Skip to content

«Αυτοί Είμαστε»: Τετρασέλιδα φυλλάδια παρουσίασης των υποψηφίων

Από κοντά διακινούν πλατιά όλα τα εκλογικά υλικά, ανάμεσα τους και τα τετρασέλιδα παρουσίασης των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αττικής ανά Περιφερειακή Ενότητα.

Και από αυτά διακρίνεται η ξεχωριστή σύνθεση των ψηφοδελτίων που στηρίζει το ΚΚΕ. Πρόκειται για υποψηφίους δοκιμασμένους αγωνιστές του εργατικού – λαϊκού κινήματος, των ριζοσπαστικών συσπειρώσεων των επαγγελματιών, των επιστημόνων,των γυναικών, της νεολαίας που συγκεντρώνουν την αναγνώριση από πλήθος κόσμου ακριβώς λόγω της πρωτοπόρα δράσης τους. Ξεκάθαρο εχέγγυο ότι την επόμενη μέρα θα είναι στο πλάι του λαού και το ζητούμενο είναι αυτό να γίνει με ακόμη περισσότερους εκλεγμένους.

Οχι τυχαία λοιπόν, τα φυλλάδια παρουσίασης αναγράφουν «Αυτοί Είμαστε», ενώ στο οπισθόφυλλο τους εξηγούν γιατί ψήφο στη Λαϊκή Συσπείρωση.

Πιο συγκεκριμένα:

«ΨΗΦΙΣΕ ”Λαϊκή Συσπείρωση”, τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.

Για να γίνει η οργή οργανωμένη διεκδίκηση. Για να δυναμώσει ο αγώνας για τις ανάγκες του λαού, κόντρα στα συμφέροντα των λίγων που εξυπηρετούν η πολιτική της ΕΕ, της κυβέρνησης, των συστημικών κομμάτων, οι δυνάμεις τους στην περιφερειακή και τοπική διοίκηση.

Για να δυναμώσει το ρεύμα αντιπαράθεσης με ένα κράτος εχθρικό απέναντι στον λαό. Δεν ξεχνάμε κανένα έγκλημα! Οι ζωές μας και οι κόποι του λαού έχουν αξία!

Γιατί φτάνει με το «πάμε κι όπου βγει». Απαιτούμε υποδομές, έργα και μέτρα ολοκληρωμένης πρόληψης και προστασίας για το λαό από τις πλημμύρες, τις πυρκαγιές, τους σεισμούς. Ηρθε η ώρα να πάμε αλλιώς, κόντρα στην «αυτοδυναμία» της εγκληματικής πολιτικής του κέρδους!

Γιατί είναι ο αντίπαλος απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, που εντείνει την επίθεση στα δικαιώματα του λαού, με την ακρίβεια, τη φοροληστεία, το καθηλωμένο λαϊκό εισόδημα, την εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίηση των πάντων. Σε αυτή την πολιτική συγκλίνουν στη Βουλή ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και στο επίπεδο των περιφερειών και των δήμων οι παρατάξεις τους ταυτίζονται πλήρως στην εξυπηρέτηση των σχεδιασμών μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Γι’ αυτό υπάρχουν διαρκή αλισβερίσια και μετεγγραφές στους συνδυασμούς τους και στην Περιφέρεια της Αττικής και σε πολλούς Δήμους. Στο ψηφοδέλτιο του κ. Χαρδαλιά, που ήταν περιφερειακός σύμβουλος του Σγουρού και έχει βάλει και αυτός τη σφραγίδα του ως υφυπουργός προστασίας του πολίτη επί ΝΔ στην εγκληματική διαχείριση της πανδημίας, στα εκατομμύρια καμένα στρέμματα σε Εύβοια, Τατόι, Βαρυμπόμπη, στο γνωστό «112» του «τρεχάτε να σωθείτε», βρίσκονται στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Στο ψηφοδέλτιο του κ. Σγουρού στελέχη από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σε αυτό του κ. Ιωακειμίδη, που σπονσοράει τον Μητσοτάκη λέγοντας ότι «λένε τα ίδια» για τις καταστροφές στη Θεσσαλία, βρίσκει κανείς μέχρι και νυν περιφερειακό σύμβουλο του αντιδραστικού Τζήμερου. Αυτοί είναι!

Κάνουμε την πραγματική διαφορά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» που είναι ο σύμμαχος του λαού, απέναντι στους «εκλεκτούς» των συστημικών κομμάτων στην Περιφέρεια Αττικής κ. Χαρδαλιά (ΝΔ), κ. Ιωακειμίδη (ΣΥΡΙΖΑ), κ. Σγουρό (ΠΑΣΟΚ). Ολοι μαζί συναινούν στην εγκληματική πολιτική που:

  • Εχει καθηλώσει τον προϋπολογισμό της περιφέρειας για αντιπλημμυρικά έργα στο 3% από το 2010, με όλες τις διοικήσεις (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ).
  • Εχει αποψιλώσει κρίσιμες υπηρεσίες, καθώς από το 2011 έχουν συνταξιοδοτηθεί 1.715 εργαζόμενοι της Περιφέρειας και έχει προκηρυχθεί διαγωνισμός για μόλις 106 θέσεις.
  • Εχει αφήσει την περιφέρεια χωρίς υποδομή σε μέσα προστασίας, μηχανήματα κλπ. και μπουκώνει διαρκώς μεγαλοεργολάβους με ζεστό χρήμα.
  • Ολοι μαζί προβάλλουν ως «λύση» τις κατευθύνσεις και τα διάφορα προγράμματα της ΕΕ, που θεωρεί «μη επιλέξιμα» τα έργα για την προστασία λαού, αφού αντιμετωπίζονται ως «κόστος».
  • Ολοι μαζί κινούνται με βάση τις κατευθύνσεις της ΕΕ για τη διαχείριση των απορριμμάτων, με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται το διαχρονικό έγκλημα στη Φυλή και να προωθείται η καρκινογόνα καύση για τα σκουπίδια, βαφτίζοντάς τη «πράσινη».

Μόνοι τους και όλοι μας με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ. Η Λαϊκή Συσπείρωση είναι ανεξάρτητη από τα συμφέροντα μεγάλων επιχειρηματιών και εργολάβων. Δεσμεύεται με θέσεις και με δράση στην Αττική, προβάλει και διεκδικεί τα συμφέροντα και τα θέλω των πολλών.

Γιατί όταν η χώρα μας γίνεται πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ για τον πόλεμο Ρωσίας- ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, δεν θέλουμε δημάρχους και περιφερειάρχες του «καλώς ήρθε το δολάριο» αλλά μαχητές, που μαζί με τον λαό, θα παλεύουν για να απεμπλακεί η Ελλάδα από το μακελειό πριν έρθουν τα χειρότερα για το λαό και τη χώρα.

Η μαζική ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι η καλύτερη απάντηση απέναντι στο «σπρώξιμο» της ακροδεξιάς και του φασισμού από τις δυνάμεις του άδικου, εκμεταλλευτικού συστήματος που τον γεννά και τον θρέφει.

Για να κάνουμε την έκπληξη στην Αττική!

Γιατί η ελπίδα είναι στην ενίσχυση του ρεύματος της αμφισβήτησης και της ανατροπής. Γιατί δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Γιατί αχτίδα αισιοδοξίας και μαχητικότητας υπάρχει στην ενίσχυση του ΚΚΕ και των συνδυασμών της Λαϊκής Συσπείρωσης, στην οργάνωση, τον καθημερινό αγώνα και την αναμέτρηση με την πολιτική του κεφαλαίου.

Ξέρουμε και μπορούμε να υπερασπιστούμε τα εργατικά- λαϊκά συμφέροντα!

– να δημιουργούμε ασπίδες προστασίας σε κάθε γειτονιά ενάντια στους πλειστηριασμούς.

– να συγκρουστούμε, να αποσπάσουμε ανάσες ανακούφισης του λαού.

Με πράξεις και όχι με λόγια οι κομμουνιστές, οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στα δύσκολα βγήκαν μπροστά κάνοντας πράξη το σύνθημα «Μόνο ο λαός σώζει τον λαό στο δρόμο της ανατροπής»!

Δείτε τα 4σελιδα εδώ