Skip to content

Σε συγκέντρωση στο Ίλιον μίλησε ο Γιάννης Πρωτούλης

Συγκέντρωση στις εργατικές κατοικίες δίπλα στο Πάρκο Τρίτση στο Ίλιον, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής με ομιλητή τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Πρωτούλη.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους υποψήφιους δημάρχους Ιλίου και Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Νίκο Σταματόπουλο και Θοδωρή Σκολαρίκο αντίστοιχα.

Ο Γ. Πρωτούλης αναφέρθηκε στις εγκληματικές ευθύνες κυβέρνησης, περιφερειακών και δημοτικών αρχών για την τραγωδία στη Θεσσαλία και αναδείχθηκαν ευθύνες για την έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων και στην πολύπαθη Δυτική Αθήνα και στους δήμους Ιλίου και Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Παράλληλα, στάθηκε στην οδηγία της ΕΕ για τη θωράκιση των πόλεων που βάζει κριτήριο το τι κοστίζει λιγότερο να αποζημιωθεί, άρα και με βάση αυτό αποφασίζεται που και ποια έργα αντιπλημμυρικής, αντισεισμικής και αντιπυρικής θωράκισης θα γίνουν. Κριτήριο δηλαδή για ακόμα μια φορά όπως τονίστηκε είναι το λεγόμενο κόστος-όφελος για τα κέρδη επιχειρηματικών.

«Για εμάς κριτήριο είναι οι ζωές και οι ανάγκες μας» τόνισε ο Γ. Πρωτούλης και κάλεσε σε στήριξη των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια και στους δύο συγκεκριμένους δήμους. Πρόσθεσε πως όλα αυτά τα χρόνια οι εκλεγμένοι και οι υποψήφιοι που βρίσκονται στα ψηφοδέλτιά της «Λαϊκής Συσπείρωσης» έχουν πρωτοστατήσει στην ενημέρωση, στην ανάδειξη όλων αυτών των ταξικών επιλογών, ήταν στο πλάι στους αγώνες των κατοίκων για όλα αυτά τα ζητήματα.

Στη συνέχεια οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι ανέδειξαν ελλείψεις και κενά για όλα αυτά τα κρίσιμα ζητήματα στους δήμους τους και κάλεσαν σε μαζική ενίσχυση των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης»