Skip to content

Ν. Χρονοπούλου στην ολονύκτια διαμαρτυρία στο Σύνταγμα: Γινόμαστε κρίκος στη μεγάλη αλυσίδα ενάντια στη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού

Στην ολονύκτια διαμαρτυρία στα Προπύλαια χαιρέτισε η Νίκη Χρονοπούλου, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής και υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, η οποία μεταξύ άλλων τόνισε:

«Οι εργαζόμενοι στα Πανεπιστήμια ενώνουμε τη φωνή μας με τους φοιτητές μας, γινόμαστε όλοι μαζί ο κρίκος στη μεγάλη αλυσίδα όλης της πανεπιστημιακής κοινότητας που ξεσηκώνεται και στη χώρα μας αλλά και σε δεκάδες χώρες όλου του κόσμου, ενάντια στη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού.

Είμαστε ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα των εργαζομένων που δεν ανέχεται η χώρα τους να συμμετέχει στη σφαγή! Από τους λιμενεργάτες στο Λιβόρνο της Ιταλίας που αρνήθηκαν να φορτώσουν όπλα για το Ισραήλ, τους εργάτες στη Βρετανία που απέκλεισαν ισραηλινά εργοστάσια όπλων μέχρι τους εργαζομένους και τους Πανεπιστημιακούς στο Κολούμπια και σε εκατοντάδες πανεπιστήμια που αρνούνται να χαφιεδέψουν τους φοιτητές τους στις διοικήσεις!».

«Ότι και να κάνουν το σύνθημα ”Λευτεριά στην Παλαιστίνη” θα ακούγεται πάντα πιο δυνατά, σε όλες τις γλώσσες και σε όλες τις χώρες του κόσμου!Για αυτό συνεχίζουμε τον αγώνα μας απαιτώντας να σταματήσει εδώ και τώρα η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού!», υπογράμμισε.