Skip to content

Το πρόγραμμα του Γιάννη Πρωτούλη για τις επόμενες μέρες

Το πρόγραμμα του Γιάννη Πρωτούλη για τις επόμενες μέρες έχει ως εξής:

Την Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη

Στις 10.30 π.μ., θα συμμετάσχει στην απεργιακή συγκέντρωση, στην πλατεία Συντάγματος, ενάντια στον αντεργατικό όλεθρο και το νομοσχέδιο-έκτρωμα.

Το απόγευμα θα παραβρεθεί στις πολύμορφες εκδηλώσεις της πρώτης ημέρας του 49ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» που θα γίνουν από Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη έως και το Σάββατο 23 Σεπτέμβρη, στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης».

Την Παρασκευή 22 Σεπτέμβρη

Στις 9 π.μ., θα περιοδεύσει και θα συζητήσει με τους εργαζόμενους στο επί της Λ. Συγγρού 80-88 κτίριο, όπου στεγάζονται υπηρεσίες του Κεντρικού Τομέα Αθήνας της Περιφέρειας Αττικής.

Στη 1.45 μ.μ., θα περιοδεύσει και θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων στην COSCO.

Στις 7.30 μ.μ., θα πάρει μέρος στην κεντρική συζήτηση του Φεστιβάλ, στην Λαϊκή Σκηνή με τίτλο «”Λαϊκή Συσπείρωση” για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων», μαζί με τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Το Σάββατο 23 Σεπτέμβρη

Στις 11 π.μ., θα περιοδεύσει στην αγορά του Περιστερίου.

Το απόγευμα θα παραβρεθεί στις εκδηλώσεις της τελευταίας ημέρας του 49ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή». Στις 8.30 μ.μ. στη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση και ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα θα απευθύνει χαιρετισμό όπως και ο Θοδωρής Κωτσαντής, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.