο Περιστέρι. Είναι χημικός μηχανικός και εργάζεται στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων. Δραστηριοποιείται στο χώρο του συνδικαλιστικού κινήματος των εργαζομένων στα πανεπιστήμια κι έχει διατελέσει μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το 2012 έως και σήμερα. Από το 2019 είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Είναι μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ και του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ.

Ψαρρού Ιωάννα (Άννα)

Ψαρρού Ιωάννα (Άννα)

Μένει στην Πετρούπολη, εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο "Αττικόν" και είναι ταμίας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Αρζόγλου Παντελής

Αρζόγλου Παντελής

Γεννήθηκε στο Μαρούσι το 1996. Αποφοίτησε από το 8ο Λύκειο Αμαρουσίου. Είναι τελειόφοιτος στο Τμήμα Φυσικής του ΕΚΠΑ και έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Σύλλογο Φοιτητών. Ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Σπουδάζουσας Αθήνας και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ.

Αυγερινού Αφροδίτη

Αυγερινού Αφροδίτη

Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. Είναι κάτοικος Αγίας Παρασκευής Αττικής. Ασκεί το επάγγελμα του Αρχιτέκτονα από το 2005 μέχρι σήμερα. Εργάζεται ως μισθωτή Αρχιτέκτων Μηχανικός στο Μελετητικό Τμήμα Τεχνικής Εταιρείας στα Βριλήσσια. Υπήρξε μέλος της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής Αρχιτεκτόνων και της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (2006-2009).Σήμερα, είναι μέλος του ΔΣ και της Αντιπροσωπείας του Πανελλήνιου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ) εκλεγμένη με την Πανεπιστημονική. Είναι Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής Βορείου Τομέα με τη Λαϊκή Συσπείρωση (2019-2023)
Μέλος του Τμήματος Περιβάλλοντος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Βασίλας Γρηγόρης

Βασίλας Γρηγόρης

Ένας από τους σημαντικότερους δεξιοτέχνες του μπουζουκιού, δημιουργός και δάσκαλος. Στην 25ετή του πορεία έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες σε Ελλάδα και εξωτερικό τόσο σε ζωντανές εμφανίσεις όσο και σε δισκογραφία. Είναι ιδρυτικό μέλος του μακροβιότερου συγκροτήματος μπουζουκιών “Δρόμος”, ιδρυτής του συγκροτήματος “Πυρήνας”, ταξιδεύει ανά τον κόσμο για παραστάσεις, συνθέτει μουσική για θέατρο και ταινίες, γράφει τα δικά του τραγούδια και παραδίδει μαθήματα μπουζουκιού.

Βήττου Ολγα

Βήττου Ολγα

Είναι 27 ετών, απόφοιτος του τμήματος Βιοτεχνολογίας του Γεωπονικό Πανεπιστημίου Αθηνών, Υπ. Διδάκτωρ - ερευνήτρια στο Γεωπονικό Πανεπιστημίου Αθηνών με κύριο πεδίο έρευνας τα βιογενη και βιοαποικοδομήσιμα υλικά. Είναι μέλος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Σωματείου Συμβασιούχων Ερευνητών και Διδασκόντων Αθήνας. Μεγάλωσε και κατοικεί στα Βριλήσσια.

Δημητρίου Νίκη

Δημητρίου Νίκη

Μεγάλωσε στη Λυκόβρυση. Είναι απόφοιτος του τμήματος Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης του πρώην ΤΕΙ Αθήνας, και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το UCL Qatar. Εργάζεται ως συμβασιούχος στο Υπουργείο Πολιτισμού. Είναι πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Έκτακτου Προσωπικού του Υπουργείου Πολιτισμού και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Ιδιωτικού Δικαίου στο Δημόσιο. Είναι επίσης κοινοτική σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στη Λυκόβρυση.

Δημητροκάλλη Γιάννα

Δημητροκάλλη Γιάννα

Εργάζεται ως ξενοδοχοϋπάλληλος και είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Σωματείου εργαζομένων στο ξενοδοχείο ZAFOLiA, στο οποίο διετέλεσε πρόεδρος από το 2012 μέχρι τη συνταξιοδότηση της τον Μάιο του 2023. Είναι μέλος της Διοίκησης του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων. Ήταν υποψήφια με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής στις δύο τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Ζαγγανά Γιώτα

Ζαγγανά Γιώτα

Γεννήθηκε στη Λαμία Φθιώτιδος και από το 2002 κατοικεί στη Μεταμόρφωση. Είναι 54 χρονών , παντρεμένη με δυο παιδιά και δουλεύει στον Ιδιωτικό τομέα ως καθαρίστρια. Είναι απόφοιτος Λυκείου, με πτυχίο στους Υπολογιστές και στη Γραφιστική. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1 ο ΓΕΛ Μεταμόρφωσης
Είναι μέλος του Σωματείου καθαριστριών Αθήνας και αντιπρόεδρος στο Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γυναικών Μεταμόρφωσης της ΟΓΕ.

Ζάχαρης Πάνος

Ζάχαρης Πάνος

Πολιτικός γελοιογράφος στις εφηµερίδες «Το Ποντίκι» και «Εφηµερίδα των Συντακτών» και δηµιουργός κόµικ. Μέλος του Διοικητικού Συµβουλίου της Πανελλήνιας Οµοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) και ταµίας της Λέσχης Ελλήνων Γελοιογράφων. Η δουλειά του έχει βραβευτεί στο πλαίσιο των ελληνικών Βραβείων Κόµικ και κυκλοφορούν έξι βιβλία µε γελοιογραφίες και κόµικ του. Πήρε ενεργό µέρος στις µεγάλες µαθητικές κινητοποιήσεις ενάντια στο νόµο Αρσένη την περίοδο 1998-1999 και κατά τη διάρκεια των σπουδών του δραστηριοποιήθηκε στο φοιτητικό κίνηµα. Είναι πτυχιούχος του Τµήµατος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Αθήνας και της Σχολής «Ορνεράκη»

Καβαλάρης Γιάννης

Καβαλάρης Γιάννης

Είναι 55 ετών, φαρμακοποιος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φαρμακευτικου Συλλογου Αττικης. Είναι εκλεγμένος Δημοτικος Συμβουλος του Δημου Φιλοθεης-Ψυχικου απο το 2010 με το ψηφοδελτιο της "Λαικης Συσπειρωσης".

Καββαδίας Αντώνης

Καββαδίας Αντώνης

Τραπεζοϋπάλληλος, µε σπουδές στη Λογιστική. Είναι µέλος του Γενικού Συµβουλίου της Οµοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ) και του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζοµένων Eurobank – Τ.Τ. Υπήρξε στο παρελθόν µέλος του ΣΥΡΙΖΑ και µετέπειτα της ΛΑΕ. Από το 2020 συµπορεύεται µε το ΚΚΕ και µε τις δυνάµεις του ΠΑΜΕ στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνηµα. Στις πρόσφατες εκλογές ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ.

Καρπή Κλεοπάτρα (Κλαίρη)

Καρπή Κλεοπάτρα (Κλαίρη)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον κλάδο του τουρισμού και είναι εκλεγμένη με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου στην Ναυτιλία και τον Τουρισμό.

Κασίμης Χρήστος

Κασίμης Χρήστος

Γεννήθηκε στη Στουτγάρδη της Γερμανίας και έζησε στο Χαλάνδρι. Είναι Διπλωματούχος Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης. Εργάζεται στον κλάδο της Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία ως Τεχνικός Ασφαλείας. Είναι μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών. Υπήρξε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος βουλευτής της ΛΑΕ. Είναι πρώην δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου. Συστρατεύτηκε τον Φλεβάρη του 2019 με τη Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ. Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στον Βόρειο Τομέα.

Κουλούρης Γιάννης

Κουλούρης Γιάννης

Γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι 47 ετών και μένει στα Βριλήσσια. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές στην Οικονομική και Περιφερειακή ανάπτυξη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Είναι αυτοαπασχολούμενος λογιστής και εκλεγμένος στην Συνέλευση των Αντιπροσώπων (ΣΤΑ) του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Κυργιάκης Νώντας

Κυργιάκης Νώντας

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Είναι 32 ετών. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Επαγγελματίας Μουσικός.Έχει σπουδές στη Μουσική, στη Μηχανική των Υλικών και στη Διατροφή. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιωνικού Συνδέσμου.

Κωνσταντάς Σπύρος

Κωνσταντάς Σπύρος

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Εργάζεται στον Δήμο Αμαρουσίου ως Διοικητικός από το 1997. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πεντέλης, εκλεγμένος με τη "Λαϊκή Συσπείρωση". Είναι Πρόεδρος του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ ΟΤΑ και του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου.

Ματζαφού Νικολέτα

Ματζαφού Νικολέτα

Είναι 38 ετών, καθηγήτρια ξένων γλωσσών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νέο Ψυχικό και τα τελευταία χρόνια κατοικεί στον Χολαργό.Έχει αποφοιτήσει από τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό στη Διδακτική της Γαλλικής Γλώσσας. Εργάζεται δεκαπέντε χρόνια σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών και τα τελευταία χρόνια ως αναπληρώτρια εκπαιδευτικός στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Β’ Αθήνας.
Έχει αναπτύξει πολιτική και συνδικαλιστική δράση στο χώρο της εκπαίδευσης. Είχε διατελέσει μέλος του ΔΣ του σωματείου στην ιδιωτική εκπαίδευση «ΒΥΡΩΝΑΣ» και για πολλά χρόνια μέλος του, μέχρι να προσληφθεί στο δημόσιο. Σήμερα είναι μέλος του σωματείου στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση Α’—Γ’ ΕΛΜΕ. Είναι επίσης μέλος της Γραμματείας Διεθνών του ΠΑΜΕ.

Μπουντούρογλου Νίκος

Μπουντούρογλου Νίκος

Είναι Γιατρός, Ακτινοθεραπευτής-Ογκολόγος στο Νοσοκομείο «Μεταξά». Μέλος του Ογκολογικού Συμβουλίου στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» από το 2010 και Διδάσκων στο Ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου «Σωτηρία». Έχει πλούσια συμμετοχή στη συγγραφή επιστημονικών βιβλίων και αρθρογραφία σε έντυπα και ηλεκτρονικα μέσα. Είναι εκλεγμένο μέλος του Σωματείου Εργαζομένων του «Μεταξά», της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε . και του Ε.ΣΥ.Ν. Υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση και Δημοτικός Σύμβουλος 2010-2014, υποψήφιος Βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος σε όλες τις περιφερειακές εκλογές από το 2014 έως σήμερα. Είναι συνεργάτης του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ

Παπασπύρου Νίκος

Παπασπύρου Νίκος

Γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει στον Χολαργό. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Αλεξανδρούπολης και στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας, και εργάζεται στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού. Ως φοιτητής, διετέλεσε πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών της Ακαδημίας Αλεξανδρούπολης. Ως εκπαιδευτικός, διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών (ΔΟΕ) και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ο Περικλής», του οποίου είναι πρόεδρος. Συμμετέχει ενεργά στους τοπικούς κοινωνικούς αγώνες και στους αγώνες του λαϊκού εργατικού κινήματος. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Παρασκευόπουλος Βασίλης

Παρασκευόπουλος Βασίλης

Πρόεδρος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου (ΠΜΣ), µέλος της Διοίκησης της Πανελλήνιας Οµοσπονδίας Θεάµατος Ακροάµατος (ΠΟΘΑ) και εκλεγµένος στο Γενικό Συµβούλιο της ΓΣΕΕ µε το ψηφοδέλτιο της Δηµοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας. Είναι µέλος της Γραµµατείας του ΠΑΜΕ. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966 και κατοικεί στην Αλσούπολη της Νέας Ιωνίας. Εργάζεται ως µουσικός στη Φιλαρµονική του Δήµου Αθηναίων και διδάσκει στο Δηµοτικό Ωδείο Γλυφάδας.

Πιπέρη Ευαγγελία

Πιπέρη Ευαγγελία

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970 και ζει στην Κηφισιά από το 1973. Σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και είναι μόνιμη Επίκουρη Καθηγήτρια Στοματολογίας και Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ. του Συλλόγου μελών ΔΕΠ στην ίδια σχολή. Συμμετείχε στο σπουδαστικό κίνημα την περίοδο 1984-1989 ως μέλος της ΚΝΕ.

Πλατανιά Βαγγελιώ

Πλατανιά Βαγγελιώ

Είναι πτυχιούχος του τµήµατος Ιστορίας- Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών. Οργανωτική Γραµµατέας της Ανωτάτης Συνοµοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ) και µέλος του Διοικητικού Συµβουλίου του Συλλόγου Γονέων του 2ου Δηµοτικού Σχολείου Χολαργού. Είναι Συγγραφέας παιδικών βιβλίων, µε το πρώτο της βιβλίο µε τίτλο «Για το ουράνιο τόξο ψάξε» να κυκλοφορεί από τις εκδόσεις της Σύγχρονης Εποχής. Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Οικονοµικού Ελέγχου του ΚΚΕ και του Τµήµατος Πολιτισµού της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Ραΐση Λυδία

Ραΐση Λυδία

Γεννήθηκε το 1994 στην Αθήνα. Είναι κάτοικος Ριζούπολης, αποφοίτησε από το 22ο Λύκειο Αθηνών. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε αποθήκη eshop μεγάλης εταιρείας λιανεμπορίου με είδη ένδυσης και υπόδησης. Είναι κάτοχος διπλώματος πατρονίστ- μοντελίστ. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.

Ριτζάκης Θοδωρής

Ριτζάκης Θοδωρής

Επί σειρά ετών πρωταθλητής πυγμαχίας και μέλος της εθνικής ομάδας, διετέλεσε υπεύθυνος πυγμαχίας του Παναθηναϊκού και τώρα είναι προπονητής στον σύλλογο ΦΟΙΝΙΞ. Απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Αγίας Παρασκευής και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου. Είναι πατέρας 3 παιδιών.

Ρίτσου Έρη

Ρίτσου Έρη

Γεννήθηκε και µεγάλωσε στη Σάµο. Γονείς της η γιατρός Γαρυφαλιώ Γεωργιάδου-Ρίτσου και ο ποιητής Γιάννης Ρίτσος. Σπούδασε αγγλική φιλολογία και εργάστηκε στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Έχει εκδώσει βιβλία για µεγάλους και για παιδιά, ενώ διηγήµατά της έχουν δηµοσιευτεί σε συλλογικούς τόµους, εφηµερίδες και περιοδικά στην Ελλάδα και στις Ηνωµένες Πολιτείες Αµερικής. Είναι µέλος του Εθνικού Συµβουλίου της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) και της Πανσαµιακής Επιτροπής Ειρήνη. Στις πρόσφατες εκλογές ήταν υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στον Βόρειο Τομέα.

Ρογκάκου Βαγγελιώ

Ρογκάκου Βαγγελιώ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην ορεινή Λακωνία και κατοικεί στα Βριλήσσια Αττικής. Είναι απόφοιτη της σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών – Τμήματος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού. Εργάζεται ως τραπεζοϋπάλληλος και είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Κλαδικού Σωματείου Χρηματοπιστωτικού Αττικής και μέλος της Διοίκησης του.

Σουκουρίδης Νίκος

Σουκουρίδης Νίκος

Είναι φοιτητής της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και Πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου της σχολής του.

Σφαντός Νίκος

Σφαντός Νίκος

Διατηρεί καθαριστήριο ρούχων στον Άγιο Στέφανο Αττικής. Είναι Πρόεδρος της Ένωσης ιδιοκτητών καθαριστηρίων «Η Αναγέννηση» και μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καθαριστηρίων. Είναι Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου.

Έχει διατελέσει στο παρελθόν δύο φορές υποψήφιος Δήμαρχος του ενιαίου Δήμου Ν.Ερυθραίας, Κηφισιάς, Εκάλης, και Δημοτικός Σύμβουλος για Δύο θητείες με την "Λαϊκή Συσπείρωση".

Τζίμας Θανάσης

Τζίμας Θανάσης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι 46 χρονών, κάτοικος Χολαργού. Φοίτησε στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων της ΚΕ.

Τσίγκα- Σαραντέα  Μαρίνα

Τσίγκα- Σαραντέα Μαρίνα

Γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1954 και έζησε για πολλά χρόνια στην Πάτρα και ύστερα στην Αθήνα, στη Νέα Ιωνία. Σπούδασε μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και στη συνέχεια έκανε εξειδίκευση στην πληροφορική. Εργάστηκε σαν έκτακτη εκπαιδευτικός στα ΤΕΙ Μεσολογγίου, Πάτρας και Αθήνας και ύστερα υπηρέτησε στη Δημόσια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικότητες των μαθηματικών και της πληροφορικής.Από το 2015 είναι συνταξιούχος. Δραστηριοποιήθηκε στο γονεϊκό κίνημα και σε σωματεία εκπαιδευτικών. Παράλληλα, συμμετείχε δραστήρια στο αντιναρκωτικό κίνημα και σήμερα είναι αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (Ε.ΣΥ.Ν.). Πρωτοστάτησε στη δημιουργία και τη λειτουργία του Φροντιστηρίου της Λαϊκής Επιτροπής Νέας Ιωνίας.

Φαφαλιός Δημήτριος

Φαφαλιός Δημήτριος

Είναι  60 ετών, αυτοαπασχολούμενος έμπορος στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, περιοχή της οποίας είναι γέννημα- θρέμμα. Κατοικεί στα Άνω Λιόσια, είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Είναι Πρόεδρος του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Νέας Ερυθραίας.

Για πολλά χρόνια υπήρξε εμποροϋπάλληλος με συμμετοχή στο εργατικό κίνημα και  στους αγώνες του κλάδου ενάντια στην απελευθέρωση του ωραρίου και την κατάργηση της Κυριακής αργίας. Έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Αθήνας.

Φωτόπουλος Θανάσης

Φωτόπουλος Θανάσης

Γεννήθηκε στη Πάτρα το 1967 και έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες στη Λαϊκή Δημοκρατία της Πολωνίας. Μένει στο Μαρούσι και εργάζεται από το 1990 στο κλάδο της εκτυπωτικής βιομηχανίας. Είναι Πρόεδρος του κλαδικου Συνδικάτου Τύπου και Χάρτου Αττικής και Γραμματέας της Ομοσπονδίας του κλάδου. Ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Αμαρουσίου στις προηγούμενες εκλογές και Δημοτικός Σύμβουλος με τη "Λαϊκή Συσπείρωση".

Χασιώτης Μιχάλης

Χασιώτης Μιχάλης

Είναι κάτοικος Νέας Ιωνίας. Εργάζεται ως μισθωτός Λογιστής σε Λογιστική- Ελεγκτική εταιρεία και έχει εκλεγεί Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (ΠΟΛ).

Χρηστίδης Σταύρος

Χρηστίδης Σταύρος

Είναι 42 ετών.  Γεννήθηκε στην Νέα Ιωνία αττικής και ζει στο Νέο Ηράκλειο.Εργάζεται στα Ελληνικά Πετρέλαια, στις μονάδες παραγωγής στην Ελευσινα. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Σωματείο Εργαζόμενων στα ΕΛΠΕ, του κλαδικού Σωματείου Ενέργειας και της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Δυτικής Αττικής.

Αγγελονίδη Χριστίνα

Αγγελονίδη Χριστίνα

Γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας το 1964. Είναι παντρεμένη κι έχει ένα γιο. Σπούδασε στην Αρσάκειο Παιδαγωγική Ακαδημία Αθήνας και κατόπιν στην σχολή Νηπιαγωγών Αθήνας. Είναι Εκπαιδευτικός στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης και πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ελληνικού-Αργυρούπολης, Αλίμου «Ο Θουκυδίδης» για σειρά ετών. Έχει διατελέσει Περιφερειακή Σύμβουλος για στην Περιφέρεια Αττικής (2012-2019). Είναι μέλος του Συλλόγου Γυναικών Αργυρούπολης (μέλος της ΟΓΕ) και ως απόγονος του Συλλόγου της Εθνικής Αντίστασης - Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας της ίδιας πόλης. Δραστηριοποιήθηκε στο γονεϊκό κίνημα, όταν ο γιος της ήταν μαθητής. Είναι κάτοικος Γλυφάδας από το 1977 και συμμετέχει στους αγώνες του λαϊκού κινήματος στην περιοχή και ευρύτερα.

Ακτύπης Δημήτρης

Ακτύπης Δημήτρης

Γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα, είναι 46 χρονών και είναι κάτοικος Γλυφάδας. Σπούδασε στο τμήμα Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθήνας (Πανεπιστήμιο. Δυτικής Αθήνας) και συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στην Ηλεκτρονική Μάθηση. Δουλεύει στη Δημόσια Εκπαίδευση ως καθηγητής Πληροφορικής από το 2006. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) καθώς και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ.

Αλεξανδράκης Παύλος

Αλεξανδράκης Παύλος

Είναι 38 ετών. Γεννήθηκε και ζει στην Καλλιθέα. Από μικρή ηλικία εντάχθηκε στο μαθητικό κίνημα. Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ). Εργάζεται από μικρός στο κλάδο της οικοδομής, είναι Γενικός Γραμματέας του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας.

Αρβανίτη Σοφία

Αρβανίτη Σοφία

Είναι 36 ετών και μητέρα δύο παιδιών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλλιθέα όπου τελείωσε το Ενιαίο Λύκειο Σιβιτανιδείου Σχολής το 2005. Σπούδαζε στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά από όπου αποφοίτησε το 2011. Παράλληλα με τις σπουδές της εργαζόταν και συνεχίζει να εργάζεται ως και σήμερα σε μεγάλη πολυεθνική αλυσίδα ένδυσης στον κλάδο του εμπορίου ως πωλήτρια. Από εργαζόμενη φοιτήτρια αλλά μέχρι και σήμερα συμμετέχει ενεργά στο εργατικό κίνημα και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.

Βάσιος Θανάσης

Βάσιος Θανάσης

Συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αγίου Δημητρίου οκτώ χρόνια. Υπηρέτησε ως δάσκαλος συνολικά τριάντα πέντε χρόνια, από τα οποία τα τριάντα στον Άγιο Δημήτριο και τα δώδεκα από αυτά ως διευθυντής στο 20ο Δημοτικό Σχολείο. Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων Αγίου Δημητρίου. Εκλέχτηκε αντιπρόσωπος σε πολλά συνέδρια της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας και υπήρξε αιρετό μέλος στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο της Δ΄ Αθήνας για δώδεκα χρόνια. Είναι μέλος του Δικτύου για την προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης.

Γελαδάς Νίκος

Γελαδάς Νίκος

Γεννήθηκε στη Ζάκυνθο. Πήρε βασικό πτυχίο από το Πανεπιστήμιο της Αθήνας και πτυχία μεταπτυχιακών σπουδών από τη Σχολή Κινησιολογίας του Πανεπιστημίου SFU του Καναδά. Είναι καθηγητής Εργοφυσιολογίας στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) με πλούσιο διδακτικό και ερευνητικό έργο σε θέματα άσκησης και κόπωσης. Έχει διατελέσει για επτά έτη Κοσμήτορας στην εν λόγω Σχολή και μέλος της Συγκλήτου του ΕΚΠΑ. Έχει διατελέσει μέλος συνδικαλιστικών Διοικητικών Συμβουλίων όπως στο Σύλλογο Φοιτητών Εθνικής Ακαδημίας Σωματικής Αγωγής στον οποίο έχει διατελέσει και πρόεδρος, στο Σύλλογο Βοηθών καθηγητών του Πανεπιστημίου SFU στον Καναδά, στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Διδακτικού και Επιστημονικού Προσωπικού (ΠΟΣΔΕΠ) και στο Σύλλογο Διδασκόντων ΤΕΦΑΑ, όπου επίσης έχει διατελέσει πρόεδρος.

Γεωργιάδου Παρασκευή (Εύη)

Γεωργιάδου Παρασκευή (Εύη)

Είναι διδάκτωρ χημικός μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), με ειδίκευση σε θέματα φυσικών και τεχνολογικών καταστροφών, υγείας και ασφάλειας στην εργασία. Εργάζεται ως ερευνήτρια στο Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛΙΝΥΑΕ). Συνεργάστηκε για θέματα βιομηχανικών ατυχημάτων μεγάλης έκτασης με το ΕΜΠ, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (ΕΚΕΦΕ) «Δημόκριτος» και άλλα πανεπιστήμια. Σήμερα είναι Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛΙΝΥΑΕ) και μέλος της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ). Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών, του Πανελλήνιου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών και του Συλλόγου Μεταπτυχιακών ΕΜΠ. Είναι μέλος του Τμήματος Περιβάλλοντος της Κεντρικής Επιτροπής και μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ.

Γιαννοπούλου – Κορφιάτη Χριστίνα

Γιαννοπούλου – Κορφιάτη Χριστίνα

Σπούδασε κλασική φιλολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Ζει στη Νέα Σμύρνη και έχει δύο παιδιά. Είναι πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού σχολείου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων Νέας Σμύρνης. Δραστηριοποιείται στον Σύλλογο Γυναικών της ΟΓΕ στην περιοχή της.

Ελευθεριάδου Ρούλα

Ελευθεριάδου Ρούλα

Γεννήθηκε στην Τασκένδη της Δημοκρατίας του Ουζμπεκιστάν της πρώην Ένωσης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών (ΕΣΣΔ), από γονείς αντάρτες του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ), που βρέθηκαν στην πολιτική προσφυγιά. Το 1973 αποφοίτησε από το Τμήμα Στοματολογίας της Ιατρικής Σχολής της Τασκένδης. Εργάστηκε σε παιδιατρική οδοντιατρική πολυκλινική μέχρι το 1976, όταν και επαναπατρίστηκε στην Ελλάδα. Δούλεψε μέχρι το 2011 στο ιατρείο της σαν χειρουργός οδοντίατρος, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε. Από το 2003 μέχρι το 2007 ήταν µέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων (ΠΕΕΠΠ). Είναι µέλος του Γενικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ). Ήταν δημοτική σύμβουλος µε τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Καλλιθέα μέχρι το 2019. Είναι µέλος του Συλλόγου «Εμείς που σπουδάσαμε στο Σοσιαλισμό». Από το 2009 είναι πρόεδρος του Καλλιτεχνικού Οργανισμού Ποντίων Αθηνών (ΚΟΠΑ).

Καλαμπαλίκης Θανάσης

Καλαμπαλίκης Θανάσης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο Αττικής. Είναι 41 ετών. Φοίτησε στο Τμήμα Λογιστικής του πρώην ΤΕΙ Πειραιά. Διατηρεί οικογενειακή εμπορική επιχείρηση στην Αργυρούπολη και τον Άγιο Δημήτριο. Είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής (ΟΒΣΑ).

Κίτσου Γιώτα

Κίτσου Γιώτα

Γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα και κατοικεί στην Αργυρούπολη. Είναι παντρεμένη και έχει τρεις κόρες. Είναι απόφοιτη της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Αθήνας. Εργάστηκε αρκετά χρόνια ως ιδιωτική υπάλληλος και από το 2009 εργάζεται στον Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) και μετέπειτα Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ). Διετέλεσε Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζομένων πρώην ΟΓΑ, Γενική Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ). Σήμερα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων Ν. Αττικής & Νήσων στον ΕΦΚΑ και του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ.

Κονδύλη Φρόσω

Κονδύλη Φρόσω

Ιδιωτική Υπάλληλος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γούβα, είναι απόφοιτη του ΤΕΙ Αθήνας. Ζει στη Νέα Σμύρνη και είναι μητέρα ενός παιδιού. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων του 4ου δημοτικού Νέας Σμύρνης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής. Στο τελευταίο συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ) εκλέχτηκε στο Διοικητικό της Συμβούλιο.

Κορωνάκος Αλέξανδρος

Κορωνάκος Αλέξανδρος

Υποπλοίαρχος Πολεμικού Ναυτικού ε.α. Γεννήθηκε το 1966 στον Βύρωνα Αττικής. Τα πρώτα χρόνια του έζησε στο Παγκράτι, ενώ τα παιδικά, εφηβικά και τα νεανικά του χρόνια στην Καλλιθέα. Τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια κατοικεί μαζί με την οικογένειά του στον Άλιμο. Κατατάχθηκε στην Σχολή Μονίµων Υπαξιωµατικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) το 1983 και παρέµεινε στο Πολεµικό Ναυτικό για 28 χρόνια, έως το 2011 όπου και αποστρατεύτηκε. Έχει εργαστεί εποχιακά ως ξενοδοχοϋπάλληλος στη Μυτιλήνη και την Κύπρο και τελευταία απασχολείται στην οικογενειακή επιχείρηση- καφέ στην περιοχή της Καλλιθέας. Στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" στον Δήμο Καλλιθέας, ενώ συμμετείχε στις Βουλευτικές Εκλογές του 2019 και του 2023 με το ψηφοδέλτιο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας στον Νότιο Τομέα.

Κύργιου Ελένη

Κύργιου Ελένη

Γεννήθηκε το 1963 στην Τασκένδη της Δημοκρατίας του Ουζμπεκιστάν της πρώην Ένωσης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών (ΕΣΣΔ). Σπούδασε ιατρική στο Λένινγκραντ (Αγία. Πετρούπολη) από το 1982 έως το 1989. Από το 1990 έως το 1994 ειδικεύτηκε στην αναισθησιολογία και από το 1995 έως σήμερα εργάζεται ως Αναισθησιολόγος. Από το 1997 έως 2013 εργάστηκε στην Πολυκλινική Αθηνών. Στην Πολυκλινική Αθηνών εκλέχτηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου όπου ήταν Πρόεδρος έως ότου συγχωνεύθηκε με τον Ευαγγελισμό. Από το 2013 μέχρι σήμερα εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός», με τον βαθμό της Διευθύντριας. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου από το 2013 έως σήμερα. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Από το 1995 κατοικεί στον Άγιο Δημήτριο. Είναι επίσης μέλος του συλλόγου "Εμείς που σπουδάσαμε στον Σοσιαλισμό

Κυριαζής Γιάννης

Κυριαζής Γιάννης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1996 και κατοικεί στον Άγιο Δημήτριο. Σπούδασε επιστήμη της άσκησης και εργάζεται ως γυμναστής. Είναι πρωταθλητής ακοντιστής και εκπροσωπεί την εθνική ομάδα.

Λιάπης Θοδωρής

Λιάπης Θοδωρής

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ελληνικό. Είναι 48 χρονών. Δραστηριοποιήθηκε στα μαθητικά συμβούλια και στη συνέχεια σαν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου φοιτητών του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) Αθηνών από το οποίο αποφοίτησε. Εργάστηκε ως προπονητής σε αθλητικά σωματεία και στον ιδιωτικό τομέα εκπαίδευσης. Σήμερα είναι υπεύθυνος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Μιχαήλ – Σταύρακα Όλγα

Μιχαήλ – Σταύρακα Όλγα

Ηθοποιός. Κατάγεται από την Καρυά Λευκάδας. Σπούδασε στη σχολή Δημοσιογραφίας ΟΜΗΡΟΣ και στη Δραματική Σχολή του Πέλλου Κατσέλη. Ιδρυτικό μέλος του Θεάτρου Καισαριανής και του Δικτύου για την διάσωση του ρέματος της Πικροδάφνης. Ασχολείται αφιλοκερδώς με τη δημιουργία και εμψύχωση ομάδων θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά και Θεατρικού Εργαστηρίου για ενήλικες, ιδιαίτερα στον τόπο καταγωγής της.

Μοσχονάς Γιώργος

Μοσχονάς Γιώργος

Κάτοικος Γλυφάδας. Έμπορος, με σπουδές στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις. Είναι αντιπρόεδρος της Διεπαγγελματικής Ένωσης αυγού Ελλάδας

Μπούρος Παναγιώτης

Μπούρος Παναγιώτης

Γεννήθηκε στην Καλλιθέα το 1995. Έχει τελειώσει την Σχολή Ηλεκτρολόγων Οχημάτων ΕΠΑ.Σ. του ΟΑΕΔ - ΟΣΕ - ΕΕΣΣΤΥ και εργάζεται ως μηχανοδηγός στην "Hellenic Train".

Οικονόμου Θανάσης

Οικονόμου Θανάσης

Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Άγιο Δημήτριο. Εργάζεται ως οδηγός στις Αστικές Συγκοινωνίες (Ο.ΣΥ). Έχει αναπτύξει πολιτική και συνδικαλιστική δράση στο χώρο της εργασίας του και είναι εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο του συνδικάτου εργαζομένων Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ). Είναι μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Γ.Σ.Ε.Ε. και αντιπρόεδρος στην Διεθνή Κλαδική Οργάνωση Μεταφορών της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ΠΣΟ). Από το 2014 ως το 2022 ήταν εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Μεταφορών Ελλάδος (ΟΣΜΕ). Έχει δύο παιδιά.

Παπαγεωργίου Νίκος

Παπαγεωργίου Νίκος

Είναι ξενοδοχοϋπάλληλος, 56 ετών και πατέρας δύο παιδιών. Είναι μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Επισιτισμού-Τουρισμού και του Συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού Αττικής. Εργάζεται στο ξενοδοχείο Athens Marriott και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του επιχειρησιακού σωματείου. Έχει για μια δεκαετία διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Πελέκη Ελευθερία

Πελέκη Ελευθερία

Είναι Δημοτική Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαιδευτική Ρομποτική. Εργάζεται ως αναπληρώτρια εκπαιδευτικός Πληροφορικής στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Είναι μέλος της ΕΛΜΕ Καλλιθέας-Νέας Σμύρνης-Μοσχάτου.

Πραμαγγιούλης Αλέξανδρος

Πραμαγγιούλης Αλέξανδρος

Είναι 59 ετών και κατοικεί στο Παλαιό Φάληρο. Είναι Οικονομολόγος και εργάζεται σε εταιρία συμβούλων στον κλάδο της Ενέργειας. Είναι μέλος του Κλαδικού Σωματείου Ενέργειας.

Προυσανίδης Ανέστης

Προυσανίδης Ανέστης

Είναι Δικηγόρος Αθηνών και δραστηριοποιείται στην Επιτροπή Αγώνα Αυτοαπασχολούμενων Δικηγόρων. Επίσης είναι μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου "ΕΠΟΣ ΦΥΛΗΣ". Είναι Γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Δικαιοσύνης της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ.

Ρουμανέα Δέσποινα

Ρουμανέα Δέσποινα

Είναι 29 χρονών. Απόφοιτη της Νομικής Σχολής Αθηνών, όπου ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φοιτητικού Συλλόγου. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) από το 2020 και μέλος του Σωματείου Μισθωτών Δικηγόρων. Είναι μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και Γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Νοτίων Συνοικιών της ΚΝΕ.

Σαριδάκης Μάνος

Σαριδάκης Μάνος

Είναι Κύριος Ερευνητής στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, Διδάκτωρ Θεωρητικής Φυσικής. Έχει εργαστεί ως μεταδιδακτορικός ερευνητής και επισκέπτης Καθηγητής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ), στη Γαλλία (Saclay, IAP), στις ΗΠΑ (Baylor U.), στη Χιλή (PUCV) και στην Κίνα (Tsing Hua, USTC). Έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 250 ερευνητικές εργασίες µε µεγάλη διεθνή αναγνώριση και έχει συγγράψει 5 βιβλία. Είναι µέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Ερευνητών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, της Ένωσης Ελλήνων Ερευνητών, των Επιστημονικών Συλλόγων Αστρονομίας Αστροφυσικής, Βαρύτητας και Κοσμολογίας, και Φυσικής Υψηλών Ενεργειών. Είναι, επίσης, µέλος του Εθνικού Συμβουλίου της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) και Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Μοσχάτου-Ταύρου.

Τσερεμεγκλής Γιώργος

Τσερεμεγκλής Γιώργος

Είναι χημικός και εργάζεται για τριάντα τρία χρόνια σε φαρμακευτικές εταιρείες. Μέχρι το 2015 ήταν μέλος στη Νομαρχιακή Νοτίων του ΣΥΡΙΖΑ οπότε και αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Για σειρά ετών ήταν εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιατρικών Επισκεπτών- Φαρμακευτικών & Συναφών Επαγγελμάτων-Κλάδων (ΠΟΙΕ- ΦΣΕΚ). Συμμετέχει στην προσπάθεια της Λαϊκής Συσπείρωσης γιατί πιστεύει πώς μας πρέπει μια άλλη ζωή που οι ανθρώπινες ζωές, η προστασία της φύσης, η υγεία, η παιδεία δεν θα λογίζονται σαν κόστη, αλλά σαν αξίες. Γιατί η Λαϊκή Συσπείρωση θα συνεχίσει να παλεύει την αδιαφορία, τη συνήθεια στη βαρβαρότητα και τις καταστροφές, μετατρέποντας την οργή για τα συνεχή εγκλήματα σε αλληλεγγύη και δυνάμωμα του αγώνα ενάντια στο σύστημα που τα γεννάει.

Φατούρου Τζένη

Φατούρου Τζένη

Είναι 33 ετών, μεγάλωσε και ζει στην Αργυρούπολη. Είναι Υποψήφια Διδάκτορας και απόφοιτη του τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει μεταπτυχιακό τίτλο από το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Παλαιοντολογίας - Γεωβιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στην Μικροπαλαιοντολογία - Βιοστρωματογραφία. Εργάζεται ως ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Χαλιού Έφη

Χαλιού Έφη

Πρόεδρος του κλαδικού Σωματείου Χρηματοπιστωτικού Αττικής, µέλος του Προεδρείου του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας και του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ). Είναι μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ. Γεννήθηκε στο συνοικισμό της ΛΑΡΚΟ, καθώς ο πατέρας της ήταν εργάτης στο εργοστάσιο της Λάρυμνας. Είναι κάτοικος Παλαιού Φαλήρου και μητέρα δύο παιδιών. Σπούδασε Βιβλιοθηκονομία - Αρχειονοµία στο πρώην ΤΕΙ Αθήνας και εργάζεται από το 2002 στο Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τράπεζας.

Χαλτσοτάκη Μάγδα

Χαλτσοτάκη Μάγδα

Είναι 42 ετών. Γεννήθηκε στην Αθήνα και από το 1991 έως και σήμερα κατοικεί με την οικογένεια της στην Αργυρούπολη. Έχει προπτυχιακές σπουδές στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακές στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στον Τουρισμό. Από το 2005 εργάστηκε σε ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις. Το διάστημα από το 2008 έως το 2017 ήταν εκλεγμένη στην Κεντρική Διοίκηση του Συνδικάτου Επισιτισμού- Τουρισμού- Ξενοδοχείων Αττικής. Είναι Γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Νοτίων Συνοικιών του ΚΚΕ και μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής.

Αγγελόπουλος Σωτήρης

Αγγελόπουλος Σωτήρης

Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Εργάζεται σαν εργατοτεχνίτης σε βιομηχανία πλαστικών. Είναι πρόεδρος της Πανελλαδικής Ένωσης Ελαιουργοσαπωνοποιών και Εργατοϋπαλληλικού Προσωπικού Χημικής βιομηχανίας νομού Αττικής, καθως και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας  Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδας. Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη.

Δάρδαλης Νίκος

Δάρδαλης Νίκος

Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδας εκλεγμένος με τη "Λαϊκή Συσπείρωση". Είναι 45 ετών, φιλόλογος, δραστήριο μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων και εργάζεται στο Γενικό Λύκειο της Ραφήνας. Έχει διατελέσει από το 2013 έως το 2019 μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) και σήμερα είναι μέλος του ΔΣ του Κέντρου Μελετών και Τεκμηρίωσης της ΟΛΜΕ.

Δοξακίδης  Σωτήρης

Δοξακίδης Σωτήρης

Πολιτικός Μηχανικός, μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, έχει δουλέψει στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, με βασική απασχόληση στα δημόσια έργα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται στην Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής στην Παλλήνη. Από το 2015 εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής. Είναι Πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας. Επίσης είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου  του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής. Είναι πατέρας δύο παιδιών και συμμετέχει ενεργά στο γονεϊκό κίνημα. Είναι  γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής και ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων Αγίας Παρασκευής.

Δρακούλη Μαρία

Δρακούλη Μαρία

Είναι 36 χρόνων, Αρχιτέκτων Μηχανικός, απόφοιτη της Αρχιτεκτονική Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητήριο Ελλάδας και του  Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών. Επίσης είναι μέλος της Ομάδας Γυναικών της ΟΓΕ Ανθουσας- Γερακα- Παλλήνης.

Κάμπας Αλέξανδρος

Κάμπας Αλέξανδρος

Είναι κάτοικος Αχαρνών, ιδιωτικός υπάλληλος. Παλιότερα έχει εργαστεί ως εμποροϋπάλληλος και στη συνέχεια στον κλάδο του μετάλλου. Είναι Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής της  Βορειοδυτικής Αττικής και μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής.

Καμπέλη Αναστασία

Καμπέλη Αναστασία

Γεννήθηκε  και μεγάλωσε στο Αιγάλεω από βιοπαλαιστές γονείς. Ξεκίνησε να εργάζεται από τα μαθητικά της χρόνια ως εμποροϋπάλληλος μερικής απασχόλησης. Στη συνέχεια δούλεψε εργάτρια σε χημική βιομηχανία, αυτοαπασχολουμενη σε μαγαζί εστίασης, εργαζόμενη Δήμου με πρόγραμμα ορισμένου χρόνου και σήμερα ως ιδιωτική υπάλληλος. Συμμετέχει εδώ και 29 χρόνια στο ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημα. Είναι μέλος του προεδρείου της ΟΓΕ και της Αγωνιστικής Ομάδας Γυναικών Ν. Μάκρης - Μαραθώνα (μέλος της ΟΓΕ).

Καρούση Αγάπη

Καρούση Αγάπη

Είναι 34 ετών, απόφοιτη του τμήματος Βιολογίας του ΕΚΠΑ και  εργαζόμενη σε επιχείρηση εστίασης στο Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" της Αθήνας. Είναι Οργανωτική Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής και  Πρόεδρος του Παραρτήματος Νοτιοανατολικής Αττικής του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού και Ξενοδοχείων ν. Αττικής. Ανήκει στα  Ιδρυτικά μέλη του Σωματείου στην Σελέκτ Σέρβις και είναι  Αντιπρόεδρος στο Διοικητικο του Συμβούλιο.

Κατάρας Παναγιώτης

Κατάρας Παναγιώτης

Γεννήθηκε και διαμένει στις Αχαρνές. Εργάζεται σε Πρακτορείο Διακίνησης του Τύπου. Είναι Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων στα Πρακτορεία Τύπου και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου. Μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Κατσούλης Αλέκος

Κατσούλης Αλέκος

Είναι Συνταξιούχος Οικοδόμος, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αχαρνών. Κατά το παρελθόν έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Αχαρνών, Γραμματέας του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας.

Μαρίνη Μυρτώ

Μαρίνη Μυρτώ

Είναι 35 χρονών, κάτοικος Αχαρνών. Είναι πτυχιούχος Συντηρήτρια Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης με μεταπτυχιακό στη Μουσειολογία και Υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Εργάζεται ως Συμβασιούχος Συντηρήτρια στο Υπουργείο Πολιτισμού από το 2012. Είναι εκλεγμένη Γραμματέας στο Πανελλήνιο Σωματείο Έκτακτου Προσωπικού του Υπουργείου Πολιτισμού.

Μαρτσούκου Μαρία

Μαρτσούκου Μαρία

Είναι κάτοικος του Ολυμπιακού Χωριού και εργάζεται ως αυτοαπασχολούμενη λογίστρια. Είναι μέλος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής (ΕΦΕΕΑ) και μέλος του Συλλόγου Κατοίκων Ολυμπιακού Χωριού.

Μενεγάκη Ελένη

Μενεγάκη Ελένη

Είναι 56 ετών, εργάτρια στον κλάδο του Ιματισμού, πτυχιούχος του τμήματος Κλωστοϋφαντουργίας του ΤΕΙ Πειραιά. Είναι Γραμματέας της Ομοσπονδίας Κλωστ/γιας - Ιματισμού -Δέρματος και μέλος της Διοίκησης του κλαδικού Συνδικάτου Αττικής.

Μέντης Μάης

Μέντης Μάης

Εργαζόμενος στην Εκτύπωση, Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου & Ανατολικής Αττικής και του Επιχειρησιακού Σωµατείου στην εταιρεία εκτυπώσεων «Βλάχος». Γεννήθηκε και κατοικεί µόνιµα στο Λαύριο. Από νεαρή ηλικία έχει πλούσια συνδικαλιστική δράση.

Νικολή Χρυσάνθη

Νικολή Χρυσάνθη

Είναι 34 χρονών, απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας του ΕΚΠΑ και εργάζεται ως Ιδιωτική υπάλληλος στον κλάδο των διαγνωστικών προϊόντων. Είναι μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής. Δραστηριοποιείται στο γυναικείο ριζοσπαστικό κίνημα με τη συμμετοχή της στην ΟΓΕ.

Ξένου Αγγελική

Ξένου Αγγελική

Σκηνοθέτης-ηθοποιός, εργάτρια του θεάτρου από το 2004 που αποφοίτησε από την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης "Σύγχρονο Θέατρο". Συμμετέχει ενεργά στο λαϊκό κίνημα από τα εφηβικά της χρόνια συμπορευόμενη πάντοτε με τις ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ. Ζει στην Παλλήνη από το 2001. Είναι μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, στο οποίο είχε εκλεγεί στο παρελθόν σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου του, με τη Δημοκρατική Ενότητα Ηθοποιών. Εδώ και 5 χρόνια παραδίδει Εισαγωγικά Μαθήματα στην Επιστήμη της Υποκριτικής σε θεατρικά εργαστήρια και καλλιτεχνικούς οργανισμούς σε όλη την Αττική. Από το 2016 εργάζεται -απ' όλα τα πόστα- στη στέγη της καλλιτεχνικής της οικογένειας, το "Από Κοινού Θέατρο".

Παμφίλης Αποστόλης

Παμφίλης Αποστόλης

Συνταξιούχος αυτοαπασχολούμενος. Γεννήθηκε στον Εύδηλο Ικαρίας το 1952. Ήταν επί σειρά ετών Γραμματέας στο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λαυρίου και μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας των Ε.Β.Ε. Ανατολικής Αττικής. Μέχρι τον Μάη του 2023, διετέλεσε Πρόεδρος του Α.Σ. «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ». Από το 2010 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος με την 'Λαϊκή Συσπείρωση" και εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Λαυρεωτικής.

Παπαγιαννόπουλος Αποστόλης

Παπαγιαννόπουλος Αποστόλης

Είναι Δάσκαλος στις Αχαρνές από το 1997. Συμμετείχε στους αγώνες των αδιόριστων εκπαιδευτικών. Από το 1998 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής «Ο Σωκράτης», και από το 2012 εκλέγεται Πρόεδρος του. Είναι εκλεγμένος μέλος στο Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Πασακυριάκος Κώστας

Πασακυριάκος Κώστας

Δημοσιογράφος, μέλος της συντακτικής επιτροπής του Ριζοσπάστη. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης εκλεγμένος με τη "Λαϊκή Συσπείρωση"

Ρεμπάπης Νίκος

Ρεμπάπης Νίκος

Είναι 35 ετών, ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Μεγάλωσε στη Μεταμόρφωση Αττικής και ύστερα στο Κορωπί, όπου τελείωσε το 1ο Λύκειο. Στη συνέχεια φοίτησε στο τμήμα Γεωλογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει δύο παιδιά και είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων Παιδικών Σταθμών της περιοχής του.

Σαρρή Δέσποινα

Σαρρή Δέσποινα

Σπούδασε Οικονοµική και Περιφερειακή Ανάπτυξη στο Πάντειο Πανεπιστήµιο και είναι κάτοχος µεταπτυχιακού διπλώµατος. Εργάζεται στον Χρηµατοπιστωτικό κλάδο, ενώ είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μενιδίου (µέλος ΟΓΕ). Κατοικεί µε την οικογένειά της στο Δήµο Αχαρνών από το 2002 και συµµετέχει ενεργά στις πρωτοβουλίες των σωµατείων και των µαζικών φορέων στην πόλη. Υπήρξε µέλος των Διοικητικών Συµβουλίων Συλλόγων Γονέων και Κηδεµόνων σε Δηµοτικό, Γυµνάσιο και Λύκειο από το 2009 έως το 2020. Διετέλεσε µέλος του Διοικητικού Συµβουλίου του Εθνικού Συµβουλίου κατά των ναρκωτικών (Ε.ΣΥ.Ν) του παραρτήµατος Αχαρνών-Φυλής.

Σταθουλόπουλος Στάθης

Σταθουλόπουλος Στάθης

Εργαζόμενος στον όμιλο του ΠΡΟΣΥΠΑΦΕ, στον κλάδο του Φαρμάκου. Είναι πρόεδρος του Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής, γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φαρμάκου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Αθήνας. Γεννημένος στην Αθήνα, τα τελευταία χρόνια μένει στο Ολυμπιακό Χωριό του Δήμου Αχαρνών. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ.

Στάμου Αφροδίτη

Στάμου Αφροδίτη

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1953 απο γονείς κομμουνιστές. Σπούδασε Προγραμματισμό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών τη δεκαετία του ΄70. Εργάστηκε για επτά χρόνια σε ιδιωτικό φορέα και επί τριάντα συναπτά χρόνια στην μηχανογράφηση του Υπουργείου Οικονομικών, την τότε ΜΗΚΥΟ, από όπου και συνταξιοδοτηθηκε. Συμμετείχε στο συνδικαλιστικό κίνημα. Είναι μέλος του Γυναικείου Συλλόγου της ΟΓΕ και μέλος του παραρτήματος της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας της περιοχής. Συμμετείχε αρκετές φορές ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στα ψηφοδέλτια που στήριζε το ΚΚΕ στον Δήμο Παιανίας.

Στεφανίδης Νίκος

Στεφανίδης Νίκος

Υπήρξε υποψήφιος Νομάρχης το 1994 και το 1998, ενώ συνέχισε να εκλέγεται Νομαρχιακός Σύμβουλος μέχρι το 2010 με το ψηφοδελτιο που στηρίζε το ΚΚΕ στην Ανατολική Αττική. Με την συγκρότηση του καλλικρατικού Δήμου Μαραθώνα, ήταν υποψήφιος Δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και από το 2010 και μέχρι σήμερα εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει διατελέσει Πρόεδρος, Γραμματέας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Μεσογείων Αττικής. Από το 1978 μέχρι σήμερα, έχει εκλεγεί Πρόεδρος και σε διάφορες άλλες θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης ΕΒΕ Ραφήνας.

Συρίγος Βάλσαμος

Συρίγος Βάλσαμος

Είναι οικοδόμος, 47 ετών, κάτοικος Λαυρίου. Είναι Γραμματέας της Ομοσπονδίας Οικοδόμων, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, και υπεύθυνος της επιτροπής του ΠΑΜΕ για τους πλειστηριασμούς. Για τη δράση του κατά των πλειστηριασμών διώκεται από το αστικό κράτος. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής, Πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Λαυρεωτικής και Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Λαυρίου. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Τραβασάρος Θάνος

Τραβασάρος Θάνος

Συνταξιούχος οικοδόμος, κάτοικος Αχαρνών. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων του Δήμου Αχαρνών. Υπήρξε για τριάντα δύο χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αχαρνών με τα ψηφοδέλτια που στήριζε το ΚΚΕ. Σήμερα είναι συνταξιούχος και μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ του Δήμου Αχαρνών.

Τριγάζη Ρούλα

Τριγάζη Ρούλα

Δικηγόρος. Ζει στο Μενιδι. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γυναικων Μενιδίου της ΟΓΕ και του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου Αχαρνών.

Τσίχλης Παναγιώτης

Τσίχλης Παναγιώτης

Είναι συνταξιούχος από τον κλάδο της Μεταποίησης (Τρόφιμα - Ποτά). Ήταν Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γάλακτος-Τροφίμων- Ποτών. Σήμερα είναι Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων παράρτημα Αγίας Παρασκευής - Παλλήνης - Παιανίας.

Φαρμάκη Γλυκερία

Φαρμάκη Γλυκερία

Γεννήθηκε το 1993 και μεγάλωσε στον Βαρνάβα Αττικής. Έχει σπουδάσει στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με εξειδικευση στην Ειδική Αγωγή και στις μαθησιακές δυσκολίες. Είναι φοιτήτρια στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Δημιουργικής Γραφής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και εργάζεται ως προϊσταμένη νηπιαγωγός σε ιδιωτικό σχολείο.

Φιλιούσης Κώστας

Φιλιούσης Κώστας

Συνταξιούχος ΕΡΤ, πτυχιούχος της Ανώτατης Σχολής Οικονομικών Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ) και της Ανώτερης Σχολής Ηλεκτρονικών. Εργάστηκε για 30 τριάντα χρόνια στην ΕΡΤ όπου ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική δράση. Διετέλεσε μέλος του Συλλόγου Ηλεκτρονικών ΕΡΤ και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΠΟΣΠΕΡΤ). Τα τελευταία 12 χρόνια είναι Δημοτικός Σύμβουλος με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" στον Δήμο Παιανίας.

Χαρατσής Μανώλης

Χαρατσής Μανώλης

Γεννήθηκε στη Γερμανία από γονείς μετανάστες τη δεκαετία του ΄60. Έζησε τα παιδικά του χρόνια αρχικά στη Γερμανία και αργότερα στην Καβάλα και τη Θεσσαλονίκη. Το 1984 κατέβηκε στην Αθήνα, όπου και γράφτηκε σε νυχτερινή τεχνική σχολή ενώ παράλληλα εργαζόταν το πρωί ώστε να καταφέρει να επιβιώσει. Έχει εργαστεί σε διάφορα επαγγέλματα στον κλάδο των κατασκευών και της μεταποίησης.
Τα τελευταία τριάντα χρόνια εργάζεται ως τεχνικός υπάλληλος στις Μονάδες Επεξεργασίας Νερού της ΕΥΔΑΠ. Εκλέγεται ανελλιπώς από το 2006, με το ψηφοδέλτιο της ΕΣΚ ΕΥΔΑΠ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Προσωπικού ΕΥΔΑΠ και της ΟΜΕ- ΕΥΔΑΠ, ενώ έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Προσωπικού και Αντιπρόεδρος της ΟΜΕ- ΕΥΔΑΠ. Τα τελευταία χρόνια είναι ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Προσωπικού ΕΥΔΑΠ και ο Οργανωτικός Γραμματέας της ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ.
Όλα τα προηγούμενα χρόνια πήρε μέρος στους αγώνες κατά της ιδιωτικοποίησης και εμπορευματοποίησης του νερού μαζί με το ταξικό κίνημα, και ήταν παρών σε κάθε προσπάθεια διεκδίκησης που να ικανοποιεί τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων.

Βαρδαβάκης Μανώλης

Βαρδαβάκης Μανώλης

Είναι νοσηλευτής ΜΕΘ στο Θριάσιο Νοσοκομείο, απόφοιτος ΑΕΙ Νοσηλευτικής και Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Θριάσιου Νοσοκομείου. Έχει εκλεγεί μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής ΠΟΕΔΗΝ και του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ. Δραστηριοποιείται στο γονεϊκό κίνημα και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων στο 3ο Δημοτικό, στο 1ο Γυμνάσιο και στο 1ο Λύκειο Ελευσίνας.Είναι επίσης μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων Ελευσίνας.

Γεωργιάδου Γεωργία

Γεωργιάδου Γεωργία

Μηχανολόγος, απόφοιτος της ΣΕΛΕΤΕ. Εργαζόμενη για χρόνια σε μεγάλα εργοστάσια στα Ιωάννινα και στην Αττική. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Κλαδικού Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Ν. Ιωαννίνων, αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γάλακτος – Τροφίμων και Ποτών και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδικάτου Εργ/λων Μετάλλου Ν.Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ και Γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Μετάλλου Αττικής.

Κάππου Χριστίνα

Κάππου Χριστίνα

Είναι 22 ετών, τελειόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Μεγάλωσε και κατοικεί στην Κινέτα. Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται σε λογιστικό γραφείο. Είναι ενεργό μέλος της Επιτροπής Αγώνα κατοίκων Κινέτας

Κουμπούρης Δήμος

Κουμπούρης Δήμος

Γεννήθηκε στην Άμφισσα Φωκίδας το 1952 και από το  1967 είναι κάτοικος Ελευσίνας. Τελείωσε τη μέση τεχνική εκπαίδευση σε νυχτερινό σχολείο ως ηλεκτρολόγος και ηλεκτρονικός. Εργάστηκε για σαράντα χρόνια στην Χαλυβουργική, στην Ελευσίνα, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 2007. Από το 1982 ως το 2017 υπήρξε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και εκλέχτηκε δύο φορές βουλευτής Αττικής με το ΚΚΕ. Έχει διατελέσει Γραμματέας της Ένωσης Χαλυβουργών του Θριάσιου πεδίου,  μέλος της Διοίκησης και Πρόεδρος του πρωτοβάθμιου σωματείου της Χαλυβουργικής, μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας και μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ. Σήμερα είναι Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων του ΙΚΑ-ΕΤΜ,  Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας των Συνταξιούχων και μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ. Είναι μέλος του τμήματος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για την εργατική και συνδικαλιστική δουλειά. 

Κωστόπουλος Χάρης

Κωστόπουλος Χάρης

Είναι οδοντοτεχνίτης, Πρόεδρος του Παραρτήματος Αχαρνών- Φυλής του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών, μέλος του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων του Δήμου Φυλής, μέλος του Πολιτιστικού, Εξωραϊστικού, Περιβαλλοντικού Συλλόγου Δροσούπολης Άνω Λιοσίων. Έχει ενεργή συμμετοχή και δράση για πάνω από είκοσι χρόνια στο γονεϊκό κίνημα. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Άνω Λιοσίων και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΓΕΛ Άνω Λιοσίων. Υπήρξε Πρόεδρος και Γραμματέας του Σωματείου Οδοτεχνιτών Αθήνας Πειραιά και Περιχώρων. Ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ σε πολλές εκλογικές αναμετρήσεις και υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Φυλής.

Μπακάλης Δημήτρης

Μπακάλης Δημήτρης

Είναι 39 ετών, αυτοαπασχολούμενος στον κλάδο των κατασκευών. Δημοτικός Σύμβουλος εκλεγμένος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον Δήμο Ασπροπύργου. Είναι μέλος του Συλλόγου Αυτοαπασχολουμένων του Ασπροπύργου και της Ένωσης Βιοτεχνών Μετάλλου Αττικής.

Παπαδάς Γιάννης

Παπαδάς Γιάννης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Ασπρόπυργο. Είναι 35 ετών και τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται σε μεγάλες αποθήκες και logistic στην Δυτική Αττική. Σήμερα είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε κεντρική αποθήκη super market. Είναι Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής.

Πασιοπούλου Βίκυ

Πασιοπούλου Βίκυ

Γεννήθηκε το 1984 στο Μόντρεαλ του Καναδά και κατοικεί στην Ελευσίνα. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Ελευσίνας, σπούδασε Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και εργάζεται στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ελευσίνας (μέλος της Ο.Γ.Ε.) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων Ελευσίνας, Ασπροπύργου και Μάνδρας.

Τάτσης Γιώργος

Τάτσης Γιώργος

Είναι 38 ετών, απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών και έχει ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές σπουδές του στην Τραπεζική.Έχει καταγωγή από την Ήπειρο όπου αναπτύσσει πλούσια δραστηριότητα ως μέλος Γενικού Συμβουλίου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, ενώ για αρκετά χρόνια ήταν Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Βορειοδυτικής Αττικής του ΚΚΕ.

Χόνδρου Ελένη

Χόνδρου Ελένη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελευσίνα και εργάζεται ως υπάλληλος στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Ελευσίνας. Είναι Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Ελευσίνας, Ασπροπύργου και Μάνδρας Ειδυλλίας και μέλος του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής. Διετέλεσε Δημοτική Σύμβουλος με τον Προοδευτικό Συνδυασμό κατά τα έτη 1982-1986.

Αγάθου Χρυσάνθη

Αγάθου Χρυσάνθη

Λογίστρια, απόφοιτος του Οικονοµικού Τµήµατος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά, του σημερινού Πανεπιστηµίου Πειραιά. Γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1964. Είναι παντρεμένη κι έχει μια κόρη. Από τα νεανικά της χρόνια συµµετείχε στο µαζικό κίνηµα, πρώτα στον φοιτητικό Σύλλογο, αργότερα στο Σωµατείο Λογιστών και στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεµόνων. Είναι αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερψιχώρος και πρωτοστατεί στην πάλη για προβλήµατα που έχουν σχέση µε την ποιότητα ζωής και το περιβάλλον στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Αγγελινιάδη Σωτηρία

Αγγελινιάδη Σωτηρία

Είναι 34 χρονών, νηπιαγωγός. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Νίκαια. Απόφοιτος του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» των Πανεπιστημίων Λευκωσίας και Πατρών.

Γαλανόπουλος Άγγελος

Γαλανόπουλος Άγγελος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια. Είναι 37 ετών. Σπούδασε στο τμήμα Μηχανολογίας του ΤΕΙ Αθήνας. Έχει εργαστεί ως Τρίτος Μηχανικός στο Εμπορικό Ναυτικό. Είναι πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής Εμπορικού Ναυτικού “Ο Στέφενσων”.

Γεροπαναγιώτης Νάσος

Γεροπαναγιώτης Νάσος

Γεννήθηκε το 1985 στην Πάτρα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάζεται ως εμποροϋπάλληλος σε αλυσίδα καταστημάτων οικιακού εξοπλισμού. Είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Πειραιά και ταμίας του Εργατικού Κέντρου Πειραιά.

Γουρουντή Ανθή

Γουρουντή Ανθή

Γεννήθηκε και ζει στον Πειραιά. Ασχολείται με το χορωδιακό τραγούδι και τη λόγια ελληνική μουσική τόσο σε βιωματικό επίπεδο (διδασκαλία, εργαστήρια, παιδαγωγικές εφαρμογές) όσο και στη θεωρητική τους υποστήριξη (εισηγήσεις, ανακοινώσεις, αρθρογραφία, συγγραφή). Έχει ασχοληθεί με τη σύνθεση σκηνικής μουσικής για το θέατρο. Είναι εκπαιδευτικός μουσικής στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση την οποία τα τελευταία δέκα επτά χρόνια υπηρετεί από τη θέση της Υπευθύνου Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά. Ιδρυτής των μουσικών σχημάτων “Amica Plus” “QuaRTo Syllabus Ensemble” και του Πειραϊκού Φωνητικού συνόλου “Libro Coro” τα οποία και διευθύνει. Βιβλία της κυκλοφορούν από τις εκδόσεις “Σύγχρονη Εποχή” και “Κιβωτός”

Γρίμμας Μανώλης

Γρίμμας Μανώλης

Γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα και τα τελευταία χρόνια κατοικεί στον Κορυδαλλό. Είναι εργαζόμενος από το 1999 στον Όμιλο «Πειραϊκός Φαρμακευτικός Συνεταιρισμός» (ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.ΠΕ) . Από το 2012 έως και σήμερα είναι Πρόεδρος του Επιχειρησιακού Σωματείου του Ομίλου ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. ΠΕ και από το 2016 έως και σήμερα Εκπρόσωπος Εργαζομένων και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. ΠΕ. Από το 2021 είναι μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΟΕΦΣΕΕ).

Δρούγκα Μάγδα

Δρούγκα Μάγδα

Σπούδασε μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης με μεταπτυχιακές σπουδές Στατιστικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι 30 ετών και τα τελευταία τρία χρόνια εργάζεται ως αναπληρώτρια εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Είναι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Πειραιά.

Ιωαννίδης Γαβριήλ

Ιωαννίδης Γαβριήλ

Γεννήθηκε στην Γερμανία το 1970 και κατοικεί μόνιμα στην Νίκαια από το 1998. Είναι πτυχιούχος της Διοίκησης Επιχειρήσεων και τελειόφοιτος Λογιστικής του ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, με μετεκπαίδευση και εργασία στην Γαλλία και το Βέλγιο. Εργάστηκε στην Νομαρχία Πειραιά και σήμερα εργάζεται στην Διεύθυνση Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Νοτίου Τομέα, Πειραιώς και Νήσων. Είναι Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας και μέλος του Συλλόγου Αττικής, ενώ την περίοδο 2007-2010 διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Νομαρχίας Πειραιά. Ήταν μέλος στην Πολιτιστική Επιτροπή του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη, σε σχολικές επιτροπές και σε συλλόγους γονέων. Ασχολείται και συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση για τη διαφύλαξη της Ποντιακής μουσικής. Συμμετέχει ενεργά με το συνδικαλιστικό κίνημα για τα δικαιώματα προσφύγων και μεταναστών.

Καράκογλου Πολυξένη

Καράκογλου Πολυξένη

Είναι τραγουδοποιός-ερμηνεύτρια και δασκάλα τραγουδιού. Γεννήθηκε στη Νίκαια και τώρα κατοικεί στον Πειραιά. Είναι 29 ετών, έχει αποφοιτήσει από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας και είναι μέλος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου.

Καραμαλίκη Χριστίνα

Καραμαλίκη Χριστίνα

Είναι 59 ετών και εργάζεται ως καθαρίστρια σε Ναυτιλιακή εταιρεία. Είναι Πρόεδρος του Σωματείου καθαριστριών-καθαριστών Πειραιά, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πειραιά και μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ).

Κριεζής Νίκος

Κριεζής Νίκος

Είναι 44 χρονών, μεγάλωσε στη Νίκαια και τα τελευταία 11 χρόνια κατοικεί στο Κερατσίνι. Είναι παντρεμένος με ένα παιδί. Εργάζεται στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος και είναι μέλος της Διοίκησης του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής. Παράλληλα είναι αθλητής του βόλεϊ και Πρόεδρος του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Κερατσινίου Δραπετσώνας ΚΟΤΙΝΟΣ - ΚΟΤΙΝΟΣ ΑΜΕΑ.

Λαμπράκης Γιώργος

Λαμπράκης Γιώργος

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959. Συνταξιούχος ΟΤΑ. Γιος του αγωνιστή και μάρτυρα της Ειρήνης, Γρηγόρη Λαμπράκη και της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, Κωνσταντίνας Αναστασοπούλου. Μεγάλωσε στον Πειραιά και σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος. Από το 1983 είναι επικεφαλής της ΔΑΣ Δήμου Πειραιά, ενώ εκλεγόταν συνέχεια στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Πειραιά. Είναι Αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ).

Λιβέρη Σοφία

Λιβέρη Σοφία

Γεννήθηκε το 1977 και μεγάλωσε στη Ζάκυνθο. Είναι πτυχιούχος Τοπογράφος Μηχανικός και σήμερα εργάζεται στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Κατοικεί στην Νίκαια τα τελευταία δώδεκα χρόνια. Έχει διατελέσει Γραμματέας στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου Νίκαιας και μέλος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Κλαδικό Συνδικάτο Ο.Τ.Α. Αττικής. Είναι μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΑμΕΑ Αττικής & Νήσων.

Μαρκομιχάλης Πέτρος

Μαρκομιχάλης Πέτρος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και τα τελευταία χρόνια κατοικεί στο Κερατσίνι. Είναι 40 ετών, απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρονικών του ΤΕΙ Πειραια και μέλος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου. Μεταξύ άλλων εργάστηκε ως οδηγός στον κλάδο των Μεταφορών. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Μεταφορών Αττικής.

Μπεκρής Μάρκος

Μπεκρής Μάρκος

Μεγάλωσε στο Πέραμα και στην Καλλιθέα, όπου και τελείωσε το Λύκειο της Σιβιτανιδείου. Δουλεύει από έφηβος στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος. Τα τελευταία 11 χρόνια είναι λιμενεργάτης στις προβλήτες της COSCO. Είναι Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πειραιά και του Σωματείου Λιμενεργατών Ένωση Εργαζομένων Διακίνησης Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά (ΕΝΕΔΕΠ) στην COSCO, στο λιμάνι του Πειραιά.

Μπενετάτος Στέλιος

Μπενετάτος Στέλιος

Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Έχει διατελέσει δήμαρχος Νίκαιας (2003-2010) και υπήρξε για πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος Νίκαιας. Είναι εκλεγμένος από 8/1/24 στη θέση του Γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

Παπαοικόνομου Στέλλα

Παπαοικόνομου Στέλλα

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Πέραμα. Είναι δικηγόρος, απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος «Δίκαιο & Τεχνολογίες Επικοινωνιών και Πληροφορικής» του Πανεπιστημίου Πειραιά. Είναι µέλος του Τμήματος Δικαιοσύνης και Λαϊκών Ελευθεριών της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Πατίδης Ηλίας

Πατίδης Ηλίας

Μεγάλωσε στα Ταμπούρια του Πειραιά. Εκπαιδευτικός Πληροφορικής στο 2ο Γυμνάσιο Περάματος. Από το 2016 εκλέγεται Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Πειραιά. Έχει διατελέσει µέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) την περίοδο 2011-2015. Επίσης, είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας από το 2011 έως το 2017, ενώ ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας µε τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 και του 2014.

Πουλικόγιαννης Σωτήρης

Πουλικόγιαννης Σωτήρης

Γεννημένος στο Γύθειο Λακωνίας. Εργάζεται στον ναυπηγοεπισκευαστικό κλάδο ως εργατοτεχνίτης ικριωμάτων από το 1995. Είναι Πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής & Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδος, µέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Μετάλλου (ΠΟΕΜ) και µέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Σταματέλου Δήμητρα

Σταματέλου Δήμητρα

Γιατρός παθολόγος, επιμελήτρια Β’ στον «Ευαγγελισμό». Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκάδα και κατοικεί στον Πειραιά. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Λοιµωξιολογία. Δούλεψε για 7 χρόνια στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας ως ειδικευόμενη παθολογίας και στη συνέχεια ως επικουρική γιατρός στην Α΄ Παθολογική κλινική και στο τμήμα COVID. Είναι Οργανωτική Γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ).

Τσελέντης Μάκης

Τσελέντης Μάκης

Εργαζόμενος στο Δήμο Κορυδαλλού, Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Κορυδαλλού τα τελευταία 14 χρόνια. Είναι ταμίας του Συνδικάτου Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού Αττικής και πρόεδρος του παραρτήματος του Συνδικάτου Ο.Τ.Α. Πειραιά. Γραμματέας της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Κορυδαλλού, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων 5ου Γυμνασίου Κορυδαλλού και µέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων 10ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού

Τσουκαράκης Ανέστης

Τσουκαράκης Ανέστης

Συνταγματάρχης ε.α., Επίτιμος Πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.). Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσε στη Νίκαια και στο Πέραμα. Το 1986 εισήχθη σε παραγωγική σχολή των Ενόπλων Δυνάμεων, όπου υπηρέτησε για 35 έτη. Το 2021, µε απόφαση της κυβέρνησης, αποστρατεύτηκε µε τον βαθμό του Συνταγματάρχη, επειδή πρωτοστάτησε στη συνδικαλιστική έκφραση των εν ενεργεία στρατιωτικών δημιουργώντας σωματεία σε όλη την Ελλάδα και μέσα από την Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών στις κινητοποιήσεις για τα δικαιώματα των εν ενεργεία στρατιωτικών.

Τσουρατάκης Γιώργος

Τσουρατάκης Γιώργος

Είναι 42 χρονών. Μηχανολόγος Μηχανικός απόφοιτος του ΤΕΙ Καβάλας. Αυτοαπασχολούμενος Βιοτέχνης Μηχανουργός, με ειδίκευση στα καλούπια τύπου Injection για την παραγωγή πλαστικών εξαρτημάτων. Είναι Πρόεδρος στην Ένωση Βιοτεχνών Μετάλλου Αττικής, αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής, μέλος του Συλλόγου Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Κορυδαλλού και αντιπρόσωπος στη Γενική Συνέλευση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.)

Φαναρτζής Μιχάλης

Φαναρτζής Μιχάλης

Γεννήθηκε και ζει στα Ταμπούρια στο Κερατσίνι. Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Κερατσινίου όπου υπήρξε πρόεδρος του 15μελους Συμβουλίου την περίοδο 2017-2018. Σήμερα είναι φοιτητής και Πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Χαραλαμπίδου Κυριακή

Χαραλαμπίδου Κυριακή

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στη Νίκαια. Είναι πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, συνταξιούχος τραπεζοϋπάλληλος. Υποψήφια Βουλευτής Β’ Πειραιά με τη ΛΑΕ (2015 και 2019), Δημοτική Σύμβουλος Νίκαιας - Ρέντη (2014 - 2019) με την παράταξη «Κόντρα στο Ρεύμα» και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου. Από το 2002-2010 έχει διατελέσει Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Νίκαιας.

Μουλός Χρήστος

Μουλός Χρήστος

Έχει καταγωγή από τα Κύθηρα. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Τεχνολογίας Η/Υ (MSc στα Συστήματα Αυτοματισμού) και εργάζεται στον ΑΔΜΗΕ. Είναι Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του κλαδικού Σωματείου Ενέργειας Αττικής και μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπίας στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (Τ.Ε.Ε)

Μπούνταλη – Πρεκετέ Ηλιάνα

Μπούνταλη – Πρεκετέ Ηλιάνα

Είναι 30 χρονών και μεγάλωσε στη Σαλαμίνα. Είναι φυσικός και εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση. Είναι μέλος του σωματείου εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση «Βύρωνας».

Πουλάκης Νικόλαος

Πουλάκης Νικόλαος

Πρώην υποψήφιος δήμαρχος Αίγινας. Κατάγεται από το Αγκίστρι και μεγάλωσε στην Αίγινα, όπου και τελείωσε το γυμνάσιο. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, απέκτησε τις ειδικότητες της πνευμονολογίας και εντατικολογίας και εργάστηκε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (Ε.Σ.Υ) για 30 χρόνια, από ειδικευόμενος μέχρι και τον βαθμό του συντονιστή Διευθυντή. Εργάστηκε επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο (Αγγλία) ως διευθυντής του αγγλικού Ε.Σ.Υ. (consultant physician) για 5 χρόνια. Είναι διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει κάνει μετεκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία στις σύγχρονες θεραπευτικές και διαγνωστικές τεχνικές. Τώρα είναι συνταξιούχος και κάνει Δωρεάν-εθελοντικό ιατρείο στο Νοσοκομείο της Αίγινας, αφού η 2η ΔΥΠΕ  αρνήθηκε να προσφέρει  χωρίς αμοιβή εθελοντικά τις υπηρεσίες του στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας και ειδικά την εποχή της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού.