Skip to content

Περιοδεία του Νίκου Αμπατιέλου και του Στέλιου Μπενετάτου στο αντικαρκινικό Nοσοκομείο Μέταξα

Κλιμάκιο του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής τον Νίκο Αμπατιέλο, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά και τον Στέλιο Μπενετάτο, περιφερειακό σύμβουλο και εκ νέου υποψήφιο με την «Λαϊκή Συσπείρωση», επισκέφτηκε το αντικαρκινικό Nοσοκομείο Μέταξα.

Η επίσκεψη έγινε με αφορμή την Ερώτηση που έχει καταθέσει ήδη το ΚΚΕ από τις 6/9/2023 σχετικά με την τραγική κατάσταση που επικρατεί λόγω της έλλειψης χρηματοδότησης στο φαρμακείο και στην σίτιση, εις βάρος των ασθενών, Ερώτηση στην οποία μέχρι και σήμερα δεν έχει δοθεί καμία απάντηση.

Στις συνομιλίες με τους εργαζόμενους αναδείχτηκαν μια σειρά από προβλήματα, την υποστελέχωση των τμημάτων, τις ανάγκες σε σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό, την απαράδεκτη κτιριακή κατάσταση σε τμήματα του νοσοκομείου με ταβάνια να έχουν πέσει κάτω, στις πρόσφατες βροχές το κυλικείο του νοσοκομείου πλημμύρισε.

Στη συζήτηση αναδείχτηκε πως η μόνη δύναμη που έχει ο λαός, είναι να παλέψει αυτήν την πολιτική που βάζει στο επίκεντρο τα κέρδη των λίγων κόντρα στις ανάγκες των πολλών, γι’ αυτό χρειάζεται ακόμη περισσότεροι να δυναμώσει η φωνή των εργαζόμενων στους Δήμους και την περιφέρεια, ενισχύοντας την «Λαϊκή Συσπείρωση».