Skip to content

Στέλιος Μπενετάτος στο Attica TV: Μη επιλέξιμα τα έργα προστασίας και βελτίωσης της ζωής του λαού

Την πολιτική της ΕΕ, των κυβερνήσεων και των περιφερειακών αρχών που θεωρούν έργα προστασίας της ζωής και της περιουσίας του λαού μη επιλέξιμα, στηλίτευσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής με την «Λαϊκή Συσπείρωση», Στέλιος Μπενετάτος, μιλώντας στο «Attica TV».

Όπως τόνισε, σημασία έχει με ποιον τρόπο γίνονται τα έργα, ποια έργα γίνονται και με τι κόστος. Ανέφερε για παράδειγμα ότι τα παιδιά στο Χατζηκυριάκειο είναι σε λυόμενα και το έργο έχει μείνει στη μέση.

Μάλιστα έφερε παραδείγματα έργων που ενώ πρέπει να γίνουν γρήγορα προς όφελος των κατοίκων της Αττικής, σταματούν λόγω προβλημάτων με τους εργολάβους.

Έφερε ακόμα ως παράδειγμα την περιοχή των Λιπασμάτων της Δραπετσώνας, όπου θα έπρεπε όλα τα στρέμματα να αποδοθούν στον λαό της περιοχής, ενώ τώρα δουλεύει μια εταιρεία μέσα στον οικιστικό ιστό επιβαρύνοντας την καθημερινότητα και την υγεία του λαού.

Επισήμανε ότι στον Πειραιά εξυπηρετούνται μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι και κρουαζιερόπλοια και όχι οι συνθήκες ζωής των εργαζομένων.

Τόνισε ότι από την Περιφέρεια θα έπρεπε να διενεργούνται αντισεισμικοί έλεγχοι και υπογράμμισε ότι το προσωπικό της Περιφέρειας Αττικής είναι μείον 50% από τις ανάγκες που υπάρχουν, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τους κοινωνικούς λειτουργούς.