Skip to content

Περιοδεία του Γιώργου Τάτση στα συνεργεία του Δήμου Ελευσίνας και στο Δημαρχείο της πόλης

Περιοδεία στα συνεργεία του δήμου Ελευσίνας και στο Δημαρχείο της πόλης πραγματοποιήθηκε σήμερα, από κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με επικεφαλής τον Γιώργο Τάτση, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλος στη Δυτική Αττική. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν επίσης η Ελένη Χόνδρου, υποψήφια περιφερειακός σύμβουλος και η Μαρία Γιαννοπούλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ελευσίνας.

Ο Γιώργος Τάτσης στις παρεμβάσεις του μίλησε για τη μεγάλη αποστολή που έστειλαν εργατικά σωματεία της Αττικής στη Θεσσαλία, με εργαζόμενους που συνέβαλλαν στον καθαρισμό και στο ξελάσπωμα σπιτιών. Όπως είπε, «ήταν μια μέρα αλληλεγγύης και συγκίνησης που απέδειξε ότι μπορεί να λάσπωσαν τα χέρια μας, μπορεί να λάσπωσαν τα ρούχα μας, μα δε λάσπωσαν οι καρδιές μας».

Αναφέρθηκε ακόμη στα εκατομμύρια ευρώ που δίνει η Περιφέρεια Αττικής σε ιδιώτες, τη στιγμή που δεν λαμβάνονται μέτρα προστασίας της ζωής του λαού, γι’ αυτό και η μία καταστροφή διαδέχεται την άλλη. Επισήμανε δε πως αποτελεί πρόκληση ο κ Χαρδαλιάς να εμφανίζεται ως «γκουρού» για τη θωράκιση της Αττικής, όταν ήταν ο υπουργός που μας κούναγε το δάχτυλο σε συνθήκες πανδημίας, όταν ήταν ο υπουργός που επί των ημερών του κάηκε η Πάρνηθα και η Εύβοια, όταν ήταν ο υπουργός του 112 του «τρεχάτε ποδαρακια μου».

Επίσης ο Γιώργος Τάτσης τόνισε: «Η αντιλαϊκή πολιτική δεν παίρνει αναβολή, καθώς πριν καν ξελασπώσουν τα σπίτια τους οι κάτοικοι της Θεσσαλίας, η κυβέρνηση φέρνει στη βουλή το αντεργατικό έκτρωμα Γεωργιάδη». Αφού εξήγησε τι περιλαμβάνει, κάλεσε τους εργαζόμενους σε μαζική συμμετοχή στην απεργία. «Με τον αγώνα μας και με την ψήφο μας μπορούμε να βρεθούμε σε καλύτερες θέσεις. Για να μην βλέπουμε μόνο τη Δυτική Αττική στα δελτία των ειδήσεων για τις καταστροφές, αλλά να μπει και για τις μεγάλες ανατροπές που μπορεί να κάνει ο λαός της προς όφελος της ζωής».