Skip to content

Περιοδεία του Γιάννη Πρωτούλη στα Τεχνικά Τμήματα της ΕΥΔΑΠ στον Περισσό

Στα Τεχνικά Τμήματα της ΕΥΔΑΠ στον Περισσό περιόδευσε το πρωί της Τετάρτης ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Μαζί του ήταν ο Μανώλης Χαρατσής, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής, εργαζόμενος στην ΕΥΔΑΠ και ο Χρήστος Ματαράγκας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού Τομέα.

Στη συζήτηση με τους εργαζόμενους το κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στάθηκε στον προσανατολισμό της χρηματοδότησης που έχουν εφαρμόσει όλες οι περιφερειακές αρχές μέχρι σήμερα. Αυτός είναι επιδοτήσεις για τα μεγάλα συμφέροντα, πάρτι εκατομμυρίων για ιδιωτικές επιχειρήσεις και εργολάβους στων οποίων το έλεος βρίσκονται απαραίτητα έργα για τις λαϊκές ανάγκες όπως τα αντιπλημμυρικά που έτσι κι αλλιώς είναι ελάχιστα.

Στο ίδιο πλαίσιο προωθείται η αποψίλωση και απαξίωση υπηρεσιών για να περάσουν μια σειρά δραστηριότητες στους ιδιώτες ανοίγοντάς τους νέα πεδία κερδοφορίας.

Στην αντίπερα όχθη κινείται η πρόταση, αλλά και η δράση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για να έρθουν οι ανάγκες του λαού και της νεολαίας στο επίκεντρο, να στελεχωθούν με μόνιμο προσωπικό όλες οι υπηρεσίες, συνολικά να αναβαθμιστούν, να μπει προτεραιότητα για πολιτική προστασία απαλλαγμένη από τη μέγγενη του κόστους – οφέλους.