Skip to content

Γιάννης Πρωτούλης: Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να φέρνουμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο τη φωνή των κατοίκων της Αττικής

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την ουσιαστική προσπάθεια, να φέρνουμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο τη φωνή των κατοίκων της Αττικής, αυτών που δεν είχαν φωνή όλα τα προηγούμενα χρόνια, τόνισε στην τελευταία συνεδρίαση του υπάρχοντος Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός Σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αττικής.

Και συνέχισε λέγοντας πως «οι διεκδικήσεις τους, οι ανάγκες τους, τα βάσανά τους ήταν μονίμως απ’ έξω και η λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου συνέβαλλε στο να μένουν απ’ έξω όλες αυτές οι φωνές, ακόμα και όταν αυτές οι φωνές ήταν κραυγές από τεράστιες καταστροφές που είχαν την ευθύνη τους και την αιτία τους σε αυτή τη διαχρονική πολιτική όλα αυτά τα χρόνια».

Τέλος, επεσήμανε ότι η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας «ακολούθησε κατά γράμμα και με συνέπεια την κυβερνητική πολιτική και σε αγαστή συνεργασία με όλα τα υπουργεία. Οι απαιτήσεις των υπουργών γίνονταν άμεσα πράξη στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Το λέμε αυτό γιατί το έχουμε ξαναδεί το έργο, που μεταφράζεται στην έκφραση “παρέλαβα καμμένη