Skip to content

Συνέντευξη του Γιώργου Τάτση στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84

Την Κυριακή των εκλογών πρέπει να μπουν στο επίκεντρο οι ανάγκες του λαού και να γίνει μια μεγάλη ανατροπή στην Περιφέρεια Αττικής, τόνισε ο Γιώργος Τάτσης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικού Τομέα Αθήνας, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον Αθήνα 9,84.

Όπως ξεκαθάρισε, οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα υπερασπιστούν τα συμφέροντα του λαού και θα βρίσκονται, όπως τώρα, καθημερινά στους αγώνες.

Σχετικά με τον υποψήφιο της ΝΔ, Ν. Χαρδαλιά, υπενθύμισε ότι υπηρέτησε την κυβέρνηση την περίοδο της πανδημίας, κουνώντας το δάχτυλο κάθε απόγευμα, για να δικαιολογήσει μια εγκληματική πολιτική που έφερε 37.000 νεκρούς. Επίσης, ως υπουργός το 2021, στα χέρια του κάηκαν η Πάρνηθα και η Εύβοια. Ήταν ακόμα ο υπουργός του «112» που λέει τρεχάτε ποδαράκια να γλιτώσετε γιατί δεν υπάρχουν μέτρα προστασίας, πρόσθεσε ο Γ. Τάτσης.

«Είναι ο μπογιατζής», είπε χαρακτηριστικά, του πρωθυπουργού που ζήτησε να γίνει μπλε όλη η Ελλάδα, για να συνεχίζεται η πολιτική των ματωμένων πλεονασμάτων και των προαπαιτούμενων του Ταμείου Ανάκαμψης. Να συνεχίζεται η ήδη υπάρχουσα πολιτική, της υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης αναγκαίων υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα ο Γ. Τάτσης ανέφερε ότι στη Δυτική Αττική το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας έχει 3 εργαζόμενους, ενώ αρμοδιότητες άλλων υπηρεσιών έχουν εκχωρηθεί σε εργολάβους, που «παίρνουν το χρήμα και την κρίσιμη στιγμή μην τους είδατε».

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα που έφερε, των 11,5 εκατ. ευρώ που έδωσε τον περασμένο Μάρτη η Περιφέρεια Αττικής σε εργολάβους για υδροφόρες, οι οποίες δεν εντάχθηκαν ποτέ σε τμήματα της Πυροσβεστικής και το καλοκαίρι κάηκαν Πάρνηθα, Μενίδι, Φυλή, Ασπρόπυργος