Skip to content

Εκδήλωση την Δευτέρα 2 Οκτώβρη για τους ελεύθερους επαγγελματίες

Εκδήλωση για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις πολύ μικρές επιχειρήσεις θα πραγματοποιήσει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής τη Δευτέρα 2 Οκτώβρη στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας (Κλεισθένους 15, Αθήνα).

Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης και θα χαιρετίσουν ο Παναγιώτης Μαυρίκης, αντιπρόεδρος του ΣΑΤΑ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού Τομέα και ο Νίκος Σφαντός, γραμματέας της ΟΒΣΑ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βόρειου Τομέα.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής, απευθυνόμενη σε κάθε  επαγγελματία, βιοτέχνη, έμπορο και αυτοκινητιστή, τονίζει ότι «οι ανάγκες σου, το εισόδημά σου δεν συμβαδίζουν με τις προτεραιότητες και τα κέρδη των λίγων. Η στάση σου, η ψήφος σου, έχουν σημασία. Για να έχεις την επόμενη μέρα ισχυρούς συμμάχους στον αγώνα σου για το εισόδημα και τη ζωή σου. Για να βάλεις φρένο στη φοροεπιδρομή και τις αντιλαϊκές πολιτικές».

Υπογραμμίζει ότι έχουν επιλογή στα Περιφερειακά και τα Δημοτικά Συμβούλια στην Αττική με την ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης».