Skip to content

Ο Γ. Πρωτούλης μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους περιόδευσαν στην αγορά του Χαλανδρίου

Στην αγορά του Χαλανδρίου περιόδευσε το πρωί του Σαββάτου ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Μαζί του μεταξύ άλλων ήταν η Λούλα Καρατζά, υποψήφια δήμαρχος Χαλανδρίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Βορείου Τομέα Χρήστος ΚασίμηςΓιάννης ΚουλούρηςΝικολέτα Ματζαφού και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Κατά την περιοδεία συνομίλησαν με κατοίκους, εργαζόμενους στα καταστήματα και τους αυτοαπασχολούμενους της πόλης. Η συζήτηση εκτός από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λαϊκές οικογένειες αφορούσε και το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης που στόχο έχει να γιγαντώσει την ευελιξία και να εντατικοποιήσει την εργασιακή εκμετάλλευση των εργαζομένων.

Οι υποψήφιοι ανέδειξαν την ανάγκη ενίσχυσης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο και την Περιφέρεια, στήριγμα του λαού για όλα τα παραπάνω και απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική που τον χτυπά στη γειτονιά, την εργασία και όλο το εύρος της ζωής του. Στον Γιάννη Πρωτούλη καλή επιτυχία ευχήθηκε από κοντά και η γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Χαλανδρίου.

Επίσης  οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στάθηκαν  στα μεγάλα επιχειρηματικά σχέδια που τρέχουν στον Βόρειο Τομέα σε βάρος των πραγματικών αναγκών των κατοίκων της περιοχής όπως με τη μεταφορά του καζίνο στο κτήμα Δηλαβέρη στερώντας ακόμα έναν ελεύθερο χώρο από τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Ανέδειξαν πως η «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής έχει αναμετρηθεί με την πολιτική εμπορευματοποίησης και επιχειρηματικής εκμετάλλευσης της γης, με το ρυθμιστικό σχέδιο για την Αττική που προώθησαν και υλοποίησαν τόσο η τωρινή όσο και οι προηγούμενες Διοικήσεις.

Κάλεσαν σε ψήφο στη «Λαϊκή Συσπείρωση» για να «φάνε τα μούτρα τους» όσοι υποστηρίζουν με θέρμη τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα και βάζουν στο περιθώριο τις λαϊκές ανάγκες.