Skip to content

Η ομιλία του Γ. Πρωτούλη στη σύσκεψη της Λαϊκής Συσπείρωσης Νέας Ιωνίας.

Με ορμή και αποφασιστικότητα για μια πετυχημένη εκλογική μάχη, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, η σύσκεψη του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Νέας Ιωνίας.

Στην σύσκεψη παρευρέθηκε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στο Βόρειο Τομέα Αθηνών Νώντας Κυργιάκης, Βασίλης Παρασκευόπουλος, Θανάσης Τζίμας, Μαρίνα Σαραντέα Τσίγκα, Μιχάλης Χασιώτης και Σταύρος Χρηστίδης.

Την εισηγητική ομιλία έκανε ο Πέτρος Αλέπης υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ιωνίας.

Ο Γιάννης Πρωτούλης στην παρέμβαση του τόνισε ότι μπροστά είναι μια κατεξοχήν πολιτική αναμέτρηση. Επισήμανε ότι βασικές υποδομές μπαίνουν στην ζυγαριά του κόστους οφέλους, για να επιτευχθούν τα πλεονάσματα και με αυτά να στηριχτούν τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.

«Με τον πρώτο καύσωνα να καιγόμαστε και τώρα να φοβόμαστε την βροχή αυτό έχει καταφέρει η πολιτική που δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο” τόνισε και συμπλήρωσε πως για χρόνια είναι η υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση που έχει φέρει αυτή την κατάσταση. Παράλληλα ανέδειξε το άφθονο χρήμα που ρέει από την περιφέρεια Αττικής σε εργολάβους για να αναλάβουν αρμοδιότητες της, βασικές υπηρεσίες για το λαό. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι νοικιάζει με 2.000 ευρώ την ημέρα μια υδροφόρα.

Έθεσε το ερώτημα «πως μπορεί να ανατραπεί αυτή η πολιτική αν δεν ενισχυθούν οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης; Μπορούν να το κάνουν αυτοί που συμφωνούν με αυτή την πολιτική; Σίγουρα όχι. Πρόκειται λοιπόν για μια πολιτική μάχη και δεν περισσεύει κάνεις, θέλουμε να ενισχυθεί συνολικά το ρεύμα αμφισβήτησης, το θετικό στοιχείο που εκφράστηκε και με τους 100.000 νέους ψήφους στο ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές».

Περισσότερα για την εκδήλωση μπορείτε να δείτε εδώ