Skip to content

Το πρόγραμμα του Γιάννη Πρωτούλη για τις επόμενες μέρες

Το πρόγραμμα του Γιάννη Πρωτούλη για τις επόμενες μέρες έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 29 Σεπτέμβρη

Στις 2.30 μ.μ., θα παραχωρήσει συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό 9.84 fm.

Στις 5.30 μ.μ., θα περιοδεύσει και θα συζητήσει με εργαζόμενους στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου.

Στις 8 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Χαλανδρίου, στην κεντρική πλατεία.

Το Σάββατο 30 Σεπτέμβρη

Στις 8.00 π.μ., θα παραχωρήσει συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι MEGA.

Στις 12 το μεσημέρι, θα περιοδεύσει και θα συζητήσει με εργαζόμενους στο ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace στη Βουλιαγμένη.

Στις 7.00 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νέας Ιωνίας, στον πεζόδρομο της Παλαιών Πατρών Γερμανού. Στην ίδια εκδήλωση χαιρετισμό θα απευθύνει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Την Κυριακή 1 Οκτώβρη

Στις 11 π.μ., θα μιλήσει σε εκδήλωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Φυλής με θέμα: «Τα μεγάλα λόγια για Φυλή -Αράχοβα της Αττικής, έγιναν στάχτη», στην πλατεία Δημαρχείου Φυλής.

Στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Βύρωνα, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Ταπητουργείου).

Τη Δευτέρα 2 Οκτώβρη

Στις 10.00 – 11.00 π.μ., θα παραχωρήσει συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Στις 7.00 μ.μ., θα μιλήσει σε εκδήλωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας (Κλεισθένους 15, Αθήνα), με θέμα: «Οι διεκδικήσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τους ελευθέρους επαγγελματίες και τις πολύ μικρές επιχειρήσεις».