Skip to content

Περιοδεία του Γ.Πρωτούλη στο γκαραζ του δήμου Καισαριανής και στο Βλητικό Σταθμό με τον Ηλία Σταμέλο, υποψήφιο δήμαρχο Καισαριανής

Την Καισαριανή επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης, ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Αρχικά βρέθηκε στα γκαράζ του δήμου και συνομίλησε με τους εργαζόμενους ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το Βλητικό Σταθμό. Τον συνόδευσε ο Ηλίας Σταμέλος, υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» καθώς και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Μιλώντας προς τους εργαζόμενους ο Γ. Πρωτούλης και αναφερόμενος στις δύσκολες εργασιακές συνθήκες που αντιμετωπίζουν, τις ευέλικτες σχέσεις εργασίας που κυριαρχούν και στους Δήμους, τόνισε ότι «θέλουμε εκλεγμένους στη Περιφέρεια και τους Δήμους, Διοικήσεις στήριγμα στου αγώνες εργαζομένων για μόνιμη και σταθερή δουλειά, τις απαραίτητες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, για ουσιαστικά μέτρα ασφάλειας και προστασίας. Μια τέτοια Δημοτική Αρχή μπορεί να έχει η Καισαριανή με δήμαρχο τον Η. Σταμέλο. Αυτό προφανώς δεν μπορούν να το κάνουν όσοι ακολουθούν την πολιτική της υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης, της εκχώρησης υπηρεσιών σε εργολάβους, του τσακίσματος των εργατικών δικαιωμάτων. Και όχι μόνο δεν μπορούν να το κάνουν αλλά ίσα ίσα είναι απέναντι από τους αγώνες των εργαζομένων χρησιμοποιώντας ακόμα και αυταρχικές μεθόδους για να εφαρμόσουν τις αντιλαϊκές οδηγίες».

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας απασχόλησε το ζήτημα της πολιτικής προστασίας με τον Γ. Πρωτούλη να σημειώνει μεταξύ άλλων πως «όχι μόνο δεν έχουν πάρει κανένα μέτρο για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Αττικής, με τα ρέματα να είναι ακαθάριστα εδώ και χρόνια, αλλά έρχονται και τάζουν τώρα πως “δια μαγείας” θα λύσουν το πρόβλημα μέσα σε 20 μήνες, όπως ισχυρίστηκε ο κ. Χαρδαλιάς.

Παράλληλα υπάρχουν οικισμοί στην Αττική, όπως και στο Βλητικό Σταθμό, στους οποίους λείπουν βασικές υποδομές ύδρευσης και αποχέτευσης. Αυτή η κοροϊδία πρέπει να πάρει απάντηση και στις εκλογές με τη στήριξη των ψηφοδελτίων της “Λαϊκής Συσπείρωσης” σε Περιφέρεια και Δήμους. Ώστε και την επόμενη μέρα από καλύτερη θέση να παλέψουμε μαζί με τον λαό για να έρθουν στο προσκήνιο οι λαϊκές ανάγκες».