Skip to content

Γ. Πρωτούλης στο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας: Η συμπόρευση με το ΚΚΕ η μόνη ελπιδοφόρα προοπτική για τον λαό

Η αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ είναι η μόνη ελπιδοφόρα προοπτική για τον λαό, τόνισε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Αττικής, μιλώντας σήμερα στο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.

Σημείωσε ότι η ανάγκη προστασίας της ζωής και της βελτίωσης της ζωής του λαού μας απαιτεί συντονισμένο αγώνα από τους φορείς του εργατικού κινήματος και τη νεολαία για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.

Έκανε εκτενή αναφορά στην επικίνδυνη κατάσταση σε ό,τι αφορά την προστασία του λαού από φυσικές καταστροφές λόγω της υποχρηματοδότησης, της υποστελέχωσης, της αποσπασματικότητας και της εκχώρησης της συντήρησης σε ιδιώτες.

Υπογράμμισε πως οι αναγκαίες υποδομές αντιπυρικής, αντιπλημμυρικής και αντισεισμικής προστασίας είναι έξω από τους προϋπολογισμούς του κράτους και των Περιφερειών, ενώ τόνισε ότι τα έργα όπου δεν βγάζουν κέρδη οι όμιλοι καρκινοβατούν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως 800 έργα στην Αττική μεταφέρονται από χρόνο σε χρόνο από το 2011.