Skip to content

Παρέμβαση του Γιάννη Πρωτούλη στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA

Αν δεν πάρουμε άμεσα μέτρα για την θωράκιση των πόλεων μας, αν δεν πάρουμε άμεσα μέτρα για την θωράκιση της Αττικής θα έχουμε τα φαινόμενα σαν του ποταμού Χάντσον των ΗΠΑ, αλλά στον ποταμό Κηφισό της Αττικής, είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με την «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο «Mega».

Όπως τόνισε, αν δεν πάρουμε άμεσα μέτρα για τη συντήρηση των σχολείων θα πέφτουν ταβάνια, θα σκάνε καυστήρες. Και επισήμανε ότι υπάρχει μια άγρια αντιλαϊκή πολιτική που με το ίδιο χέρι που κόβει μισθούς, συντάξεις και επιδόματα κόβει και από βασικές υποδομές, τη στελέχωση, τη χρηματοδότηση των υπηρεσιών.

Γα παράδειγμα έφερε το ΟΑΚΑ και τις άλλες υποδομές που φτιάχτηκαν με χρήματα του ελληνικού λαού στους Ολυμπιακούς Αγώνες και είναι σε μαύρο χάλι, καθώς η χρόνια λιτότητα έχει δημιουργήσει μια επικίνδυνη κατάσταση.

Σε ερώτηση που θα έδινε τα χρήματα αν η «Λαϊκή Συσπείρωση» αναλάμβανε περιφερειακή αρχή, ο Γ. Πρωτούλης ξεκαθάρισε ότι δεν θα άφηνε παγωμένο στο 3% τον προϋπολογισμό που έδιναν όλες οι μέχρι τώρα περιφερειακές αρχές για τα αντιπλημμυρικά έργα.