Skip to content

Τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής στον Κεντρικό Τομέα επισκέφθηκε ο Γιάννης Πρωτούλης

Τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής στον Κεντρικό Τομέα επισκέφθηκε σήμερα πρωί ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Μαζί του ήταν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στον Κεντρικό Τομέα Γιώργος Μηλιώνης και Βέτα Πανουτσάκου. Επίσης η Αριάδνη Παγανέλη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αθηναίων.

Ο Γιάννης Πρωτούλης μιλώντας σε συγκεντρώσεις εργαζομένων στάθηκε στον προσανατολισμό της χρηματοδότησης από την Περιφέρεια που ξεκάθαρα αφορά την ενίσχυση των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων. Ανέφερε ότι από τα 2 δισεκατομμύρια που δόθηκαν αυτή την τετραετία από την Περιφέρεια, ούτε το 1/5 δεν περνάει από το Περιφερειακό Συμβούλιο. Στο ίδιο πλαίσιο σκόπιμη είναι η αποψίλωση εδώ και χρόνια των υπηρεσιών για να ανοίξει η πόρτα σε ιδιώτες και εργολάβους. Εκεί πάνε τα λεφτά από τον μόχθου του λαού. «Έτσι έχει διαμορφωθεί μια επικίνδυνη για τον λαό κατάσταση ζώντας όλο και πιο συχνά τραγωδίες», τόνισε και στάθηκε στην αντιπυρική και αντιπλημμυρική προστασία.

«Ήρθε η ώρα να βάλουμε φρένο και να το πάμε αλλιώς με τον αγώνα, τη φωνή και το δίκιο μας. Στις 8 Οκτώβρη να κόψουμε τη φορά στους εκφραστές της αντιλαϊκής πολιτικής, να εκλέξουμε ανθρώπους που θα συγκρουστούν με αυτό το πλαίσιο, για να δοθούν ανάσες και λύσεις για εμάς και τις οικογένειές μας», σημείωσε.