Skip to content

Κ.Γεράκη στην ΕΡΑ: Το «Ως εδώ» στην πολιτική που μας ματώνει να εκφραστεί με ισχυροποίηση του ΚΚΕ

Το ΚΚΕ προτάσσει πως τη δυσφορία και την αμφισβήτηση που έχουν οι νέοι άνθρωποι για όλα όσα τους συμβαίνουν μπορούν να την εκφράσουν με ψήφο στο ΚΚΕ, ανέφερε η Κατερίνα Γεράκη, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, σε παρέμβασή της στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ σήμερα το πρωί.

Εξήγησε πως η ψήφος στο ΚΚΕ είναι αντισυστημική ακριβώς γιατί μόνο το ΚΚΕ τοποθετείται σταθερά και ολοκληρωμένα ενάντια στην αντιδραστική πολιτική της ΕΕ που κρύβεται πίσω από κάθε βάσανο και τραγωδία που έχει βιώσει ο λαός, ενώ ταυτόχρονα το ΚΚΕ καταθέτει όλες του τις δυνάμεις στην οργάνωση των αγώνων που δυναμώνουν την αμφισβήτηση σε αυτή την πολιτική και δημιουργούν «ανάσες» ανακούφισης μέσα στη βαρβαρότητα.

Σχολιάζοντας τον χαρακτήρα τον ακροδεξιών πολιτικών δυνάμεων, ανέδειξε το παράδειγμα της πρωθυπουργού της Ιταλίας Τζ. Μελόνι, που αν και ακροδεξιά, εντάχθηκε αρμονικά στην «αγκαλιά» της ΕΕ, που η ίδια της η πολιτική, οι αντιδραστικές θεωρίες που αναπαράγει, αντικειμενικά ενισχύουν αυτές τις δυνάμεις, που ούτως ή άλλως το σύστημα στηρίζουν και αυτό τις αξιοποιεί.

Συνεχίζοντας, υπογράμμισε ότι αυτό που πραγματικά πολέμησε τους φασίστες και τη δράση τους στην Ελλάδα ήταν μόνο η πάλη του λαού ενάντια στο θηρίο, τη στιγμή που σήμερα βλέπουμε να ετοιμάζεται η αποφυλάκιση μελών της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής.

Ανέφερε πως το ΚΚΕ, από τη συζήτηση και την εικόνα που αποκτά από εκατοντάδες περιοδείες και συγκεντρώσεις που πραγματοποιεί αυτό το διάστημα, παλεύει η υπαρκτή και μεγάλη αγανάκτηση του λαού για όλα όσα συμβαίνουν και έχουν τη σφραγίδα της ΕΕ, να εκφραστεί με ένα ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ.

Κλείνοντας την παρέμβασή της τόνισε πως το 41% της ΝΔ, η οποία μάλιστα επισύρει τον μπαμπούλα της «αστάθειας» όταν η δική της πολιτική δημιουργεί συνεχώς αστάθεια και ανησυχία στον λαό, θα «κοντύνει» με ισχυροποίηση του ΚΚΕ και στις ευρωεκλογές και στους αγώνες, λέγοντας ένα «Ως Εδώ» στην πολιτική που μας ματώνει.