Skip to content

Σε κλίμα ενθουσιασμού η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Λαυρεωτικής. Χαιρετισμός του Γιάννη Πρωτούλη και του Αποστόλη Παμφίλη, υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου

Σε κλίμα ενθουσιασμού η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Λαυρεωτικής, στη χθεσινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο θεατράκι της Ρεμίζας στο Λαύριο.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Αποστόλης Παμφίλης, στέλεχος του ΚΚΕ, πρώην επικεφαλής της παράταξης και Δημοτικός Σύμβουλος από το 2010, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Κώστας Πόγκας, πρώην Δήμαρχος Λαυρίου και πρόεδρος του Παραρτήματος ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Λαυρίου. Επίσης, σύντομους χαιρετισμούς πραγματοποίησαν οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρία Κουβαρά, συνταξιούχος δικαστικός, τέως ειρηνοδίκης Λαυρίου και ο Γιώργος Κωστάλας, ασκούμενος ορκωτός Λογιστής, στέλεχος της ΚΝΕ.

Την κεντρική ομιλία και παρουσίαση του ψηφοδελτίου έκανε ο Γιάννης Ανανιάδης, μέλος της ΤΕ Μεσογείων-Λαυρεωτικής και Υποψήφιος Δήμαρχος.

Στην συγκέντρωση παρευρέθηκε και έκανε χαιρετισμό ο Γιάννης Πρωτούλης, Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη Λαϊκή Συσπείρωση, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην τοποθέτηση του σημείωσε πως «στην Αττική έχουν γίνει στάχτη το 1/3 των δασικών εκτάσεων τα τελευταία χρόνια, κατάσταση που αποτυπώνει την έλλειψη στοιχειωδών μέτρων για την προστασία του λαού την ίδια ώρα που τα κονδύλια και τα εκατομμύρια πηγαίνουν στις μεγάλες επενδύσεις και τα μονοπώλια, πολιτική επιλογή όλων των κυβερνήσεων και των περιφερειακών αρχών».

Τέλος, κάλεσε σε μαζική ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Αττική, «να δοθεί συνέχεια στο μεγάλο βήμα που έκανε ο λαός να αναδείξει το ΚΚΕ 3ο Κόμμα με ενισχυμένα ποσοστά στις λαϊκές περιοχές της Αττικής, όπως και το Λαύριο».