Skip to content

Συνέντευξη του Γιάννη Πρωτούλη στο ραδιοφωνικό σταθμό Talk Radio 9.89

Την ανάγκη να ανατραπεί μια συνολική πολιτική που αφήνει πίσω της καταστροφές παντού, όπως αποδείχθηκε και το καλοκαίρι, τόνισε ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με την «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στο «Talk Radio 9,89». (Ακούστε αναλυτικά εδώ)

Η ανατροπή αυτή αφορά στην πολιτική προστασία, στις υποδομές, στην αντιπλημμυρική και αντισεισμική θωράκιση, στην αντιπυρική προστασία, στην κοινωνική πολιτική, την υγεία και τον αθλητισμό, σημείωσε ο Γ. Πρωτούλης.

Όπως είπε, χρειάζονται άμεσες προσλήψεις, στελέχωση και χρηματοδότηση των υπηρεσιών της Περιφέρειας, καθώς έχουν αποχωρήσει πάνω από 2.000 εργαζόμενου από το 2010 και δεν έχει προσληφθεί κανένας νέος.

Ως αποτέλεσμα το κενό καλύπτεται από εταιρείες και εργολάβους σε κάθε τομέα, ακόμα και στη μεταφορά των μαθητών. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν γίνονται καθαρισμοί ρεμάτων στην Αττική γιατί τσακώνονται ποιος εργολάβος θα πάρει τα λεφτά.

Μόνο η «Λαϊκή Συσπείρωση», υπογράμμισε, λέει ότι πρέπει να αλλάξει ο προσανατολισμός των χρηματοδοτήσεων και να σταματήσει ο χορός εκατομμυρίων που πηγαίνουν εκεί που επιλέγουν οι μεγάλοι επενδυτές.