Skip to content

Μεγάλη συγκέντρωση της Λαϊκης Συσπείρωσης στην Καισαριανή | Την Κυριακή η πόλη εκλέγει αγωνιστή δήμαρχο τον Ηλία Σταμέλο

Η μεγάλη συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην πλατεία Καισαριανής το απόγευμα της Πέμπτης έκανε ξεκάθαρο αυτό που διαφαινόταν εδώ και μέρες από την θερμή υποστήριξη του κόσμου: Την Κυριακή η πόλη εκλέγει αγωνιστή δήμαρχο τον Ηλία Σταμέλο.

Έτσι ώστε όπως τόνισε και ο ίδιος στην ομιλία του «Τη Δευτέρα θα ξημερώσει μία όμορφη μέρα! Και τα χαμόγελα θα γίνουν περισσότερα και πιο πλατιά! Γιατί η Καισαριανή θα έχει ξανά μία αγωνιστική δημοτική αρχή. Γιατί ο λαός της θα έχει τη δική του δημοτική αρχή που θα βρίσκεται δίπλα του στις δυσκολίες, στις αγωνίες, στις ελπίδες, στους αγώνες».

Από νωρίς το απόγευμα ο χώρος της πλατείας ήταν κατάμεστος με ανθρώπους κάθε ηλικίας να δίνουν το «παρών», ιδιαίτερα νέοι και νέες διατρανώνοντας πως την Κυριακή ο λαός της Καισαριανής θα κάνει το άλμα.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Θέμης Γκιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής του Κόμματος, η Εύη Γεωργιάδου, περιφερειακή σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Η συγκέντρωση άνοιξε με χαιρετισμούς από την Ειρήνη Λιανοπούλου, φοιτήτρια και υποψήφια με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και την Ιωάννα Ζάχαρη, φοιτήτρια, κάτοικο της Καισαριανής. Στη συνέχεια χαιρετισμό απεύθυνε ο Σπύρος Τζόκας, ιστορικός και συγγραφέας, πρώην δήμαρχος.

Αυτές τις μέρες, από την Κυριακή μέχρι και σήμερα, κυκλοφορώντας στους δρόμους της Καισαριανής αντικρίσαμε ξανά χαμόγελα. Ανθρώπους που αναθάρρησαν γιατί στις 8 Οκτώβρη έγινε ένα πρώτο, ελπιδοφόρο βήμα! Ένα βήμα που αυτή την Κυριακή, στον δεύτερο γύρο των εκλογών, θα το ολοκληρώσουμε ΜΑΖΙ!

Γιατί όλα το δείχνουν και η σημερινή μας συγκέντρωση το επιβεβαιώνει!

Τη Δευτέρα θα ξημερώσει μία όμορφη μέρα!

Και τα χαμόγελα θα γίνουν περισσότερα και πιο πλατιά!

Γιατί η Καισαριανή θα έχει ξανά μία αγωνιστική δημοτική αρχή. Γιατί ο λαός της θα έχει τη δική του δημοτική αρχή που θα βρίσκεται δίπλα του στις δυσκολίες, στις αγωνίες, στις ελπίδες, στους αγώνες. Γιατί θα γίνει παρελθόν η δημοτική αρχή των λίγων, που δηλώνει ανεξάρτητη, αλλά είναι βαθιά εξαρτημένη από μικρά και μεγάλα συμφέροντα, από τις κάθε λογής αντιλαϊκές κυβερνήσεις.

Η Καισαριανή μπορεί, ξέρει, το έχει ξανακάνει. Θα τα καταφέρουμε και πάλι. Όλοι μαζί!

Είμαστε αισιόδοξοι, είμαστε σίγουροι! Αντλούμε την αισιοδοξία μας:

Από τους χιλιάδες που στήριξαν στις 8 Οκτώβρη τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και τώρα θα το ξανακάνουν με ακόμα μεγαλύτερη βεβαιότητα.

Από όσους έκαναν άλλες επιλογές, ψήφισαν άλλους συνδυασμούς αλλά τώρα δηλώνουν πως βλέπουν αυτή την Κυριακή ως μία ευκαιρία να αλλάξουν τα πράγματα. Να κλείσει η παρένθεση της διοίκησης Βοσκόπουλου, να απαλλαγούμε από τη θρασύτητα, τον χλευασμό απέναντι σε κάθε διεκδίκηση των κατοίκων της πόλης μας.

Γιατί στην Καισαριανή που είναι ταυτισμένη με την αξιοπρέπεια, τον αγώνα, τις θυσίες του λαού μας, στην Καισαριανή που το χώμα της είναι ποτισμένο με αίμα, στην Καισαριανή της περηφάνιας και της αλληλεγγύης, είναι ξένο σώμα η αλαζονεία, η ειρωνεία, ο αυταρχισμός, τα ψέματα, η εξαγορά! Δεν χωράνε στις γειτονιές μας.

Αυτό ήταν το μήνυμα των εκλογών της 8ης Οκτώβρη που έδωσε στη «Λαϊκή Συσπείρωση» το μεγαλύτερο ποσοστό που έχει καταγράφει στον δήμο μας από την εποχή του αείμνηστου Παναγιώτη Μακρή.

Αυτό το μήνυμα θα είναι πιο δυνατό, πιο ισχυρό τώρα. Τώρα που όλοι θα φτάσουμε στην κάλπη –και πρέπει πραγματικά όλοι να φτάσουμε– έχοντας στο μυαλό μας μόνο την υποχρέωση απέναντι στα παιδιά και τις ζωές μας, απαλλαγμένοι από υποχρεώσεις σε φίλους, γνωστούς, γείτονες…

Το μήνυμα θα είναι δυνατό. Ο λαός της Καισαριανής θα επιλέξει δημοτική αρχή που θα είναι σύμμαχός του στη ζωή, στους αγώνες του και όχι εχθρός του!

Από αυτό εδώ το βήμα σήμερα θέλουμε να απευθυνθούμε ιδιαίτερα στους νέους. Τους καλούμε με τη συμμετοχή τους, τη ζωντάνια τους, με τον ενθουσιασμό τους, να βάλουν τη δική τους σφραγίδα στο μήνυμα που θα σταλεί. Να δώσουν με την ψήφο τους περήφανη, αγωνιστική, νεανική απάντηση.

Γιατί οι νέοι που κοιτάνε μπροστά, οι νέοι που έχουν όλο το μέλλον δικό τους και απορρίπτουν το παλιό, το σάπιο, το ξεπερασμένο έχουν μία επιλογή:

Να απορρίψουν τον Βοσκόπουλο που είναι το «καλό παιδί» της κυβέρνησης:

 • Αυτόν δηλαδή που έβαλε τις μέρες του lockdown για πρώτη φορά τα ΜΑΤ στο Σκοπευτήριο και μάλιστα σε φοιτητική συναυλία αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους.
 • Αυτόν που άφησε τα σχολεία παρατημένα και θέλει να πληρώνουν οι οικογένειες για την πρόσβαση στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό.
 • Αυτόν που κρυβόταν πίσω από κλειστές πόρτες και καλούσε την αστυνομία κάθε φορά που οι μαθητές και οι φοιτητές διεκδικούσαν.

Η πραγματικά νεανική επιλογή είναι μόνο μία: Να ψηφίσουν για να βρεθεί η «Λαϊκή Συσπείρωση» στη διοίκηση του δήμου:

 • Για σύγχρονα και ασφαλή σχολεία, μόρφωση για όλους.
 • Για να διασφαλίσουμε τα δωρεάν μαθήματα του Πολιτιστικού Κέντρου και πολιτιστικές δράσεις στα σχολεία, τη νεανική έκφραση και δημιουργία.
 • Για σύγχρονους, δημόσιους, ελεύθερους χώρους και πάρκα.
 • Για δωρεάν πρόσβαση σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου.

Φυσικά, εμείς δεν εμφανιζόμαστε μπροστά στη νεολαία, μπροστά στον λαό της Καισαριανής, μπροστά σας, ως άλλοι μεσσίες που υποσχόμαστε ότι έχουμε το μαγικό ραβδί που θα τα λύσει όλα.

Εμφανιζόμαστε όμως κάθε μέρα δίπλα σας, μαζί σας στην πάλη για την υπεράσπιση του λαϊκού εισοδήματος από την αντιλαϊκή επίθεση, στις μάχες για να μην πέσει κανένα λαϊκό σπίτι στα χέρια των κορακιών, για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας στην Υγεία, στην Παιδεία κ.α.

Γιατί είμαστε αποφασισμένοι να συγκρουστούμε με θεούς και δαίμονες προκειμένου να υπερασπιστούμε καθετί μικρότερο ή μεγαλύτερο που κάνει την καθημερινότητά μας καλύτερη.

Γιατί εμείς τις ανάγκες δεν τις μετράμε με τον πόντο, δεν τις ζυγίζουμε για να βρίσκουμε πάντα ότι κοστίζουν και να τις προσπερνάμε.

Τις βάζουμε μπροστά, τις έχουμε πυξίδα και παλεύουμε για να ικανοποιηθούν.

Σε αυτή την πάλη σας θέλουμε όλους δίπλα μας. Σε αυτή την πάλη θα είμαστε σύμμαχοι.

Αυτό είναι πραγματικά προοδευτικό!

 • Πρόοδος είναι να παλεύεις για μία πόλη που δεν έχει ανέργους, φτώχεια, νεολαία με αδιέξοδα, παιδιά σε εξάρτηση. Και όχι να χλευάζεις όσους αγωνίζονται για αυτά.
 • Πρόοδος είναι να διεκδικείς τη χρηματοδότηση που δικαιούνται οι δημότες σου, να φορολογείς αυτούς που κερδοσκοπούν πάνω στις ανάγκες του λαού, και όχι να βάζεις το χέρι στη τσέπη της λαϊκής οικογένειας με κάθε ευκαιρία.
 • Πρόοδος είναι να έχουμε δημόσιους ελεύθερους χώρους και πάρκα που να απολαμβάνουμε δωρεάν, και όχι να βγαίνει στο σφυρί η λαϊκή περιουσία στα φανερά και αθέατα αλισβερίσια με τα κάθε λογής συμφέροντα.
 • Πρόοδος είναι να έχουμε αθλητικούς χώρους και κέντρα πολιτισμού για όλους. Οπισθοδρόμηση είναι η αντίληψή που λέει ότι μόνο όποιος πληρώνει μπορεί να έχει.
 • Πρόοδος είναι να έχουμε σχολεία σύγχρονα, ασφαλή που να μην πέφτουν τα ταβάνια και όχι τα απαράδεκτα κοντέινερ της προσχολικής αγωγής, τα τμήματα των 25+ μαθητών, τα ποντίκια και τους κοριούς στα σχολεία.
 • Πρόοδος είναι να πρωτοστατείς στην κάλυψη όλων των αναγκών των υπηρεσιών με σταθερό και μόνιμο προσωπικό με δικαιώματα, και όχι οι εργασιακές σχέσεις «σκλαβοπάζαρο» που επαναφέρει η διοίκηση Βοσκόπουλου σε όλες σχεδόν τις δομές του δήμου.
 • Πρόοδος είναι να υπερασπίζεσαι την ηρωική ιστορία τούτου του Τόπου που πότισε το δέντρο της ελευθερίας από τους φασίστες ναζιστές, και όχι να τους ξεπλένεις βάζοντας στα μουλωχτά στον ιερό χώρο του Σκοπευτηρίου τους μηχανισμούς του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, όπως έκανε η απερχόμενη διοίκηση .

Έτσι αντιλαμβανόμαστε εμείς την πρόοδο, κύριοι της απερχόμενης διοίκησης του δήμου.

Και θα την υπηρετήσουμε μόλις βρεθούμε στο τιμόνι, έχοντας τη στήριξη όλων των κατοίκων της Καισαριανής, αυτών που τους αγώνες και τις αγωνίες τους τις θεωρείτε οπισθοδρομικές.

Έχοντας τη στήριξη των εργαζομένων του δήμου, αυτούς που εσείς βρίζετε και χλευάζετε χαρακτηρίζοντάς τους μη λειτουργικούς, χαρακτηρίζοντάς τους οπισθοδρομικούς.

Έχοντας τη στήριξη των μαζικών φορέων της πόλης, αυτούς που χαρακτηρίσατε «καθεστώς» και πολεμήσατε ακόμα και την ύπαρξή τους.

Εσείς μπορείτε να μείνετε μόνοι σας. Θα σας κάνουν παρέα μόνο κάτι μεγαλοεργολάβοι που θα πάψουν να ξεκοκκαλίζουν τα χρήματα από τα προγράμματα που λέτε πως παίρνετε τάχα για τους δημότες. Το ξέρετε, γι’ αυτό και αυτές τις μέρες ο κ. Βοσκόπουλος συκοφαντεί, λασπολογεί, τρομοκρατεί στα ΜΚΔ συμπεριφερόμενος ως τρολ του διαδικτύου. Δεν δίστασε μάλιστα σήμερα, μέρα επετείου της απελευθέρωσης της Αθήνας από τους ναζί να ταυτίζει τους κομμουνιστές με τους φασίστες, χλευάζοντας την ιστορία της πόλης μας για να χαϊδέψει τα αυτιά ακροδεξιών. Κυριολεκτικά βρίσκεται σε ένα παραλήρημα χυδαιολογίας. Κατανοούμε τον πανικό του.

Εμείς όμως θα ακολουθήσουμε άλλον δρόμο.

Τον ξέρουμε, τον έχουμε ξαναπερπατήσει μαζί με τον λαό της Καισαριανής. Και μαζί πετύχαμε πολλά.

Μαζί με τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση για εκτεταμένες παρεμβάσεις συντήρησης στα σχολικά κτίρια της πόλης. Πετύχαμε την πρόσβαση όλων των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς χωρίς προϋποθέσεις, σε σύγχρονες κτιριακές υποδομές.

Μαζί με τους εργαζόμενους του δήμου σπάσαμε το 2017 την πολιτική της απαγόρευσης προσλήψεων.

Εξασφαλίσαμε δομές που έδιναν δωρεάν πρόσβαση στον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό σε εκατοντάδες συμπολίτες μας.

Αντιμετωπίσαμε την άσχημη οικονομική κατάσταση του δήμου και μειώσαμε τα δημοτικά τέλη, χωρίς να βάλουμε νέους φόρους και αντίτιμα, χωρίς να κυνηγάμε τους γονείς για τα τροφεία και τους δημότες για μικροοφειλές.

Αναβαθμίσαμε τις κοινωνικές δομές του δήμου, που υποστηρίζουν εκατοντάδες από τους πιο αδύναμους συνδημότες μας.

Μαζί με τον λαό της πόλης ολοκληρώσαμε τον αγώνα που έδιωξε οριστικά την Σκοπευτική Εταιρία από τον ιερό χώρο του Σκοπευτηρίου, ανοίγοντας τον δρόμο για την αξιοποίηση του συνόλου του πάρκου.

Με τη λειτουργία του Μουσείου της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης τιμήσαμε τους αγώνες του τόπου μας και τις προσφυγικές ρίζες της Καισαριανής, κόντρα στον φασισμό και την παραχάραξη της ιστορίας.

Όλα αυτά ο λαός της Καισαριανής τα θυμάται! Γι’ αυτό και πέφτει στο κενό η έσχατη προσπάθεια εκφοβισμού ότι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» δημοτική αρχή θα σταματήσουν λέει τάχα τα έργα!

Αλήθεια, για ποια έργα μιλάτε κύριε Βοσκόπουλε;

 • Το αντιπλημμυρικό έργο στη Θεολόγου, που είναι το μόνο αντιπλημμυρικό έργο που υποχρεώθηκε η περιφέρεια Αττικής να δρομολογήσει, γιατί εμείς το απαιτήσαμε;
 • Για το ΚΗΦΗ, που εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση και επί ημερών σας έχει βαλτώσει!
 • Για το έργο του αποχετευτικού, που σας το δώσαμε σχεδόν ολοκληρωμένο και έκτοτε αγνοείται η συνέχισή του;
 • Για την αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού με LED, που θα είχε ολοκληρωθεί από το 2020 εάν δεν υπήρχαν οι τυχοδιωκτικοί χειρισμοί σας;
 • Για την ανάπλαση της πλατείας, του οποίου τη μελέτη επιλέξαμε εμείς στη θητεία να προχωρήσουμε;
 • Για τη συνολική ανάπλαση του Πάρκου του Σκοπευτηρίου, που έγινε εφικτή μόνο και μόνο επειδή βρήκε δρομολογημένη τη μελέτη που σας παραδώσαμε;

Το λέμε καθαρά, η «Λαϊκή Συσπείρωση» αξιοποίησε και θα αξιοποιήσει και στην επόμενη θητεία της, κάθε ευκαιρία κάθε δυνατότητα, να αντληθούν κονδύλια κρατικά ή ευρωπαϊκά για έργα, παρεμβάσεις και υποδομές με σαφή προτεραιότητα τις ανάγκες των πολλών. Γιατί είναι δικά μας λεφτά, από τον ιδρώτα του λαού και δεν θα τους τα χαρίσουμε.

Και το ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση», σέβεται και αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τα λεφτά του λαού, μπορούμε και το έχουμε αποδείξει χωρίς να καταφεύγουμε σε λογικές ακροβασίες, ακόμα και σε απροκάλυπτη παραποίηση στοιχείων και εγγράφων, όπως κάνει η διοίκηση Βοσκόπουλου.

Τους το λέμε καθαρά: Χρωστάνε στην πόλη, δεν τους χρωστάει.

Μια δεύτερη θητεία του κ. Βοσκόπουλου και των συνοδοιπόρων του, είναι που βάζει σε κίνδυνο τις προτεραιότητες και τα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Γιατί ούτε θέλουν, ούτε μπορούν να υπηρετήσουν τις λαϊκές ανάγκες.

Με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο τιμόνι του δήμου, θα δοθεί βήμα στον λαό της πόλης να εκφραστεί. Με συνελεύσεις στις γειτονιές, απολογιστικές συγκεντρώσεις, ανοιχτά θεματικά συμβούλια, θα είμαστε όλοι πιο δυνατοί για να διεκδικήσουμε.

 • Την πλήρη χρηματοδότηση της Τοπικής Διοίκησης από το κράτος.
 • Την κάλυψη των μεγάλων κενών σε προσωπικό, με μόνιμες και σταθερές εργασιακές σχέσεις, που θα αναστρέψει την πορεία συρρίκνωσης και υποβάθμισης των δημοτικών υπηρεσιών.
 • Τα αναγκαία έργα αντιπυρικής, αντιπλημμυρικής και αντισεισμικής θωράκισης.
 • Τη συντήρηση της σχολικής στέγης και τη διεύρυνση της σχολικής υποδομής.
 • Τη δημιουργία ανθρώπινων υποδομών στον οικισμό του Βλητικού Σταθμού και τη διάσωση των «Πυροβολημένων» στο Τρίγωνο.

Ενθαρρύνοντας και επιδιώκοντας τη συμβολή των δημοτών μας θα γίνουμε πιο ικανοί στα μεγάλα που διακυβεύονται:

 • Την προστασία του ορεινού όγκου του Υμηττού κόντρα σε όσους τον βλέπουν σαν μπαλκόνι που θα επενδύσουν για να δείχνουν το «τουριστικό θαύμα» της Αθήνας.
 • Την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού/συγκοινωνιακού προβλήματος με σεβασμό στο Περιβάλλον, ανοίγοντας παρακαμπτήριο δρόμο για να μη διοχετεύεται όλη η κίνηση της Αττικής οδού μέσα από την κεντρική λεωφόρο.
 • Την αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με τη λειτουργία και στελέχωση του ΙΚΑ Παγκρατίου, την ίδρυση, στελέχωση και λειτουργία Κέντρου Υγείας στην Καισαριανή.
 • Μία πόλη που θα αντιστέκεται σε όλα τα ναρκωτικά κερδίζοντας τη μάχη ενάντια στις εξαρτήσεις.

Φίλες και φίλοι, Καισαριανιώτες και Καισαριανιώτισσες,

Σκεφτείτε με καθαρό μυαλό και ζεστή καρδιά.

Τι δήμαρχο χρειάζεται η Πόλη μας;

Τι δήμαρχο θέλουμε για την Καισαριανή;

Σε αυτό το δίλημμα απαντάμε με την ψήφο μας την Κυριακή.

Θέλουμε δήμαρχο σύμμαχό μας στον αγώνα για τα δικαιώματά μας ή δήμαρχο που καλύπτεται πίσω από το μπαλάκι αρμοδιοτήτων δηλώνοντας αναρμόδιος όταν πρόκειται για τις δικές μας ανάγκες, αλλά πλήρως αρμόδιος όταν υλοποιεί την αντιλαϊκή πολιτική;

Θέλουμε δήμαρχο που θα ξέρει την Πόλη σπιθαμή προς σπιθαμή γιατί παλεύει μαζί της ή δήμαρχο που οι δημοτικοί του σύμβουλοι χαρακτηρίζουν «ξενόφερτες ορδές» τα παιδιά της Καισαριανής που αγωνίζονται;

Δήμαρχο που θα καλωσορίζει στην πόλη τους χιλιάδες αγωνιστές που προσκυνάνε τα χώματά της στο Ιερό Σκοπευτήριο ή δήμαρχο που θα «ανοίγει τις πόρτες» της πόλης διάπλατα μόνο στους μεγαλοεργολάβους και τους κυβερνητικούς παράγοντες για να συναγελάζονται μαζί τους, όπως έκαναν ακόμα και προχθές ζητώντας τη στήριξη της ΝΔ από τον Θεοδωρικάκο και τον Θεοχάρη;

Θέλουμε δήμαρχο που θα μπαίνει καθημερινά ο ίδιος μπροστά με αποφασιστικότητα για να λύνονται προβλήματα, που θα συζητάει στις γειτονιές, θα ακούει, θα επιδιώκει τη συμμετοχή σας και τη γνώμη σας ή έναν δήμαρχο που από το γραφείο του θα δίνει εντολές και θα κουνάει το χέρι, όπως έκανε μέχρι τώρα ο κ. Βοσκόπουλος;

Εμείς λέμε πως ο λαός μας δεν χρειάζεται ακόμα έναν αντίπαλο, δεν χρειάζεται έναν ακόμα πάνω απ’ το κεφάλι του για να τον δείχνει με το δάχτυλο και να του φέρεται αυταρχικά.

Και ξέρουμε καλά πως το ίδιο νιώθουν κι άλλοι, όχι μόνο όσοι μας ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή. Ξέρουμε πως το ίδιο σκέφτονται και πολλοί, πάρα πολλοί από όσους ψήφισαν άλλους συνδυασμούς. Τους λέμε λοιπόν πως μπορούμε να συναντηθούμε αυτή την Κυριακή στην κάλπη.

Και θα έχουμε πολλές ευκαιρίες για να συναντιόμαστε και στην πορεία. Ξέρουν ότι σε εμάς μπορούν να βασιστούν. Γιατί εμείς αυτά που λέμε αυτά κάνουμε. Πορευόμαστε με συνέπεια, σεμνότητα, συλλογικά!

Μπορούν να το επιβεβαιώσουν κοιτώντας στην ιστορία ετούτης της Πόλης. Γιατί εμείς βαδίζουμε στα χνάρια του Μανωλίδη, του Μακρή και άλλων προοδευτικών δημάρχων. Βαδίζουμε στα χνάρια όσων έβαλαν τη σφραγίδα τους στην Καισαριανή.

Πάμε λοιπόν να δώσουμε τη μάχη μέχρι τελευταία στιγμή.

Με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο χέρι να φτάσουμε σε κάθε σπίτι, σε κάθε εργαζόμενο, σε κάθε αυτοαπασχολούμενο, σε κάθε γυναίκα, και σε όλους τους νέους και τις νέες της πόλης μας.

Μπορούμε.

Η Καισαριανή μπορεί.

Γιατί η Καισαριανή έχει αποδείξει και θα το αποδείξει και πάλι ότι ξέρει να παλεύει, ξέρει και να νικάει.

Εμπρός λοιπόν για τη νίκη.

Είμαστε σίγουροι.

Την Κυριακή το βράδυ οι γειτονιές της Καισαριανής θα γλεντάνε!

Ο λαός της Καισαριανής θα γιορτάζει!