Skip to content

Συνέντευξη του Στέλιου Μπενετάτου στο ραδιοφωνικό σταθμό των Κυθήρων Adelin FM

Οι κυβερνήσεις διαδοχικά και διαχρονικά έχουν στήσει ένα εχθρικό κράτος απέναντι στον λαό, όπως διαφάνηκε και φέτος, στις πλημμύρες της Θεσσαλίας και τις πυρκαγιές στον Εβρο και αλλού. Αυτό σημείωσε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Μπενετάτος υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό των Κυθήρων «Adelin FM». Αυτό το κράτος, συνέχισε, είναι επιλεκτικά, και υπενθύμισε το πρόσφατο δημοσίευμα του «Ριζοσπάστη» που αποκάλυπτε ότι από το 2018 υπήρχαν μελέτες για μεγάλη ζημιά στον θεσσαλικό κάμπο από πλημμύρες και όμως δεν έγινε τίποτα.

 

Υπογράμμισε ότι οι καταστροφές κατέρριψαν τους προκλητικούς ισχυρισμούς της κυβέρνησης ότι το κράτος ήταν έτοιμο για τα φυσικά φαινόμενα και σημείωσε ότι τα απαραίτητα έργα υποδομής και αντιμετώπισης των πλημμυρών, των πυρκαγιών, των σεισμών δεν κατασκευάζονται γιατί δεν είναι επιλέξιμα από την ΕΕ, μια πολιτική κατεύθυνση που εφαρμόζουν απαρέγκλιτα και οι ελληνικές κυβερνήσεις.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι το μόνο αντίπαλο δέος στην εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή πολιτική για όσους θέλουν να την καταδικάσουν και να ενισχύσουν τη φωνή διεκδίκησης των δικαιωμάτων του λαού, σημείωσε ο Στέλιος Μπενετάτος.