Skip to content

Συνέντευξη του Γιάννη Πρωτούλη στο κανάλι της Ναυτεμπορικής

Η Ελλάδα των μπλε περιφερειαρχών έγινε μαύρη από τις στάχτες και τις λάσπες, τόνισε ο Γιάννης Πρωτούλης υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με την «Λαϊκή Συσπείρωση» σχολιάζοντας τη στόχευση του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη να βαφτεί ξανά μπλε ο χάρτης στις τοπικές εκλογές.

Πρέπει να εκλεγούν περισσότεροι Πελετίδηδες, είπε χαρακτηριστικά, περισσότεροι αγωνιστές σε δήμους και περιφέρειες, αυτή είναι μια μεγάλη δύναμη που θα επιστρέψει στο λαό.

Μιλώντας στο κανάλι της «Ναυτερμπορικής» ο Γιάννης Πρωτούλης σχολίασε τη βουβαμάρα που επικράτησε στα ΜΜΕ για τις τοπικές εκλογές με σκοπό να κρυφτούν οι ευθύνες για την εγκληματική πολιτική, για την ανυπαρξία υποδομών και έργων. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι στις προηγούμενες τοπικές εκλογές διοργανώθηκαν 19 τηλεοπτικές συζητήσεις μόνο για το δήμο της Αθήνας με όλους τους υποψήφιους, αυτή τη φορά δεν έγινε ούτε μία.

Ειδικά για την περιφέρεια Αττικής σημείωσε ότι μόλις το 3% προβλέπει ο προϋπολογισμός της για αντιπλημμυρικά έργα και ότι τον προϋπολογισμό τον ψηφίζουν από κοινού οι συνδυασμοί της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι όταν πρόκειται για έργα που ωφελούν τις επενδύσεις των ομίλων τότε τα έργα είναι ταχύτατα, ενώ ο Κηφισός δεν έχει ελεγχθεί από το 2003!

Μόνο η λαϊκή συσπείρωση τόνισε μπορεί να αλλάξει τον προσανατολισμό των έργων, σημείωσε.