Skip to content

Χορήγηση στοιχείων εργαζομένων με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου κλπ

Προκειμένου να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα του συνόλου του προσωπικού στην Περιφέρεια Αττικής, παρακαλούμε όπως μας χορηγήσετε τα παρακάτω στοιχεία:

– Συνολικό αριθμό εργαζομένων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, καθώς και την χρονική διάρκεια των οικείων συμβάσεων με τη ημερομηνία λήξης τους με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

– Αριθμό εργαζομένων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, των οποίων η σύμβαση έχει λήξει αλλά εξακολουθούν να εργάζονται μετά από την δικαίωσή τους με δικαστικές αποφάσεις (προσωρινές διαταγές, ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές). Πόσες σχετικές υποθέσεις εκκρεμούν ενώπιον δικαστηρίων και σε ποιο στάδιο βρίσκονται. Σε πόσες δικαστικές αποφάσεις έχει ασκηθεί έφεση, πόσες έχουν προσδιοριστεί και για πότε.

– Αριθμό εργαζομένων με προγράμματα 1+1 της ΔΥΠΑ

– Αριθμό εργαζομένων με προγράμματα κοινωφελούς εργασίας της ΔΥΠΑ και τυχόν αριθμό εργαζομένων, των οποίων η σύμβαση έχει λήξει αλλά εξακολουθούν να εργάζονται μετά από την δικαίωσή τους με δικαστικές αποφάσεις. Πόσες σχετικές υποθέσεις εκκρεμούν ενώπιον δικαστηρίων και σε ποιο στάδιο βρίσκονται. Σε πόσες δικαστικές αποφάσεις έχει ασκηθεί έφεση, πόσες έχουν προσδιοριστεί και για πότε.

Για τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Γεράκη Κατερίνα

2024-09-23_Χορήγηση στοιχείων εργαζομένων με συμβάσεις