Skip to content

Πλήθος κόσμου στο χώρο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Πάρκο Τρίτση

Πλήθος κόσμου, ενθουσιασμός και αισιοδοξία στο χώρο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Πάρκο «Τρίτση», που έχει περίοπτη θέση στο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή».

Τα μέλη του Κόμματος και την ΚΝΕ, οι υποψήφιοι στην περιφέρεια Αττικής και στους δήμους δεν προλαβαίνουν να δίνουν ψηφοδέλτια σε ανθρώπους όλων των ηλικιών που θέλουν με τη ψήφο τους και πολλοί διαδίδοντας το κάλεσμα της «Λαϊκής Συσπείρωσης», να συμβάλουν στην ενίσχυση της παντού, να εκλεγούν περισσότεροι σύμμαχοι του λαού για τη ζωή και τις ανάγκες του.

Εξάλλου ευρεία είναι η αναγνώριση της δράσης των εκλεγμένων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», όλων των αγωνιστών που απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια της και τα οποία στηρίζει το ΚΚΕ. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια που λένε επισκέπτες για όλα αυτά: «Τον ξέρω, είναι συνδικαλιστής μπροστά σε κάθε διεκδίκηση», «είναι γείτονας μου που μαζί με άλλους ήταν εκεί στην έκφραση της λαϊκής αλληλεγγύης», «στήριγμα σε όλους τους γονείς για τα ζητήματα των σχολείων» κ.ά.

Ο κόσμος σήμερα είναι τόσος πολύς που δεν μπορεί να ξεχωρίσει ποιο περίπτερο έχει αγκαλιαστεί μαζικότερα. Όπου και να γυρίσει το βλέμμα κανείς θα δει δεκάδες πηγαδάκια, θερμές συζητήσεις, ψηφοδέλτια και εκλογικά υλικά να πάνε από χέρι στο χέρι και φυσικά πρόσωπα χαμογελαστά. Παντού η ίδια εικόνα: «Στο Περίπτερο της Αττικής, των περιφερειακών ενοτήτων της, στους δήμους της Αττικής, της Αθήνας, του Πειραιά, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας.

Σε αυτό το κλίμα μαχητικότητας, περνάει η σκυτάλη στον καθένα και στην καθεμία για να δώσει τη μάχη με όλες τις δυνάμεις τις 15 μέρες που απομένουν μέχρι την κάλπη, να μην χαθεί ούτε ώρα και να είναι χιλιάδες εργαζόμενοι, άνθρωποι του μόχθου νέοι και νέες που θα κάνουν τη πραγματική διαφορά στις εκλογές με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σε δήμους και περιφέρειες.