Skip to content

Συνέντευξη του Δημήτρη Ακτύπη στο ραδιoφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84

Στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» συμμετέχουν άνθρωποι γνωστοί στους εργαζόμενους, για τη συνεισφορά τους στους αγώνες και τις διεκδικήσεις σε χώρους δουλειάς, γειτονιές και σχολεία, τόνισε ο Δημήτρης Ακτύπης, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Τομέα με την «Λαϊκή Συσπείρωση», μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον «Αθήνα 9,84».

Κάλεσε στις περιφερειακές εκλογές να δυναμώσει η «Λαϊκή Συσπείρωση» ώστε να δυναμώσει το ρεύμα αντιπαράθεσης με ένα κράτος εχθρικό στις ανάγκες του λαού και πολύ φιλικό για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.

Όπως είπε η πολιτική αυτή υπηρετείται και από την Περιφέρεια, καθώς η Αττική είναι αθωράκιστη απέναντι στα φυσικά φαινόμενα. Συγκεκριμένα, πό το 2021 δεν έχει καθαριστεί ούτε ένα ρέμα στην Δυτική και Ανατολική Αττική γιατί τσακώνονται οι εργολάβοι, ενώ ο προϋπολογισμός της περιφέρειας για τέτοια έργα είναι μόνο 3%.

Την ίδια ώρα κατήγγειλε ότι η Περιφέρεια δίνει εκατομμύρια σε επιχειρηματικούς ομίλους για συναυλίες, επιδείξεις μόδας, για το τουριστικό προϊόντων, ενώ στα σχολεία πέφτουν σοβάδες και δεν έχει γίνει σεισμικός έλεγχος.

Κάλεσε να γίνουν προτεραιότητα οι ανάγκες του λαού της Αττικής με ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης».