Skip to content

Περιοδεία του Γιάννη Πρωτούλη στην αγορά του Μοσχάτου

Στην αγορά του Μοσχάτου περιόδευσε την Τρίτη 26 Σεπτέμβρη αντιπροσωπεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αττικής με επικεφαλής τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής και την Στέλλα Βαλαβάνη, υποψήφια Δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Μαζί τους ήταν και ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νότιου Τομέα, Μάνος Σαριδάκης και οι νυν δημοτικοί σύμβουλοι Μοσχάτου – Ταύρου, Χριστίνα Δολιανίδη και Τόνια Συριανού.

Κατά την περιοδεία συνομίλησαν με κατοίκους, εργαζόμενους στα καταστήματα και τους αυτοαπασχολούμενους της περιοχής.

Οι υποψήφιοι ανέδειξαν την ανάγκη ενίσχυσης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε δήμο και Περιφέρεια, καθώς αποτελεί το μοναδικό στήριγμα του λαού απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική που τον χτυπά στη γειτονιά, στην εργασία του και σε οτιδήποτε έχει σχέση με τις ανάγκες του.

Μετά το πέρας της περιοδείας συγκεντρώθηκαν στο περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Μοσχάτου – Ταύρου στην πλατεία Μεταμόρφωσης, όπου απηύθυναν χαιρετισμούς η Στέλλα Βαλαβάνη και ο Γιάννης Πρωτούλης.

Ο Γιάννης Πρωτούλης ξεκίνησε τον χαιρετισμό του σχολιάζοντας την ειδοποίηση από το 112 που στάλθηκε «κατά λάθος» στο λαό της Αττικής ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας, υπενθυμίζοντας το χαρακτηριστικό παράδειγμα του κινδύνου υπερχείλισης του Κηφισού ποταμού στο ύψος του Μοσχάτου, που κανένα μέτρο δεν έχει παρθεί από την Περιφέρεια για να το αντιμετωπίσει.

Στη συνέχεια ανέδειξε πως οι λαϊκές ανάγκες πρέπει να γίνουν το κριτήριο του κόσμου που θα πάει να ψηφίσει την άλλη Κυριακή. Να ψηφίσει, δηλαδή, τους υποψηφίους με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» οι οποίοι αποδεδειγμένα τις βάζουν μπροστά, όπως ο Κώστας Πελετίδης στην Πάτρα που για δύο θητείες έχει αλλάξει την πόλη προς το καλύτερο και ο λαός τον αναγνωρίζει. Για αυτό το λόγο πρέπει να εκλεγούν περισσότεροι κομμουνιστές δήμαρχοι σε όλη την Αττική και η «Λαϊκή Συσπείρωση» να είναι η «έκπληξη» των ερχόμενων εκλογών και στο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου με δήμαρχο την Στέλλα Βαλαβάνη.

Η υποψήφια δήμαρχος επισήμανε την ανάγκη τις τελευταίες μέρες να ενταθεί η προσπάθεια το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με το κόκκινο γαρύφαλλο να φτάσει σε περισσότερους ανθρώπους έτσι ώστε να ο λαός της περιοχής να μη βιώσει άλλη μια χαμένη τετραετία και να εκλέξει αυτούς που γνωρίζει πως είναι μπροστά στις ανάγκες και τις διεκδικήσεις του