Skip to content

49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή: Κέντρο αναφοράς και διακίνησης ψηφοδελτίου ο χώρος της Λαϊκής Συσπείρωσης

Κέντρο αναφοράς αποτελεί ο χώρος της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στο Φεστιβάλ και ο οποίος είναι συνεχώς γεμάτος από κόσμο.

Το αδιαχώρητο επικρατεί σε όλα τα Περίπτερα, της Αττικής και των περιφερειακών ενοτήτων της μαζί με τους δήμους που τις αποτελούν, του δήμου της Αθήνας και του Πειραιά αλλά και στα φιλοξενούμενα της Θεσσαλονίκης και Πάτρας.

Το παρών δίνουν υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, υποψήφιοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Πολυζήτητα είναι τα ψηφοδέλτια τα οποία διακινούνται πλατιά.

Εξάλλου αρκετοί είναι αυτοί που δίνουν ραντεβού εκεί ακριβώς για να τα προμηθευτούν, να πάρουν περισσότερα και να δώσουν, σε συναδέλφους, συγγενείς και φίλους.

Άλλα και πολλοί που τώρα στο Φεστιβάλ μαθαίνουν για τα ψηφοδέλτια, το ποιοι τα απαρτίζουν, καταλαβαίνουν ότι γνωρίζουν αρκετούς από τους υποψηφίους λόγω της αγωνιστικής τους δράσης σε μια σειρά μέτωπα. Παίρνουν την απόφαση να στηρίξουν την δική τους φωνή με ψήφο στην Λαϊκή Συσπείρωση.

Μάλιστα ορισμένοι ενώ πήραν ψηφοδέλτια την πρώτη μέρα, επέστρεψαν για να πάρουν άλλα και την δεύτερη.

Παιδιά τι ρίχνουμε στη συνοικία που μένω; έχω ένα φίλο-η που μένει εκεί τι να του δώσω; Είναι από τις πιο συχνές ερωτήσεις που ακούει οποίος κάτσει σε ένα από τα Περίπτερα.

Έτσι είναι εκατοντάδες τα ψηφοδέλτια που “φεύγουν” και χέρι με χέρι μπορούν να φτάσουν σε χιλιάδες εργαζομένους, βιοπαλαιστές, νέους και νέες και από εκεί στην κάλπη.

Παράλληλα ο ενθουσιασμός και η μαχητικότητα που επικρατεί εν όψει των εκλογών είναι διάχυτα δίνοντας στίγμα ώστε να δοθούν όλες οι δυνάμεις μέχρι την τελευταία στιγμή για να βγει η Λαϊκή Συσπείρωση ενισχυμένη παντού.